- Konu Sahibi tourmaline
-
canım hepsini deniyorum inan,bütün ilaç fabrikaların insan kaynaklarının maillerini bulup tek tek üşenmedim onlara bile cvmi attım, ama cevap verdiler mi dersin ?:26:
suan o kadar kotu hıssettım kı kendımı( sankı ben yazdım bu okuduklarımı...
cunku ınan kı aynı haldeyız...bir yandan tez yaz ,deneyler yap, alese calıs üds ye calıs..
kpss gır...offfff ne kotu durumdayız yahu
memlekete gıttıgımde mıllete ben de anlatmak zorunda kalıyorum...yuksek yapıoyırum dıyorum ..o ne ki kac para verıyorlar memur musun yani falan dıyorlar....sinirden sıkıntıdan çöktüm ben de...(((((((((((
suan o kadar kotu hıssettım kı kendımı( sankı ben yazdım bu okuduklarımı...
cunku ınan kı aynı haldeyız...bir yandan tez yaz ,deneyler yap, alese calıs üds ye calıs..
kpss gır...offfff ne kotu durumdayız yahu
memlekete gıttıgımde mıllete ben de anlatmak zorunda kalıyorum...yuksek yapıoyırum dıyorum ..o ne ki kac para verıyorlar memur musun yani falan dıyorlar....sinirden sıkıntıdan çöktüm ben de...(((((((((((
o zaman en güzeli beraberce çözüm yolu arayacağız. bir avuç bile olsak şurdaşu var buna ne dersin desek umut oluruz. işe yaramaz hissettirmeyiz birbirimize. akıllı insanlar çevrelerinde aynı düzeyde insanlar görmek ister. ama akıl sadece IQ degil aynı zamanda duygusal zekadır da. yapılabilecek mutlaka birşey bulunur.
ne kadar ortak sorunlar yaşıyoruz... hiçbirşeyden anlamayan insanlar bize sanki hesap sorar gibi konuşuyorlar ya deli oluyorum...
bak sen evlenmişsin en azından hayatında bir konuyu halletmişsin, eşin ve ailesi de destek olur iş konusunda onlar da sana iş ararlar..
ben daha tanışcam da , para biriktircem de , yuva kurucam da ohoo, sonum yok benim..alıştırayım ben kendimi diyorum bazen..iş olmayınca evliliğe sıra da gelmiyor..
bak sen evlenmişsin en azından hayatında bir konuyu halletmişsin, eşin ve ailesi de destek olur iş konusunda onlar da sana iş ararlar..
ben daha tanışcam da , para biriktircem de , yuva kurucam da ohoo, sonum yok benim..alıştırayım ben kendimi diyorum bazen..iş olmayınca evliliğe sıra da gelmiyor..
Evli olunca da azar işitiyorsun.
İşin gücün var çalış kocana destek ol ev bark sahibi olun falan gibi laflar duyuyorsun.
Hayatında eline bir tek kitap almamış ,ömrünü günlerde kahve sohbetlerinde geçirmiş biri karşına geçip ayy evde sıkılmıyor musun,sende bir türlü iş bulamadın diyor..
mosmor oluyorsun.. iş bulamadın bari çocuk yap diyen vardı bir de..bari bu işe yara yani.
işe yaramazım ya..!
İşin gücün var çalış kocana destek ol ev bark sahibi olun falan gibi laflar duyuyorsun.
Hayatında eline bir tek kitap almamış ,ömrünü günlerde kahve sohbetlerinde geçirmiş biri karşına geçip ayy evde sıkılmıyor musun,sende bir türlü iş bulamadın diyor..
mosmor oluyorsun.. iş bulamadın bari çocuk yap diyen vardı bir de..bari bu işe yara yani.
işe yaramazım ya..!
işe yaramazım ya..!
offf nasıl sinirlendım sımdı...haklısınnn yaaa..insanı delı etmekte uzerlerıne yok..şöyle dusunuyorum ..ben evlendıgımde bır eltim olsa ve o sadece herhangı bı ıste calıssa ve ben doktora yaptıgım halde evde oturuyor olsam , o gelin benden havalı olur ezer de valla...amaaa ben sinirden geberırım o ayrı!!
Ayy harikasın örneğimin üstüne geldin :)
Kaynım bekar kız arkadaşı var evlenmek istiyorlar kayınvalidemin evine getirdi bayramda biz de oradaydık.
Kız bir süpermarkette yerel bir markette ön muhsebe yapıyor tam 500 lira alıyor.
ama inan öyle havalı anlatılıyor ki kızımız iş güç sahibi,çalışıyor ekmek getiriyor eve..
kayınvalidem vs söylemez asla ama eş dost söylüyor
aynen dediğin durumu yaşadım yani
dimi bir de o var senin kocan var kocan bakar sana ohhh ne güzel gibi.... çok ilginç sırf kadınsın diye almadılar ha. pes diyorummmDaha bu ay çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım uzun süre gelemedim kendime.
bir hafta hergün ağladım ..
işe beni seçmediler hem de yüzüme karşı mükemmelsin idealsin demelerine rağmen..
benden daha vasıfsız olan erkekleri seçtiler..
onlar erkekmiş işe ihtiyaçları varmış ev geçindiriyorlarmış.öncelik onlarınmış.. benim kocam varmış kocam mühendismiş tatmin edici maaşı varmış.
o zaman ünilere kızları almasınlar artık,nefret ettim yeminle..
kesinlikle ya! koca parası yiyormuş gibi bir moda sokmuyorlar mı deliriyorum. üstüne birşey alıyorsun (afedersiniz azıcık pahalı) arkadaşlarınız bile içinden "nasılsa kocası çalışıyor alıyor oh valla" diyebileceklerini akıllarından okuyorsunuz.
yazık ya ben senin yerinde olsam patlarım evde otur otur sıkılmıyor musun da ilginç bir yaklaşım. o sırada nur topu gibi bir cevap hakkı doğuyor insanın ama susuyor daha da geriyor kendini...
dimi bir de o var senin kocan var kocan bakar sana ohhh ne güzel gibi.... çok ilginç sırf kadınsın diye almadılar ha. pes diyorummm
oooo kız calısıyormus helal olsun ...:) töbeeee töbeee yaaa...bisi derdim de neysee ..hakettıgmız yerde olmak var bır de...asla iş kucumsemem ama zoruma gıder benım kasıyerlık mı yapıcam offff...kahrolurummm....hakettıgımız ısı ve en onemlısı meslegımızı yapmak ıstıyoruzz
Ben o kahrolma aşamasını bile geçtim.
Cidden iş sahibi olan her kadına kıskanarak bakıyorum..
Acaba ne meziyetleri var ki ben değilim de onlar iş sahibi diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?