Eğer imkanı varsa bence herkes her işi yapmalı ben okudum egosuna sahipse yandın ciddi anlamda evlendiğinde zaten bir erkek taşı sıksa suyunu çıkartmalı diye düşünüyorum
yok hayır şu ara garsonluk, market işlerine bakıyor.
Çalışıyorum evet. Umarım herkes, hak ettiği işi bulurNe mezunu? Siz çalışıyor musunuz? Siz calisiyorsaniz iyice mahcup oluyodur. Insallah en kisa surede guzel bir is bulur.
ne mezunu ve hangi şehirde yaşıyorsunuz ? istanbula tasınmasını hiç tavsiye etmem zaten alacağı en fazla asgarinin biraz üstü o da ev kirasına gidecek hiç gerek yok. eğer okuduğu alan olmazsa baska alanlara yönelsin misal banka sınavlarına falan girsin gecici olarak çağrı merkezlerini düşünsün.
apartta pahalı canım ucuz bşy değil kiO başka şehirde ben İstanbuldayım. Eğer taşınırsa apart tarzı bir yerde kalacaktı bir süre. En azından şu kafadan çıkardı da tabi olmadı.
Kucuk sehirdeyse is bulmasi zorlasir fakat istanbulda da fazla bir maas alamaz ve gecim sikintisi yasar.
Erkek arkadaşınızı çok iyi anlıyorum. Ben de işsizim bir işe giremedim. Gerçekten çok zor oluyor. O kadar okuduguma, çalıştığıma yanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?