İştahımı kontrol edemiyorum

Merhaba bende aynı durumdaydım

Son düzenleyen: Moderatör:
Mutlaka değerlerine baktır insilün direncin varsa kilo vermek zor oluyor benimde öyleydi

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah:2 yumurta peynir yeşillik 3 zeytin salatalık
Öğle:10 fındık
Akşam:light ton balığı yağsız salata
Öğlen 2 saat yürüyüş
Akşam da biraz eliptik yapacağım
Öğle yemek yememem veya protein almam gerekiyor aslında ama öğle saatlerinde kahve yanına hurma kuruyemiş filan canım istiyor,bilmiyorum hangisi daha doğru olur..

Kh günü
Sabah 3 kaşık yulaf 2 k kayısı 2 ceviz az sütle müsli
Öğle 1 hurma 3 badem
Akşam yoğurtlu haşlanmış karnabahar

sevgili arkadaşım çiaya başladım 3 gündür hiç acıkmıyorum sanırsın karnımta taş bağlı yemek yiyemiyorum resmen zorla yiyorum

sevgili arkadaşım çiaya başladım 3 gündür hiç acıkmıyorum sanırsın karnımta taş bağlı yemek yiyemiyorum resmen zorla yiyorum
Aa ne güzel çok sevindim.. bir deneyim ben de
Çikolataya düşkünlüğüm için sağlıklı bir alternatif yaptım resmen işe de yaradı tadı çikolata gibi
Hurma çiğ badem hindistan cevizi kakao blend edip top haline getiriliyor ve buz dolabına atılıyor
Bi top yiyorum hem tatlı hem çikolata isteğim kalmıyor

Yaa az mı sizce..
Tartıda -3 gördüm böyle böyle 4 günde
Tabiki sudur ama iyi hissettirdi başlangıç için
Bence az. Şöyle ki çok aç kalınca yeme atakları oluyor. Bir de devamlılık sağlanmıyor malesef. Ama ilk etapta kendini iyi hissetmek ve motive olmak açısından böyle gidebilirsin.

Arkadaşlar merhabalar sadece zayıflayalim diye basligim var isterseniz orada bizimle devam edebilirsiniz.Bende kurul falan yok sadece sayiflamak var nasıl oluyor .Gün içinde hamur tatlı abur cubur yemek yok günde en az 40 dk yürüyüş var ve akşam 5 ten sonra asla hiç bir şey yenmiycek çok acikirsan bir avuç kuruyemiş,yoğurt bir tane yeşil elma ,çiğ sebze havuç salatalık gibi yiyebilirsiniz Bakın ben bu şekilde daha bir ay olmadı üstelik reglim yaklaşıyor.73 kilodan bugün 69.8 i gördüm .Bu şekilde uyarsa bize katılabilirsiniz.Gorun bakın nasıl alışıp kilo veriyorsunuz.Yeterki sabırlı olun .En önemlisi sabirdir.

Bence az. Şöyle ki çok aç kalınca yeme atakları oluyor. Bir de devamlılık sağlanmıyor malesef. Ama ilk etapta kendini iyi hissetmek ve motive olmak açısından böyle gidebilirsin.
Aynen hiç değilse ilk 10 günüm böyle olsun,şimdilik zorlanmıyorum zaten

Diyette sporda sorun yok ama bu kilolara çıktığımda bile eskiden olmadığı kadar büyük basenlerim baldırlarım var.. acaip genişlemişim,kalınlaşmışım. Nasıl yapıcam ben yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…