- Konu Sahibi printemps-
-
Yukseltmekle ne alakası var? Haftada 3 gün, 6 saat için 2000 iyi bir ücret.Ne ilgisi var issizlikle allah askina turk siyasetciler gibi konustunuz. Ben de issizim de boyle bir is yapmam. Bu durumda issizlik yok anlamina mi gelir:)
Umarim bulursunuz uygun birini yabanci yatili kadinlar var istemez annem demissiniz de gerci onlar da 3500 4000 e geliyorlar. Yukseltirseniz daha iyi hizmet gorursunuz
+1Ne ilgisi var issizlikle allah askina turk siyasetciler gibi konustunuz. Ben de issizim de boyle bir is yapmam. Bu durumda issizlik yok anlamina mi gelir:)
Umarim bulursunuz uygun birini yabanci yatili kadinlar var istemez annem demissiniz de gerci onlar da 3500 4000 e geliyorlar. Yukseltirseniz daha iyi hizmet gorursunuz
Ben niye gideyim allah askina:) turk yardimci bulmak zor diyorum yabanci yatili kadin bulmak daha kolay ama onlarin da ucreti yuksek diyorum anlamadan dinlemeden bana niye sardiniz cok ilgincYukseltmekle ne alakası var? Haftada 3 gün, 6 saat için 2000 iyi bir ücret.
Mesela 4000 olsa siz gidecek misiniz?
İşin muhattabı kimse değerlendirmeyi yine o yapacak
Evinde yabancı ile rahat edemeyeceğini düşünen yaşlı birine bunu dayatmak hoş olmaz zaten.
Fiyatı yükseltirse daha iyi hizmet alır dediniz onu diyorum.Ben niye gideyim allah askina:) turk yardimci bulmak zor diyorum yabanci yatili kadin bulmak daha kolay ama onlarin da ucreti yuksek diyorum anlamadan dinlemeden bana niye sardiniz cok ilginc
Turk yardimci bulmak zor,yabancilardan daha iyi hizmet alinir ama ucreti yukseltmek gerek ancak anneniz istemiyor sanirim dedim. Ben yardimci pozisyonunda is aramadigim halde bana siz 4000 e gider misiniz dediniz ben de bana niye sardiniz dedim. Olay bundan ibaret. 2000 in az cok olmasindan bahsetmiyorum turk yardimci bulmak zorFiyatı yükseltirse daha iyi hizmet alır dediniz onu diyorum.
iyi hizmet kişinin beklentisinin karşılanmasıdır.
Kişinin beklentisi yabancı yatılı bakıcı değil ki.
Türk, haftanın 3 günü, 6 saat gelecek biri.
sanki siz kadın ücretten kısıyor da bulamıyor iması ile yazdınız.
hayır. Ücret makul. İstediği fazlası değil.
ayrıca ‘saldırmak’ nasıl bir üslup...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?