İşsizim ya, hiçbir şeye hakkım yok sanki.

Benim de muhasebecim abi cok para harciyorsunuz dedi
Araba degistirmeye niyetlendim, muhasebeci abimize yatirim hesabimi boz dedim adam da olmaz arabaniz var zaten gidiyor fazlasi israf dediYuzume yuzume carpiyor acimadan

Benzer durumdayim
Eve ne zaman kargo gelse annem tavır yazıyodu...Ben de ailemden hiç para almıyorum ayrıca...en son çare olarak siparişimi kargo şubesinden kendim teslim almaya başladım. Bu sayede farketmiyolar ne alıp verdigimi

Insani getirdikleri duruma bakar misiniz? Anlamak mumkun degil gercekten.

anlıyorum ben sizi.
bende yeni mezun olduğum dönem iş arıyorum. tecrube de yok tabii. her yer tecrubeli arıyor. mülakatlara gidiyorum. geri dönen yok. bi yere girdim 1 ay çalıştım sigortası sabit bir geliri yoktu. çıktım sonra bi yere daha girdim 3 gün zor dayandım çıktım. tabi suratlar değişti. hele annem 2. işimde bakalım buraya kaç zaman dayanacaksın diye surat yaptı. sırf ona inat 6 ay çalıştım. sonra iş bulunca çıktım. şuan çalıştığım işi de beğenmiyor bu arada birisine,doğru düzgün bir iş bulamadı diye söyleniyordu.
işsizken annem bi laf söyledi hala hatırladığım zaman yüreğim sızlıyor hiç unutamıyorum. "ekmek elden su gölden yaşıyorsun oh ne güzel demişti. benim ne kadar iş bulmak için çabaladığımı gördüğü halde.
oluyor yani bunlar üzülmeyin inş bulursunuz en kısa zamanda.

Tahmin edebiliyorum neler hissettiklerinizi ama siz de bunlari duyunca uzulmeyin lutfen, soyluyorlar iste.

Insallah yakin zamanda cikar guzel bir firsat. Cok tesekkur ederim. :)

çalışmanın küçük bir kısmı yetenek en büyük kısmı ise şans ve torpil. Bende şans torpil yok. İş seçmiyorum ama kendime uygun olmayan bir iş de yapamam.

umarım iyi bir iş bulursunuz.

çalışmanın küçük bir kısmı yetenek en büyük kısmı ise şans ve torpil. Bende şans torpil yok. İş seçmiyorum ama kendime uygun olmayan bir iş de yapamam.

umarım iyi bir iş bulursunuz.

Evet, bu ulke kosullarinda durum boyle. Igreniyorum o yuzden ve motivasyonum oyle dusuyor ki bazen...

Cok tesekkur ederim. :)

Yaş kaç? Mesleğiniz ne? Ben de issizim

Ah aynı durumdayiz

İşte her zaman 2 ay sürmeye biliyor o işsizlik

yaa ağlattınız beni. bu aralar zaten herşeye ağlıyorum. sizi bekleyen bir iş mutlaka var, ama zamanı değil sadece. zamanı gelince bir anda oluyor ve hatta şaşırıyor insan. hiç merak etmeyin.

Birlikte ağlayalım mı?

Teşekkür ederim. Umarım dediğiniz gibi olur.

Her şey çok güzel olur, düzelir inşallah tatlım. Sıkma canını bu kadar.
Şu dönemde eleman almak değil, eleman çıkartıyoruz. İş bulamaman gayet normal.
Part time işlere de bak bence. Harçlık çıkartmak için en azından.
Sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…