işsizlik bitirdi beni

kızlar yapmayın zengin olsanız çalışmayacak mısınız, iş olsun allah kuvvet versin de ben her daim çalışırım, çalışmak aynı zaman da ruhu da besler..bizim okulda 70 yaşında hocalarımız var , onlar niye çalışıyor paraya mı ihtiyaçları var hayır,çünkü evde oturmak çalışmamak kadar kötü birşey yok bence,insan kendini faydalı hissetmeli,az bir para da olsa emeğinin karşılığını almalı,eşiniz ve etrafınızdaki insanlar da siz çalışırsanız size ona göre saygı duyarlar fikirlerinizi önemserler..ama iş bulamamak ayrı birşey,çalışmak istememek ayrı birşey..

Olay çalışıp çalışmamak değildi ki

O kadar multimilyarder olsam kendi iş yerimi açarım

Millete hava olsun diye gidip de saat 8-18 arası çalışmazdım.

Ordaki konu hava atma mevzusuydu.

Yoksa kendimiz için okuduk 4 yıl

Bi bankaya başvurdum.
Önce yaşadığım şehrin bi ucunda sınava girdim umutsuzdum barajı geçemedim.
Sonra barajı geçtiniz envanter doldur die mesaj geldi.
Sonra çalışmak istediğin şehri tercih et die mesaj geldi.
Mülakata gel die mesaj geldi.
İki saat mülakatta sıkıştırdılar. Saçma sapan soru sorup cevap bekliyorlar.

Sonuçları açıklamaları da epey uzun sürdü. Resmen süründürdüler.
Hergün 3-4 kez nete girip bakıyordum açıklandı mı diye.
Rakiplerim arasında en güçlü bendim. İşe alınma ihtimalim var diye düşünüyordum.

Veee sonuçlar açıklandı. Rakipler arasında en güçlü bendim dedim ya meğer adamlar en zayıf olanı arıyorlarmış

Büyük bir hayal kırıklığı tabi. Geçti zamanla.
Taaa ki nişanlımın teyzesi perde almaya gittiğimiz yerde kızımız iş bulamadı benim gelin doktor uzmanlığını yapmak istiyor diyene kadar.

Herkesten nefret ediyorum Şaka herkesten değil

Son düzenleme:

bazen insanlar kendilerinden nefret ettiriyorlar..suç bizde mi diye düşünüyorum, bizde mi ?
işsizlik , karakterimi değiştirdi resmen..nerde eski cıvıl cıvıl ben :26:

Ayy sürekli işsiz damgası yemek de inanılmaz can yakıcı

Bir de teee Dede korkut zamanında eş dostla işe girenler

Kendi geçmişlerini anlatmıyor mu uyuz oluyorum

İyi de cancağazım senin zamanında memur yoktu.Öğretmen yoktu.

Tabii ki birinden biri olacaktın.

Sanki atomu bölmüşçesine geçer ya o konuşmalar

ıyyy gene sinir oldum :18:

ahhh ahh biri beni mi çağırdı.bıktım artık hayatımdaki hareketsizlikten.okul biteli 2yıl oldu evdeyim.kpss mağduruyum olmuyor olmuyor..banka sınavları olmuyor..geçici şekilde işe gireyim harçlığım olur vaktim geçer diyorum babam göndermiyor.bende salk gibi herkesin gönlünü etmeye çalışıyorum bir iş bulduğumda.kendi özgür düşüncemle hareket edemiyorum.çok bunaldım arkadaşlar.ileriyi kestirememek çok kötü ...

iveet ben de yine sinir oldum

Allah bütün dürüst insanların yardımcısı olsun... hayırlı isler nasip etsin insallah..

bazen insanlar kendilerinden nefret ettiriyorlar..suç bizde mi diye düşünüyorum, bizde mi ?
işsizlik , karakterimi değiştirdi resmen..nerde eski cıvıl cıvıl ben :26:

Şimdi bi de şöyle düşün. Çalışınca hiç özel hayatın olmayacak. evden işe işten eve. O zaman hiç cıvıldayamazsın diye düşünüyorum.

Mutlaka senin özelliklerine uygun bir iş olacaktır. Biraz daha sabır. Evde oturmak çok kötü kendim bizzat deneyimledim kendini bazı işlere ver olumsuz düşüncelerden uzaklaş. Ben pasta börek yapmayı çok severim. İleride pastane açmayı düşünüyorum

Belki okuduğum mesleği yapmam değişik tatlara ihtiyaç duyanların ziyaret edeceği bir pastane veya cafe açarım :82:

Son düzenleme:
Allah bütün dürüst insanların yardımcısı olsun... hayırlı isler nasip etsin insallah..

amin amin.bi diyorum boşverr evlenince evimin kaıdnı olurum şükredip otururum,bi diyorum milletin çenesinin kapanması lazım,kariyer lazım para lazım.herkes bu devirde çift maaş lazım diyor.kendi iç dünyamla verdiğim sıkıntılı savaşa mı yanayım millete halimi anlatmak zorunda kalıp durmaktanmı..insnalar çok bunaltıyor sorup durarak ama kimse yardımcı olmuyor.

canım ama böyle birşey açabilmek için önce çalışıp birikim yapmam gerek, yani çalışmıyorum işsizim dolayısıyla bir para da yok elimde ki bir dükkan kiralayım,birşeylere girişeyim (
kurslara falan gidiyorum ama nereye kadar ,oralarda da sıkılıyorum veremiyorum kendimi kursa

Devlet bayanlara istihdam sağlamak amacıyla kredi veriyor ve ödeme kolaylığı sağlıyordu. Belki bilgin vardır ama bilemiyorum.

Bir işten para kazananlar yüksek sermayelerle işe başlamıyorlar her zaman. Ama sermaye şart tabi

hayır canım bilgim yok ama kredi olayında sadece kendimi değil ailemi de riske atmış olacağım için onu göze alamam..

Olabilir. Bazı üyeler toplanmış sanırım istanbulda. Biz de toplanalım iş duası edelim

bilmiyorum sanki önümde bir engel var benim, olmuyor bir türlü olmuyor, o engeli aşamıyorum..
yolum tıkalı sanki..benim dualarım kabul olmuyor , eyüp sultana da gittim 2 kere , kızlar ben adak adamak istiyorum , bir de bunu deniycem ama ne üzerine adayabilirim sizce

kendimi öyle yalnız hissediyordumki, bende yüksek lisans mezunu işsiz... kayınvalidem diyor kızım çok güzel yemek yapıyor.. vs.. ve komşuteyze diyor: ehh sen bütün gün evdesin tabiki güzel yemek yapmak senin görevin, ama benim kız çalışyor ne ara mutfakla uğraşsın, buna rağmen yine de kocasının önüne yemek koyuyor... uyuz...

sabretmek lazım..

canım 4444 tefrıcıye oku. iki cuma arsında okumak gerekıyor.. ben bır konu için okudum daha şubat başında, imkansız olan konu bıle olumlu sonuçlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…