İşsizlik insanı neden böyle tüketiyor?

Gidiş dönüş nasıl 500 ya? Benim sevgilim teee kaç ülke öteden gitti geldi ucyuzelli lira paraya.
Bence gitmenin cook ucuz bir yolunu bul ve Trabzon'a başvur.
Mesela blablacar ile gidebilirsin. Oraya giden insanlar arabalarını açıyorlar, benzin parasını bölüşüyorsunuz. Ya da uçak yerine zahmetli otobüs yolculuğunu deneyebilirsin. Gittiğinde kalacak yerin yoksa facebookta couchrail sayfasına ilan verebilirsin. Orada mutlaka bir sürü kişi çıkar seni evine almak isteyen.
Git ve şansını dene.

Gerçekten mi?
Çok şaşırdım gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok teşekkür ederim eğer gelirsem size burdan mı ulaşayım?
Buraya sık sık bakarım burdan ulaşabilirsiniz. Biletinizi filan alınca yazarsınız bana.
Havalimanı üniversite ile çok yakın zaten. Yardımcı olurum :)

Y
70le atanmış birini duyarsanız daha çok uzulursunuz.gidip basvurmalisniz

Buraya sık sık bakarım burdan ulaşabilirsiniz. Biletinizi filan alınca yazarsınız bana.
Havalimanı üniversite ile çok yakın zaten. Yardımcı olurum :)

Tamamdır olur da gidersem size ulaşacağım. Gitmesem bile gerçekten çok teşekkür ederim sonuçta kimse hiç tanımadığı birine böyle bir teklifte bulunmaz

438 liraya geliyor sanırım o da en ucuz hava yolu şirketine baktım. Maalesef fiyatlar çok uçuk artık hele Karadeniz turizmi patladığından beri felaket.
Blablacar uygulamasına baktım ama pek güvenemedim. Hiç tanımadığın birinin arabasına binmek ne kadar güvenilir olabilir. Yorumlara da baktım özellikle herkes kadın yolcuları alıyormuş ben şüpheci bir tipim biraz güvenemem sanırım.
Düşünmeye başladım gitmeyi sanırım çok istiyorum çünkü. Çok teşekkür ederim.

Tanımadığınız birinin arabasina binmeyin.otobusle gidin

Başlığına cevabım
Yarışın dışında kalıyorsun, yarışmayana da saygı duyulmuyor.
Akıl almaz işsizlik var, işi olan yarınından emin değil.
Korkunç bir tablomuz var, ne yazık ki giderek kötüleşiyor.
Halimiz ürkütücü, benzin dolu oda gibi ülke.
Sabrı dolmadan kimsenin, o kibriti tutuşturmadan biri,
düzen değişir umarım

Bu isler bazen kismet isi.Gitmezseniz icinizde kalicak.Bence de gidip sansinizi deneyin.Gitmeyip de huzursuz olmagi 500 lira ile kiyaslamayin.

4 yıllık fakülte mezunu iseniz atanmamanız cidden şanssızlık olmuş. Çünkü şakır şakır alım yapılan bi bölüm. Diğer başvuranların puanlarını bilmediğiniz için gitmekte tereddüt etmekte haklısınız valla. Aslında bazen bazı platformlarda başvuracaklar puanlarını söylüyorlar ki diğerleri boşuna gelmemiş olsun. Tabi samimiyetlerine de güven lazım. İstanbul gibi bi yerde bi hemşirenin iş bulmakta zorlanacağını düşünmezdim. Ama ince eleyip sık dokuyorsanız bi şey diyemem. İster özel olsun ister devlet. Her türlü ağır iş yükü altında çalışacaksınız göreviniz gereği.

Aslında gayet güvenli. Sonuçta referans yaziyor insanlar. Ben dahil bir sürü kadın arkadaşım kullandı blablacari. Bence hayallerini kaybetmektense yapması mantıklı bir davranış.
Ucak bileti olarak hangi şehirleri arattin ve tarih neydi sakıncası yoksa söyleyebilir misin?
Eğer aktarmalı uçuşsa bulunduğun şehirden Ankara'ya otobüsle - ya da başka şekilde gidip Ankara'dan tek uçakla gitmeyi deneyebilirsin. Mesela şimdi ucuzabilet uygulamasından baktım, 1 Nisan günü 117 TL (salla kazan uygulamasından 12 TL indirim kazanıp 105 liraya alabilirsin)
Bu arada daha geçen hafta pegasusun Yüzde kırk indirimi vardı. Onu kaçırdım diye üzülürken birkaç gün sonra yüzde yirmi indirim yapti...neredeyse her seyehat app'inin indirimleri var. Ben daha yeni Kapadokya tatilim için gidiş dönüş 180 liraya bilet buldum, tam da turizm sezonunda.
Bence pes etme. Elbet ucuz bir yol bulabilirsin.
İnsanlar genelde heves Edip internete gitmek istedikleri yeri yazıp çıkan anormal fiyatları görünce 'gezmek zengin işi, bizim ha deyince bin lira bilete verecek babamız yok' diye düşünüp gezen insanlari parası bol zannediyorlar. Oysa gerçek dünyada çoğu gezginlm bir şekilde otobus-otostop Bulgaristan'a gidip oradan kalkan low cost firmayla 5 Euro'ya Paris'e bilet alıyorlar :))
Pes etme, en kötü hiç bulamazsan da otobüse bin.
Film izleye izleye geçer yol. Ben de Karadenizliyim. Çocukluğumdan bizim oraya havalimanı açılana kadar 15 saat yollarda geçirdim her sene . Katlanilmayacak bir süre değil:)
Bence kendine ve hayallerine şans ver. En olmadı 'elimden geleni yaptim' dersin. Hem de Karadeniz görürsün mis gibi:) Sümela manastırıni falan ziyaret edersin. Sana da değişiklik olur .

