Özel Hastanelere bakabilirsiniz
İzmir' deki özel hastanelerin %80 inde bilgilerim vardır :)
sağlık derken hangi bölüm canm
Bide Büyükşehir hep saglikcimi dolmuş orayaa ana :)
Rabbim iyi bir iş denk getirsin inşallah canım. .
Anestezi teknikeriyim. İstanbul' dan geldim buraya. Orada böyle değildi. Burada ölmüş bu meslek. Çalışacak hastane ya da kurum yok
Görüşmeye çağırıyorlar, onda da asgari ücret diyorlar. Ona bile tamam diyeceğim neredeyse ama 6 ay da sigorta yok diyor. Böyle olunca da köle miyim diyorsun artık. .
kuzum bende sağlılcıyım artık tüm hastaneler işkurdan alıyor önce elemanı devlet parasını ödediği için dedigin gibi dört beş ay sigorta yapmıyorlar begenirlerse çalışmanı eger öyle hastanenin kadrosuna alınıyorsun çok saçma ama tüm illerdeki hastanelerde öyle malesef. benim görümcemde anestezi ama özelde hemşire olarak çalışıyor malesef. Tek çare atanmak. konuna gelecek olursak eger inan bende aylardır işsizim boş kalmayım diye ders çalışıyorum kpss ye hazırlanıyorum.Anestezi teknikeriyim. İstanbul' dan geldim buraya. Orada böyle değildi. Burada ölmüş bu meslek. Çalışacak hastane ya da kurum yok
Görüşmeye çağırıyorlar, onda da asgari ücret diyorlar. Ona bile tamam diyeceğim neredeyse ama 6 ay da sigorta yok diyor. Böyle olunca da köle miyim diyorsun artık. .
E yuh nasıl böyle kul hakkına giriyorlar ya. yazık. 6 ay sonrada çıkarıyorlardır bence. Var öyle yapan. Allah yardımcın olsun.
kuzum bende sağlılcıyım artık tüm hastaneler işkurdan alıyor önce elemanı devlet parasını ödediği için dedigin gibi dört beş ay sigorta yapmıyorlar begenirlerse çalışmanı eger öyle hastanenin kadrosuna alınıyorsun çok saçma ama tüm illerdeki hastanelerde öyle malesef. benim görümcemde anestezi ama özelde hemşire olarak çalışıyor malesef. Tek çare atanmak. konuna gelecek olursak eger inan bende aylardır işsizim boş kalmayım diye ders çalışıyorum kpss ye hazırlanıyorum.
kuzum bende sağlılcıyım artık tüm hastaneler işkurdan alıyor önce elemanı devlet parasını ödediği için dedigin gibi dört beş ay sigorta yapmıyorlar begenirlerse çalışmanı eger öyle hastanenin kadrosuna alınıyorsun çok saçma ama tüm illerdeki hastanelerde öyle malesef. benim görümcemde anestezi ama özelde hemşire olarak çalışıyor malesef. Tek çare atanmak. konuna gelecek olursak eger inan bende aylardır işsizim boş kalmayım diye ders çalışıyorum kpss ye hazırlanıyorum.
malesef üzülerek söylüyorum ki canm hastaneden asgari ücretle başlaman gerek bi şekilde biryerlere gelmen için ve ihtiyacında varsa. başka çare yok gibi gözüküyor.Tüm arkadaşlarım bana da diyorlar, hazır evdeyken KPSS' ye asıl diye. Ama kafam rahat değilken ve çalışmaya ihtiyacımız varken kafamı oraya veremiyorum ve evet, bizim meslekte atanmak tek çözüm. O işkur davası neyse kadın onu anlattı bize. Kafama yatmadı. Keşke hemşire olarak alsalar, ona da razıyım, hatta asistan olarak da çalışırım. O da yok. .
hemşire canm.Bu arada senin meslek neydi? :)
malesef üzülerek söylüyorum ki canm hastaneden asgari ücretle başlaman gerek bi şekilde biryerlere gelmen için ve ihtiyacında varsa. başka çare yok gibi gözüküyor.
hemşire canm.
sağlık kuruluşunda muayene için istiyorsan sigortayı eger eşinden de yararlanabilirsin. prim için sıkıntı ediyorsan böylede oturup beklediğin yerdede sigorta yatmıyor. artık kervan böyle yürüyor canm elden inan bişey gelmiyor.Sigortamı yapacak olsalardı o hastaneye hemen girerdim. Ama o da yoktu. Yoksa asgari ücret de olsa ben sevinerek gidecektim. Eşim devlet memuru. Benim burada SGK lı olarak çalışmaya devam etmem bizim için çok önemli. Yoksa belki 6 ay sigortasız olmaya bile tamam diyecek durumdayım.
sağlık kuruluşunda muayene için istiyorsan sigortayı eger eşinden de yararlanabilirsin. prim için sıkıntı ediyorsan böylede oturup beklediğin yerdede sigorta yatmıyor. artık kervan böyle yürüyor canm elden inan bişey gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?