mersin. dogru dürüst özel yok burda. o yüzden bende her yeri tercih etmek istemiyorum. ben lise mezunuyum. lisans çok alıyorlar ama bizden bu atamada sadece 12 kişi alacaklar düşünebiliyor musun :) çok komik valla.Hangi ildesin? Hemşireye her yerde, her zaman ihtiyaç çok olur. Devlette de alım iyi. Ama devlet lisans mezunu hemşire çok alıyor diye biliyorum.
mersin. dogru dürüst özel yok burda. o yüzden bende her yeri tercih etmek istemiyorum. ben lise mezunuyum. lisans çok alıyorlar ama bizden bu atamada sadece 12 kişi alacaklar düşünebiliyor musun :) çok komik valla.
O nasil is ya? Hic bir kurum 6ay sigortasiz calistiramaz. Deneme suresi dedigin zamanda bile sigorta yapmak zorunda.Anestezi teknikeriyim. İstanbul' dan geldim buraya. Orada böyle değildi. Burada ölmüş bu meslek. Çalışacak hastane ya da kurum yok
Görüşmeye çağırıyorlar, onda da asgari ücret diyorlar. Ona bile tamam diyeceğim neredeyse ama 6 ay da sigorta yok diyor. Böyle olunca da köle miyim diyorsun artık. .
canım neden şaşırdın bu kadar .....
saglıkcının çalışacagı yerlere su ürünlerı mezununu alan hastaneler senden ne bekler.
dur ben sana söyleyeyim.
TORPİL.
Allah yardımcın olsun....
canımm izmirimde duble iyi bi cv yoksa elinde torpilsiz hastaneye girmen çok zor tecrübeyle sabittir.
bir tanıdık falan yok mu görüşmelerde araya sokamzmısın
O nasil is ya? Hic bir kurum 6ay sigortasiz calistiramaz. Deneme suresi dedigin zamanda bile sigorta yapmak zorunda.
Sen umudunu yitirme elbet vardir ekmek yiyecegin bir yer.
Sağlıkcilarda is bulamıyorsa biz ölek..
Allah gönlüne göre bir iş nasıp eder inşallah..
Allah yardımcın olsun
Allah yardımcın olsun canım benim inşallah gönlüne göre hayırlı bir iş bulursun
sağlıkçılar su gibi gidiyor diye diye sağlığıda körelttiler. ne okuyup nerede çalışacağız bilemez hale geldik. torpille nefes alacağız az kaldı. staj yeri bulamıyorum şaka olsa gerek.
Kpss ye calisarak girin kac puan gerekiyor bolumunuze bilmiyorum ama saglikta baya dusuk puanlarla atamalar oluyor siz bolumden kaybediyor olabilirsiniz. Hemsire yada ebe olsaydiniz kesin is bulurdunuz hatta atanirdiniz bile ah bu bolumler bizi yakti zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?