Uçakla değil otobüsle gidin 200-250 e biter, bu arada kusura bakmayın da tabiki işin Peşinden koşacaksınız, iş nereye siz oraya evde oturup çok üzülüyorum demekle olmaz, maaşınızı alınca ailenize göndersiniz zaten bu kadar ezik hissetmeyin

Her bakımdan ziyan olmuş bir yaş grubu üyesi olarak yazıyorum Allah'tan umut kesilmeyecegi varsayimi inancıni bir kenara bırakırsak umut yok.
Anadolu lisesi sınavında bizim yaş grubunu harcadılar üniversite sınavında bizi harcadılar kpss de bizi harcadilar.universiteden mezun olduk alayimiz bankacı olduk harcadılar.esimi danışıklı çıkardılar 40 yaşında, benim canıma tak ettirdiler tup bebek tedavilerim yüzünden ayrıldım.simdi 37 yaşındayim. 8 yıl deneyimle çok da guzel pozisyonda kimsede olmayan belgelerimle ayrildim 4 yıl oldu.şimdi bebeğim var iş bulamıyorum.Allah belami mi versin ayrıldım diye...ben iflah olmayayım mi? Benim gibiler ölsün mü? İnsani kendinden nefret ettiriyorlar.en kötüsü de bu

Yaklaşık on aydır alım yapılmıyor ilk kez olan bir durum bu zaten. Normal şartlar altında senede iki üç kere alım yapılır sağlık alanında ama Haziran’dan beri alım yapılmadı ilk kez. Özeller de kolay kolay işe almıyor artık. Yani öyle eskisi gibi garanti meslek denilen bir meslek değil alım falan çok zor.

Ne olursa olsun git başvuru yap.
Keyfi ihtiyaçlarını dondur, bunun için ailenden para istemeye çekinme.

İnşallah güzel haberini okuruz buradan.
Başarılar :)

Merhabalar bende lisans hemşirelik mezunuyum.2018 de mezun oldum ve kpssden 87 puan aldım ancak 9 aydır maalesef işsizim. Özel hastaneler puanım yüksek ilk atamada giderim diye almak istemiyorlar.Devlet atama yapmıyor Allah'tan benim de ailem maddi manevi yardımcı oluyor ama çevreden gelen sorular ve bu yaşa gelip faydasız olma hissi insanı mahvediyor. Ege bölgesinde bir ilde yaşıyorum ilk atamada buraya atanma ihtimalim olduğu için üniversite hastanesine başvurmadım oraya ilk sıradan yerleşecekmişim ama orada çakılı kalmak istemediğim için beklemeyi tercih ettim bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz

Zaten olay ezik hissetmek değil olmayacak muhtemelen ayrıca her fırsatı değerlendirmeye şansımı denemeye çalışıyorum. Ama bu işi takip eden biri bilir ki bu puanla beş kişi alan bir yere kabul edilmem imkansız gibi bir şey. Ben çok istediğim için orayı gitmek istiyorum ama biliyorum ki olmayacak.

Ne olursa olsun git başvuru yap.
Keyfi ihtiyaçlarını dondur, bunun için ailenden para istemeye çekinme.

İnşallah güzel haberini okuruz buradan.
Başarılar :)

İstediğim an hayır demezler zaten biliyorum.
Gitmeyi denemeyi çok istiyorum zaten.
Umarım dediğiniz gibi olur güzel dilekleriniz için teşekkür ederim :)
Hepimiz için hayırlısı olsun :)

Maalesef en uzun beklenen atamaya denk geldik.
Sizin ilk atamada gitme ihtimaliniz olduğu için beklemeniz daha mantıklı sanırım.
Hakkımızda hayırlısı olsun çok zor durumdayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…