issizlik de parasizlik da yalanmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

printemps-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
860
561
358
İstanbul
o kadar caresizim ki ;

ben yurtdisinda yasiyorum, yasli annem turkiye de tek basina yasiyor baska kardesim veya yakin akrabamiz bile yok,aklim fikrim onda ,uzuluyorum kahroluyorum, yollar acilsa veyaa sagligi biraz yolculuga uygun hale gelse ,annemi getirecegim ama su an mumkun degil.

annem hasta ve yasli illa bir yardimciya ihtiyaci var, gazetelere tum int sitelerine ve hatta kk ye bile ilan koydum, yok, kimse gelmiyor,

yabanci bakici istemiyor illa turk olacak,

istanbula yakin kucuk bir ilde yasiyor, komsulari merdiven silmeye gidiyor, veya gunluk 80 liraya kivi toplamaya gidiyor ama "gel anneme bak " diyorum nedense kimse kabul etmiyor,

haftada 3 gun 6 sar saatten 2000 tl verecegim yol ucretin ilaveten odeyecegim, ye,ic annemle otur cay ,kahve muhabbet diyorum, yok, yok.

soyleyin simdi bana nerde bu aciz ,issisiz diyenler nerdedir ?kimdir?

Ne ilgisi var issizlikle allah askina turk siyasetciler gibi konustunuz. Ben de issizim de boyle bir is yapmam. Bu durumda issizlik yok anlamina mi gelir:)
Umarim bulursunuz uygun birini yabanci yatili kadinlar var istemez annem demissiniz de gerci onlar da 3500 4000 e geliyorlar. Yukseltirseniz daha iyi hizmet gorursunuz

Yukseltmekle ne alakası var? Haftada 3 gün, 6 saat için 2000 iyi bir ücret.
Mesela 4000 olsa siz gidecek misiniz?
İşin muhattabı kimse değerlendirmeyi yine o yapacak
Evinde yabancı ile rahat edemeyeceğini düşünen yaşlı birine bunu dayatmak hoş olmaz zaten.

+1

Ben niye gideyim allah askina:) turk yardimci bulmak zor diyorum yabanci yatili kadin bulmak daha kolay ama onlarin da ucreti yuksek diyorum anlamadan dinlemeden bana niye sardiniz cok ilginc

Ben niye gideyim allah askina:) turk yardimci bulmak zor diyorum yabanci yatili kadin bulmak daha kolay ama onlarin da ucreti yuksek diyorum anlamadan dinlemeden bana niye sardiniz cok ilginc
Fiyatı yükseltirse daha iyi hizmet alır dediniz onu diyorum.
iyi hizmet kişinin beklentisinin karşılanmasıdır.
Kişinin beklentisi yabancı yatılı bakıcı değil ki.
Türk, haftanın 3 günü, 6 saat gelecek biri.
sanki siz kadın ücretten kısıyor da bulamıyor iması ile yazdınız.
hayır. Ücret makul. İstediği fazlası değil.
ayrıca ‘saldırmak’ nasıl bir üslup...

İnanmıyorum, verdiğiniz ücret çok iyi. Bizim akrabamız da 80 yaşında, böyle bir kadın bulduk yabancı ama bizimki. Türkmenistanlı. Yatılı kalıyor 6 gün, 3200 TL, temizlik yemek sohbet muhabbet her şeyi yapıyor. Pazar günü tatilini kullanmazsa da 50 TL daha alıyor. Bu fiyatı kendisi söyledi bize. Genç, dinç bir kadın. Verdiğiniz ücret de baya dolgun bilemedim valla.

valla ben de bilemedim, hatta o ilk gelen bayan "cook sikildim sikintidan patladim" deyip isi birakan hanimin kocadan ayrilmis, kocaya birakmis oglu da vardi, ona dedik ki "yazin oglunu da al gel bizde kalin isterseniz ikiniz de evimiz bahceli havuzlu, cocuk havuza girsin yazi gecirsin eglensin " dedik olmadi , ben de bilmiyorum, annem dunya tatlisi bir hanim kulaklari duymuyor tek istedigi ona biri kahve getirsin kek yapsin, koluna girsin, banyoda arkasini sabunlasin...is de zor degil ,hani siyasetciler diyor ya turkiye de" is cok, begenmiyorlar" evet haklilar valla.

Turk yardimci bulmak zor,yabancilardan daha iyi hizmet alinir ama ucreti yukseltmek gerek ancak anneniz istemiyor sanirim dedim. Ben yardimci pozisyonunda is aramadigim halde bana siz 4000 e gider misiniz dediniz ben de bana niye sardiniz dedim. Olay bundan ibaret. 2000 in az cok olmasindan bahsetmiyorum turk yardimci bulmak zor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…