- Konu Sahibi tourmaline
-
ay bir de onlar var haklısın ama ne bilim evli olunca 2 kişi olunca eşin de seni daha çok düşünür o da iş bulmaya çalışır çevresini falan araştırır gibi gelmişti bana ama bu dediklerin de çok kötü allah sabırlar versin..Evli olunca da azar işitiyorsun.
İşin gücün var çalış kocana destek ol ev bark sahibi olun falan gibi laflar duyuyorsun.
Hayatında eline bir tek kitap almamış ,ömrünü günlerde kahve sohbetlerinde geçirmiş biri karşına geçip ayy evde sıkılmıyor musun,sende bir türlü iş bulamadın diyor..
mosmor oluyorsun.. iş bulamadın bari çocuk yap diyen vardı bir de..bari bu işe yara yani.
işe yaramazım ya..!
canım sen evli misin ? şu an okuyor musun ?evett hep aynıyız...gecenlerde arkadasın kardesıne dıyorum kı bırak öss yi bekle 2 sene kpss calıs cıkma evden ...okuyunca bı halt olmuyor dıyorum...arkadas kızdı bana ..sana yakısır mı boyle konusmak dıye...ama okumanın bı onemı yokmus cıdden..benım bı komsu kızı var lıseyı bıtırdı 30 yasına gelınce cocukla ılgılı bı bolumde kurs aldı kız meslek lısesınde ve 3 yıldır ogretmennnnnnn!!!!!
heyy allahım dıyorum bı bız saftıkk zatennn...mılllet yolunu blmuss etmıs..
en cok zoruma gıden de aılemın hâlâ bı umutl beklemesı...en cok da o acıtıyor ıcımı...babacım elektırık faturam geldı dıye arıyorum..annecım param bıtıyor durum nasıl evde yollayabılır mısınız falan...kac yasına geldıkkkk yahuuuu......en cok da bu zoruma gıdıyorr..
ya senin daha çoook erken ben taze 28 oldumevet evliyim canm 7 ay oldu..evet ben de diyorum en azından bişeyleri hallettim diye.. ya bir de kişilik meselesi sanırım ben 2010 mezunuyum 22 yaşındayım daha ama çok çabuk pes ettim sanırım.. eşim de diyor neden böyle yapıyorsun diye ama bilmiyorum inanç yok hiç içimde...
evet evliyim canm 7 ay oldu..evet ben de diyorum en azından bişeyleri hallettim diye.. ya bir de kişilik meselesi sanırım ben 2010 mezunuyum 22 yaşındayım daha ama çok çabuk pes ettim sanırım.. eşim de diyor neden böyle yapıyorsun diye ama bilmiyorum inanç yok hiç içimde...
benim derdim işsizlik..dayanamıyorum artık o kadar iyi okullarda okudum master yaptım..çok uzun zamandır iş arıyorum..bir ara sürekli ağlıyor üzülüyordum artık ağlamak bile içimden gelmiyorsonumu göremiyorum.napıcağımı bilemiyorum acil paraya ihtiyacım da yok ama bir an önce iş güç sahibi olup hayatımı kurmam gerek =(( napıcam ben herşeyden sıkıldım artık kimse okuyup bu kadar emek vermesin ; artık okumak iyi birşeydir herkes okumalı diyemiyorum fikirlerim değişti etrafımda kimse yardımcı da olmuyor, imkanı olup yardım etmeyen herkese kinleniyorum elimde değil iş görüşmelerine gidiyorum şöyle bir cvim üzerinden 1-2 şey sorup geri gönderiyorlar sorun ne anlayamıyorum ben herşeye razıyım gözüm yükseklerde de değil..daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum..
iş tecrübeniz var mı ??? daha once calıstınız mı ??
hayır malesef, tecrübeli olsam iş bulmak biraz daha kolay olucaktı sanırım..
canım sen evli misin ? şu an okuyor musun ?
Diğrer bir saçmalık da bu zaten. Nereye giderseniz gidin tecrübeniz var mı diye soruluyor. E be kardeşim ben bir yerde çalışacağım ki tecrübe kazanacağım. Nasıl bir zihniyettir anlamıyorum.
deneyimsizlere bu şansı sadece bankalar sunuyor ama onlarında aşamaları insanı çook yıpratıyor...
hem tecrübe istiyorlar hem de belli bir yaşın altında istemiyorlar genelde limitleri de 25-30 yaş..bunu da anlamıyorum..benim gözlemlediğim şu ki benim calıstığım ortam bole...
artık diplomaya değil, tecrübe konuşuyor... malesef bole...
hem tecrübe istiyorlar hem de belli bir yaşın altında istemiyorlar genelde limitleri de 25-30 yaş..bunu da anlamıyorum..
Benim patronumun eşi ist.un en iyi üniversiteleriden birinden mezun.Yazlık kışlık iki ayrı arabası var.Eşi çok zengin.Ama kadını bildim bileli hep çalışıyor.Öyle çok yüksek bi maaş aldıını da sanmıyorum en fazla 2000 falandır benzinine yetmez prada ayakkabısına yetmez...sırf çalışıyor denmek için çalışıyor o zenginliğin içinde...hee sıkılınca hiç çekmiyor hemen bırakıyor işi 3 ay tatil.Sırf çalıştığını gösteriyor.Evlendiği zaman borsa da broker mış.Şu an pazarlamacılık yapıyor..En basit iş bile olsa çalışmak lazım ben o kadından bunu öğrendim.Ne iş olduu önemli değil mühim olan çalışmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?