- 26 Ekim 2015
- 8.468
- 20.459
- 348
Bunu ne kadar süre yaptınız? Ve ne kadar verdiniz. Yoğurt ve peynir olmadan yaşayamam şekeri çıkarabilsem bile..aslinda cok kolay- tam 14 aydir asla seker yememis bir kadin olarak yaziyorum-
3 ögün (baslangic icin)
kahvalti= yumurta, yesillik ve yag (mesela avocado veya ceviz)
Süt, yoghurt, peynir vs. YASAK. icinde az seker bile olsa tatli yeme ihtiyacini tetikliyor
öglen= Et, sebze ve yag- salatanin icine zeytin yagi vs.
meyve, süt- sütlü kahve vs. YASAK
aksam= Balik, et, yesillik ve yag
icinde 3 gramdan fazla seker olan hersey YASAK.
dene... hem fazla kilon kalmaz hemde seker istegin asla olmaz.
bol su (limon vs. YASAK)
Bunu ne kadar süre yaptınız? Ve ne kadar verdiniz. Yoğurt ve peynir olmadan yaşayamam şekeri çıkarabilsem bile..
Teşekkür ederim başlangıç kilomuz aynıymış ben de 58 olmak istiyorum.. spor da yaptınız mı,kendi başıma yapabilir miyim diyetisyene gitmeli miyim kafam karışık..Toplamda 6 ay yaptim ve 77den 57 indim. Hala devam ediyorum. Ama amacim artik kilo vermek değil. Kas oranim yükselsin istiyorum.
Peynir yiyebilirsin ama eski kaşar vs. Olur. Lor peyniri, peyaz peynir ilk zaman olmaz. Şeker isteğini tetikler. Ayni şekilde yoğurtda. Doğal bile olsa icindeki doğal şeker (sütun şekeri) insulini yükseltir. Bi 3 ay dayansaniz gerisi zaten gelir.
Trde varmi bilmiyorum ama Quark yiyebilirsiniz mesela
Öncelikle tebrik ederim. Bir yerden başlaman güzel.Ben de kendime bir yol haritası oluşturmaya karar verdim.
Sabah 2 yumurta,yeşillik
Peynir
Yağ grubu: 1 dilim avakado/3-4 zeytin:2-3 ceviz
Veya 3 kaşık yulaf süt meyve
Öğle: elma/kefir/kuru meyve kuruyemiş
Akşam: tavuklu salata yanına karbonhidrat grubu
Sebze yemeği/yoğurt
Her gün sabah 1,5 saat yürüyüş
Akşam 1 saat eliptik
(1 gün karbonhidrat 1 gün protein ağırlıklı)
Bilmiyorum ben de merak ediyorum sonuçları umarım işe yarar,ve en çok da umudum sürdürebilirim(
Umarım,çünkü kilo gerçekten mutsuz ediyor beniÖncelikle tebrik ederim. Bir yerden başlaman güzel.
Sürdürebildiğin sürece kesinlikle işe yarayacağını söyleyebilirim.
aslinda cok kolay- tam 14 aydir asla seker yememis bir kadin olarak yaziyorum-
3 ögün (baslangic icin)
kahvalti= yumurta, yesillik ve yag (mesela avocado veya ceviz)
Süt, yoghurt, peynir vs. YASAK. icinde az seker bile olsa tatli yeme ihtiyacini tetikliyor
öglen= Et, sebze ve yag- salatanin icine zeytin yagi vs.
meyve, süt- sütlü kahve vs. YASAK
aksam= Balik, et, yesillik ve yag
icinde 3 gramdan fazla seker olan hersey YASAK.
dene... hem fazla kilon kalmaz hemde seker istegin asla olmaz.
bol su (limon vs. YASAK)
Umarım,çünkü kilo gerçekten mutsuz ediyor beni(
Aa limon da mı yasak? Meyve şekeri için mi?
evet :)
Hic dayanamazsan haftada bir tane limon kullanabilirsin ama amac arinmak oldugu icin aslinda gereksiz
Kizlar ben neredeyse 20 yasindan beri hep 80 li kilolardaydim sonra max 117 oldum. O gunlerde diyordum 2 li rakamlara dussem yeter diye ama baktim kendime eee hala gobek duruyo simdi diyorum 90 a dussem yeter :) sizce hedefim ne olmali benim kendimi hic hayal edemiyorum 60 70 kilodasonucta hep kilolu biriydim o kadar kilo vermek nasil olur
Bence de. Suya limon sıkmadan da zayıflanır :) öyleyse doğal olarak hiç meyve yemiyorsunuz?
hedefin kilo vermek olmasin. beynini buna kodlama. hedefin saglikli yasamak olsun.
vucuduna verdigin zararin farkina var ve yavas yavas zararli maddeleri cikart. sonucda hergün 100 gram kokain almiyorsun mesela... niye? zehir oldugu icin. sekerde ayni. zehir.
kendine bu zarari verme. kendini sev ve sevdigin icin hücrelerini cürüten maddeleri yeme. yavas yavas kilolarin gider zaten- sonrada aynada kendini begendigin kiloda karar kilarsin.
tartida cikan kilo seni yaniltir.
kendimden misal verim- boy 1,61- en kilolu halim 77 kiloydu- belim 73 cm ve zarada 38 bedene sigiyordum :) vucudum kasli oldugu icin bingir bingir degildim yani. simdi 57-55 arasi gidip geliyorum- belim 65cm ve zarada ayni pantolonun 36 bedeni oluyor. giden 20 kilo ama sadece bir beden eksilmis. yani su kiloda ol güzel olursun diye bir durum yok. her insanin fizigi farkli- yaglar baska bölümlere yapisiyor. benim 49 kiloluk arkadasimin beli 80cm civari- aradaki farki sen düsün. benim 77 kiloluk halimle bile belim ondan daha inceydi
Yaa darısı başıma o zaman çünkü malesef çikolata bağımlısıyımBen bile 9 gündür hiç zorlanmadan devam ediyorsam, abur cubur içinde yüzen ben onlardan yemiyorsam herkes yapar :) bakalım adet dönemim gelsin. İnatla kapılmıcam o yeme isteğine. Çünkü geçici bir dönem...
Yaa darısı başıma o zaman çünkü malesef çikolata bağımlısıyımneler değişti bu 9 günde ? Ve o motivasyonu nasıl sağladınız yani başlamak zordur ya o ilk adım enn zorudur
Geçenlerde iştahın kontrol altındaydı sanki? Tekrar mı atak yaptı?Yaa darısı başıma o zaman çünkü malesef çikolata bağımlısıyımneler değişti bu 9 günde ? Ve o motivasyonu nasıl sağladınız yani başlamak zordur ya o ilk adım enn zorudur
İştah kontrol altında ama tartıda değişmeyince moralim de bozuluyor direncim kırılıyor..Geçenlerde iştahın kontrol altındaydı sanki? Tekrar mı atak yaptı?
Anladım.İştah kontrol altında ama tartıda değişmeyince moralim de bozuluyor direncim kırılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?