- Konu Sahibi tourmaline
-
Kizlar banada tavsiyelerde bulunursaniz sevinirim.
Yazin Kocaeli Gebzeye tasiniyorum.
Yurt disinda yasiyorum. Is deneyimim pek yok malesef. Bi kac stajerlik deneyimim var.
Almanca, ingilizce, fransizca (cok az) ve tabi ki türkcem var.
Büro isi düsünüyorum aslinda ama ne olsa yaparim.
Nerelerde aramaliyim yardimci olurmusunuz?
Tasindiktan kisa süre sonra ise baslamak istiyorum cünkü.
Birde is bas vurusu türkiye de nasil yapiliyor aciklayabilirmisiniz lütfen?
Arkadaşalarmerhaba,
İş buldum diyen arkadaşlar hangi şehirlerde buldunuz işlerinizi merak ettim direk aklıma gelen istanbul oluyor kimya / kimya mühendisi denilince ve de kocaeli gebze...
Ben de kimya mühendisiyim bu yaz mezun oldum , 2aydır bursada çalışıyorum özel bi şirkette ama mesleğimi yaptığım söylenemezdaha yeni mezunum yüksekten uçmak istemiyorum ama mesleğimi yapmadığım için birazda ağırıma gidiyor, farklı bi bölüm okuyanda yapabilir bu işi diyorum
Ben de kimya mühendisiyim, istanbul'da buldum. Bir danışmanlık firmasında 1 seneden fazladır çalışıyorum. Benim de meslekle fazla ilgili sayılmaz. Senin nasıl bir iş?
öncelikle trde eş dost tanıdık bulmak çok önemli malesef..
ama senin yabancı dillerin olduğu için kısa sürede iş bulacağını düşünüyorum yabancı dile çok önem veriliyor..
ben kariyer sitesinden buldum, sen de netten kariyer sitelerine üye olmalı ve buraya ilan veren firmalara cvlerini göndermelisin..ayrıca netten firma isimlerini kendin de araştırıp kendi sitelerinden de cvni atabilirsin..
canım mesela ben bir keresinde nette ilaç firmaları diye aratıp tek tek bulduğum tüm ilaç firmalarına mail atmıştım cvmi..tabii hiçbirisinden hiçbir şekilde geri dönüş olmadı o ayrı..ama yine de denenmeli bence..sen kariyernete üye ol, orda zaten doldurman gereken alanlar var, o alanları dolduruyorsun, en sonunda da cv oluşturmuş oluyorsun bu şekilde..sana hem ingilizce hem de türkçe cv oluşturmanı tavsiye ederim o sitede veya benzer sitelerde..Isim Soy Isim
Telefon
Acik Adres
Doğum Tarihi:
Doğum Yeri:
Uyruğu:
Medeni Hali:
Eğitim Durumu : Baslangic Senesi - Mezuniyet Senesi; Okul ismi; Okul yeri diye siraladim
Yabancı Diller : Türkce, Almanca (Ana diller)
İngilizce (Cok İyi Seviyede)
Fransızca (İyi Seviyede)
Staj:
Ay; Sene; Firma Iisim, Bölüm; Görev diye siraladim
Bilgisayar Bilgisi : MS Office 2007 (buraya ne derece bildigimi yazmam gerekiyor mu???):26:
(MS Word, MS Excel, MS Outlook, MS Power Point)
İlgilenilen Alanlar: Edebiyat, Tarih, Cocuklar, Müzik (buraya ne yazmaliyim???):26:
Referanslar : İstendiği takdirde verilecektir.
Daha ne yazmam gerekir?
Ne sekilde düzeltebilirim?
Neleri yazmasam daha iyi olur?
:26:
canım mesela ben bir keresinde nette ilaç firmaları diye aratıp tek tek bulduğum tüm ilaç firmalarına mail atmıştım cvmi..tabii hiçbirisinden hiçbir şekilde geri dönüş olmadı o ayrı..ama yine de denenmeli bence..sen kariyernete üye ol, orda zaten doldurman gereken alanlar var, o alanları dolduruyorsun, en sonunda da cv oluşturmuş oluyorsun bu şekilde..sana hem ingilizce hem de türkçe cv oluşturmanı tavsiye ederim o sitede veya benzer sitelerde..
benim derdim işsizlik..dayanamıyorum artık o kadar iyi okullarda okudum master yaptım..çok uzun zamandır iş arıyorum..bir ara sürekli ağlıyor üzülüyordum artık ağlamak bile içimden gelmiyorsonumu göremiyorum.napıcağımı bilemiyorum acil paraya ihtiyacım da yok ama bir an önce iş güç sahibi olup hayatımı kurmam gerek =(( napıcam ben herşeyden sıkıldım artık kimse okuyup bu kadar emek vermesin ; artık okumak iyi birşeydir herkes okumalı diyemiyorum fikirlerim değişti etrafımda kimse yardımcı da olmuyor, imkanı olup yardım etmeyen herkese kinleniyorum elimde değil iş görüşmelerine gidiyorum şöyle bir cvim üzerinden 1-2 şey sorup geri gönderiyorlar sorun ne anlayamıyorum ben herşeye razıyım gözüm yükseklerde de değil..daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum..
Konuyu açalı çok olmuş,iş bulabildin mi bilmiyorum ama ilaç şirketlerinin Ar-ge lerine başvurabilirsin......
allahım emeklerinizin karşılığı almayı nasip etsin.. işsizlik çok zor iki yıl bende evde iş bekledim. gerçi ben öyle master filan yapmadım . okumadım. 2 yıllık tıbbi sekr. bitirdim sadece.5,5 yıldırda devlet hast. çalışıyorum ama sözleşmeli olarak.. artık kaldıramıyorum bende. çok fazla ezildim.. birazda sessiz ve işini iyi yapmaya gayret eden biriyseniz vay halinize. şimdi çıkmayı düşünüyorum.. inan çalışmak ayrı dert işsizlik ayrı dert. sizi anlıyorum okuyup emek verip karşılığını alamamakta çok kötü. ama hakkınızda hayırlısı olsun.. bende işten çıkma karmaşasındayım.ne yapacağımı bilemiyorum. çıkarsam ekonomik özgürlüğüm bu kadar olmayacak bunuda biliyorum. ama bi takım olaylar beni çok yıprattı pskolojimi bozdu artık..ailemde çık diyo artık.. bende bu dertteyim.. allahım hakkımızda hayırlısını versin.. sizde umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız. üzülmeyin.. umarım yoluna girer herşey
kızlar bu işsizlik beni o kadar üzmüştü ki, hala o zaman bozulan moralimi düzeltemiyorum..içimde heves kalmamış benim, eski neşem, konuşkanlığım, hevesim yok
o yüzden tekrar tekrar söylüyorum çevremdeki herkese de, iş bulmadan işinizden çıkmayın lütfen..
işemi ihtiyacın var?? hangi şehirdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?