E Eolo Kalite asla tesadüf değildir. Kayıtlı Üye 22 Kasım 2014 662 1.076 133 37 17 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Eolo #21 dilek1990 .!.: Valla azmedin veirsiniz ben 3 ayda 17 kilo verdim ekmeği kestim yağı tuzu azalttım daha doğruu sağlıklı beslenmeye başladım yürüyüşümü yaptım bitki çayları falan şimdi sadece 4 5 kilom kaldı işallah onuda vericem Genişletmek için tıkla... Tebrik ederim bende bugün başladım bakalım inş bırakmam çok mutsuzum kilomla
dilek1990 .!.: Valla azmedin veirsiniz ben 3 ayda 17 kilo verdim ekmeği kestim yağı tuzu azalttım daha doğruu sağlıklı beslenmeye başladım yürüyüşümü yaptım bitki çayları falan şimdi sadece 4 5 kilom kaldı işallah onuda vericem Genişletmek için tıkla... Tebrik ederim bende bugün başladım bakalım inş bırakmam çok mutsuzum kilomla
dilek1990 Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2012 5 4 18 Muğla 20 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Eolo #22 numuker .!.: Tebrik ederim bende bugün başladım bakalım inş bırakmam çok mutsuzum kilomla Genişletmek için tıkla... İşallah canım azmet veirsin
numuker .!.: Tebrik ederim bende bugün başladım bakalım inş bırakmam çok mutsuzum kilomla Genişletmek için tıkla... İşallah canım azmet veirsin