- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.631
- 898
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Benim de muhasebecim abi cok para harciyorsunuz dedi
Araba degistirmeye niyetlendim, muhasebeci abimize yatirim hesabimi boz dedim adam da olmaz arabaniz var zaten gidiyor fazlasi israf dediYuzume yuzume carpiyor acimadan
Halden anlamıyorlar. :)
Bosver panpa ya bunlarin topu alisveris zevkinden de giyinme kusanma zevkinden de anlamiyor
Benzer durumdayim
Eve ne zaman kargo gelse annem tavır yazıyodu...Ben de ailemden hiç para almıyorum ayrıca...en son çare olarak siparişimi kargo şubesinden kendim teslim almaya başladım. Bu sayede farketmiyolar ne alıp verdigimi
anlıyorum ben sizi.
bende yeni mezun olduğum dönem iş arıyorum. tecrube de yok tabii. her yer tecrubeli arıyor. mülakatlara gidiyorum. geri dönen yok. bi yere girdim 1 ay çalıştım sigortası sabit bir geliri yoktu. çıktım sonra bi yere daha girdim 3 gün zor dayandım çıktım. tabi suratlar değişti. hele annem 2. işimde bakalım buraya kaç zaman dayanacaksın diye surat yaptı. sırf ona inat 6 ay çalıştım. sonra iş bulunca çıktım. şuan çalıştığım işi de beğenmiyor bu arada birisine,doğru düzgün bir iş bulamadı diye söyleniyordu.
işsizken annem bi laf söyledi hala hatırladığım zaman yüreğim sızlıyor hiç unutamıyorum. "ekmek elden su gölden yaşıyorsun oh ne güzel demişti. benim ne kadar iş bulmak için çabaladığımı gördüğü halde.
oluyor yani bunlar üzülmeyin inş bulursunuz en kısa zamanda.
Uzun süre çalışıpta uzun süre işsiz kalan anlar seni, yani ben. Kısa zamanda gönlüne göre iş bulman dileğiyle..
çalışmanın küçük bir kısmı yetenek en büyük kısmı ise şans ve torpil. Bende şans torpil yok. İş seçmiyorum ama kendime uygun olmayan bir iş de yapamam.
umarım iyi bir iş bulursunuz.
Yaş kaç? Mesleğiniz ne? Ben de issizimİşsizim ya, hiçbir şeye hakkım yok sanki. İndirim varken internetten 3-5 kıyafet sipariş ediyorum, her kargo gelişinde evdeki kont ve kontesin yüzleri hemen şekil değiştiriyor. Annemin arabasıyla arada dışarı çıkıyorum, hemen tavır. Mini etek giyiyorum hemen tavır. Bu tavırların tümünü bugün yaşadım ve sinirden deliriyorum.
Tüm masraflarımı tasarruflarımdan karşılamaya çalışıyorum, yani aileden para talebim hiç olmuyor. Babam sağ olsun, arada harçlık vermek istiyor ama gücüme gidiyor.
Tartışmaları yok mu, huzurumu yerle bir ediyor. Annemle tartışmalarımız sıklaşıyor her geçen gün.
Boğuluyorum ve gerçekten artık yapamıyorum. Bu eve sığamıyorum bazen.
Çaba da göstermiyor değilim ki... İş arıyorum, başvurularımı yapıyorum ama dönen yok. Çalışanlara öyle imreniyorum ki...
Çok zor durumdayım, paylaşmak istedim.
Ah aynı durumdayizBu gene iyiymis
Bir de beni anlatayim size. 3,5 yildir evde oturuyorum,calismadigim icin esimden para almak zorundayim. Agirima gidiyor,kötürüm gibiyim ayaga kalkamiyorum bir turlu. Aileden para alinir,kocadan almamak gerektigini dusunuyorum kendi adima.
İşte her zaman 2 ay sürmeye biliyor o işsizlik2 ay suren bi işsizlik donemim oldu, hayatımda kendim icin birseyler yapabildiğim en verimli donemimdi. Hic stres yapmayın, kriz oldugu icin şuan zorlaniyorsunuz ama illaki yillarca işsiz kalmayacaksiniz. Sizi mutlu eden şeyleri yapmaya devam edin :)
Ben çalisiyorum ama parami harcamaya bile vaktim olmuyor inanin. Kadinlar gunu nedeniyle heryerde kiyamet gibi indirim vardı, bi avmye gidemedim. Sadece internetten kozmetik alabildim bi firsat yaratıp. O yuzden kimseyi takmayin ve geçici sure oldugunu düşünerek keyfini cikarin
yaa ağlattınız beni. bu aralar zaten herşeye ağlıyorum. sizi bekleyen bir iş mutlaka var, ama zamanı değil sadece. zamanı gelince bir anda oluyor ve hatta şaşırıyor insan. hiç merak etmeyin.Olmuyor ama elimde değil ki...
Çok üzgünüm. Sarılır mısınız bana sımsıkı?
Yaş kaç? Mesleğiniz ne? Ben de issizim
yaa ağlattınız beni. bu aralar zaten herşeye ağlıyorum. sizi bekleyen bir iş mutlaka var, ama zamanı değil sadece. zamanı gelince bir anda oluyor ve hatta şaşırıyor insan. hiç merak etmeyin.
olacak merak etmeyin. ben de yaşadım bunu, uzun zaman çalışmadım. ama şimdiki çalıştığım yerde 12 sene oluyor. :)Birlikte ağlayalım mı?
Teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?