Bebek Beslenmesi İştah açtırmak için önerileriniz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zuzum24

askim+cocuklarim=ben
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
2.742
1
116
39
- Yurtdışı
selam kizlar
benim 4 yasinda kizim var boyu 1.02 cm kilosu 15,cok zayif tek ögün yiyor evde ,zorlayinca agliyor mizmizlaniyor acmiyor agzini yada geri cikariyor.cogu yemekleri yemiyor ,cocuklarin sevebilecegi patates kizartmasi,makarna felan hic yemiyor,cikolatayi seviyor almiyorum bazen o bile fayda etmiyor yine yemiyor cocuk.gözlerin alti morlasdi,doktor normal diyor hareketinden bisey kaybetmiyorsa doyuyordur diyor ama ben 2-3 kg almasini istiyorum ne önerirsiniz ,lütfen yardimci olun onunla yasitlar 19 kglardalar yemekleri cok güzel yiyolar ama benim kiz böyle degil,cocuklari görünce yer diyorum yok hic fayda etmiyor bana ne önerirsiniz istahinin acilmasi icin​

sipraktin şurup günde 2 ölçek 4 5 gün kullan we bi kaç gün ara wer sorun dewam ederse tekrar 1 hafta kadar kullanın etkisini mutlaka göreceksin...

we denedinmi bilmişyorum ama minadex multiwitamin şurup.. bu da işe yarıyormuş..

benim oğlumda iştahsızdı ben minadex'i kullandım burdaki arkadaşların tavsiyesiyle gerçekten faydasını gördüm. sizede bu ilacı öneririm inş faydası olur.

arısütü polen bal karışımı iştah açarmış,bir de bu sitede okudum havuç tohumu kullanan varmış,drlara göre herşey normal zaten, spraktin şurup için dr kadir tuğcu ok, diyor ama bizim dr izin vermedi kullanmamıza,inşaallah bi yol buluruz,takip edicem topiğini,bana da lazım cvp

bende yeni üyeyim ve 2006 aralık dogumlu oglum var. 3 yaş 9 aylık şu an ve 14 kilo.boyu 105.
çok zayıf duruyor çook. denemediğim ilaç ve şurup kalmadı.malesef iştahını açmıyor.
multi sanastol bile getirttim almanyadan.gnlük vitamini karşılıyorlardır ama iştahına malesef fayda etmiyor.
bizdede en etkisini gördüğüm 2 vitamin şurubu junor diye arı sütlü bir şurup o ara verip o şuruptan verince etki ediyor.
bide vimin c veya vimin fer bunlar kullandıklarım arasında en etki edenleri idi.
bebekliğinden beri kilo alımı az.
bir yaşına 8 kilo
2 yaşına 10 kilo
3 yaşına 12 küsürleride varrr düz değil.
4 yaşa az kaldı ama 14te çokta alacagını sanmam.
bebekken fantomaltlar vs vs ler kullanmıştık ama onlar yeterli değil artık malesef.

bende bunu önerecektim.
içeri diğer iştah açıcılardan farklı

arkadaşım aldı çocuğuna kız 2.ölçekte iştahlanmaya başladı

geçekten ikinci gün etki etti..kaç gündrü beni oymatıyordu yemek yerken ama şükür şimdi kaşığı bekliyor...

iştah açıcı şurupların hepsini denedik ama bizde işe yaramadı malesef
çok iştahsız bir çocuk ama bugünlerde tek öğün bile yemiyor
her öğün stresten ağlar oldum
allahn iştahsız bebeklerin annelerine bol sabır versinn inş................

arkadaşlar benimde 2 kızım var biri 2,5 diğeri 4,5 yaşında küçük herşeyi yer ama minicik çok ufak tefek.büyüğüde bu son bikaç aydır çok iştahsız ve çok zayıfladı.sebze hiç yemiyor sevdiği şeyleri bile az yiyor,bu son seneye kadar iri bir çocuktu bayramda farkettimki yaşıtlarının yanında çok küçük kalmış.çok üzülüyorum.minadex kullanıyodum eskiden doktora sordum nekadar süre daha kullanmalıyım diye oda bırakabilirsin artık büyüdüler dedi bıraktım acaba ondan mı oldu.tekrar başlamayı düşünüyorum.önerdiğiniz iştah açıcı şurupları doktora bir sorup denemeyi düşünüyorum.tşk.

bana takılın haftada 10 kilo garanti veririm
ek olarak arkadaşım balık yağı haplarıyla kuru kevçikken balık etli olmuştu

Arkadaşlar sipraktin kullanan veya kullanacak olan arkadaşlara özellikle belirtmek istiyorum ki bu şurup aslında iştah açıcı değil, yan etkilerinden biri iştah açması bunun dışında o kadar çok yan etkisi varki saymakla bitmez. bizde tavsiye üzere aldık ancak sadece 1 kez kullandık çocukta aşırı uykusuzluk yaptı kabus gibi huzursuz bi gece geçirdik ki bu da yine şurubun başka bi yan etkisi. şuan minadex kullanıyoruz 1 hafta oldu başlayalı. 18 aylık kızım ilk defa köfteli patates yedialkisalkisalkisartık bu şurubun etkisi mi yoksa kızımın eşref saatine mi denk geldi yorum sizin:teytey:

canım zaten benim gittiğim bir doktor ve kız kardeşimin oğlunun doktoruda iştah şurubu diye bişey olmaz dediler yani bilmiyorum kullanmak nekadar doğru

canım benim oğlumda 4,5 yaşın da ve aynen seninki gibi kilosu iyi olan ve pek yeme sorunu olmayan bir çocuktu sonra iştahı azaldı şimdi de hiç yemiyo nerdeyse bu yaşla alakalı falan mı acaba

Bende küçükken çok iştahsızmışım. Annem bayer'in Balya ( yani balık yağı vitamini ) veriyormuş bize. Şuanda kilomunda maşallahı var :)

bende yine bu sitede okudum ama denemedim.4 yaşında bize fayda edermi acaba.
denemediğim şey kalmadı bi umut ama?tadı kötüymüş nasıl kandırıp içiriririm bilmem.
bize en çok etki eden junor multivitamindi.onun dışında kullanmadığım vitaminde kalmadı.

sık yedir az yesede sık yedir biraz sevdiği yemeklerden birazda vitamın içerikli yemeklerden sık ama az yesın zamanla mıdesı genişler umuyorum :) ıvır zıvırda ver eline tatlı sever çocuklar puding fln çikolata sonrada yemek ...inşllah düzelir zor ya çocukların yememesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…