MARYNS JUNIOR arı sütlü vitamin şurubu..birde bunu deneyin..
bende bunu önerecektim.
içeri diğer iştah açıcılardan farklı
arkadaşım aldı çocuğuna kız 2.ölçekte iştahlanmaya başladı
iştah açıcı şurupların hepsini denedik ama bizde işe yaramadı malesef
çok iştahsız bir çocuk ama bugünlerde tek öğün bile yemiyor
her öğün stresten ağlar oldum
allahn iştahsız bebeklerin annelerine bol sabır versinn inş................
arkadaşlar benimde 2 kızım var biri 2,5 diğeri 4,5 yaşında küçük herşeyi yer ama minicik çok ufak tefek.büyüğüde bu son bikaç aydır çok iştahsız ve çok zayıfladı.sebze hiç yemiyor sevdiği şeyleri bile az yiyor,bu son seneye kadar iri bir çocuktu bayramda farkettimki yaşıtlarının yanında çok küçük kalmış.çok üzülüyorum.minadex kullanıyodum eskiden doktora sordum nekadar süre daha kullanmalıyım diye oda bırakabilirsin artık büyüdüler dedi bıraktım acaba ondan mı oldu.tekrar başlamayı düşünüyorum.önerdiğiniz iştah açıcı şurupları doktora bir sorup denemeyi düşünüyorum.tşk.
Bende küçükken çok iştahsızmışım. Annem bayer'in Balya ( yani balık yağı vitamini ) veriyormuş bize. Şuanda kilomunda maşallahı var :)selam kizlar
benim 4 yasinda kizim var boyu 1.02 cm kilosu 15,cok zayif tek ögün yiyor evde ,zorlayinca agliyor mizmizlaniyor acmiyor agzini yada geri cikariyor.cogu yemekleri yemiyor ,cocuklarin sevebilecegi patates kizartmasi,makarna felan hic yemiyor,cikolatayi seviyor almiyorum bazen o bile fayda etmiyor yine yemiyor cocuk.gözlerin alti morlasdi,doktor normal diyor hareketinden bisey kaybetmiyorsa doyuyordur diyor ama ben 2-3 kg almasini istiyorum ne önerirsiniz ,lütfen yardimci olun onunla yasitlar 19 kglardalar yemekleri cok güzel yiyolar ama benim kiz böyle degil,cocuklari görünce yer diyorum yok hic fayda etmiyor bana ne önerirsiniz istahinin acilmasi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?