Iştahsizim.

salincaksevdam

Bilemedim şimdi :))
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.948
989
373
34
Arkadaşlar merhaba
Benim kendimce çok büyük bi derdim var. Çok iştahsizim yemek yiyemiyorum.Acikmiyorum bu saat olmuş ağzıma ne su ne bi lokma ekmek koymuşum.Dün saat 3te yediğimle duruyorum saat olmuş altı

Evliyim yemek yapsam bile ağzıma sürmüyorum.Çoğu zaman sadece akşamları eşimle yemek yiyorum.Karnım acıksa da ağzıma bisi koyamıyorum.Tek yemek yemekten nefret ediyorum.Doktora mi gitsem bilemiyorum yemek yiyemiyorum aclik hissetmiyorum çok zorlanıyorum ya ne yapmam lazım ?

Canim soylediklerin normal degil, bir doktora gorunsen? Dun saat 3" ten bu saata kadar birsey yememen... Bir anormallik var...

valla canım bende öyleydim içim almıyodu yemek yemek istemezdım dr. gittim kurt varmış bnde :1: happ kulandım ve bittiler suan yıyebılıorum :1:

Son düzenleme:
aynen bende....günde 1 kere acıktığımı hissederim....hoş bişi yemesemde raht rahat bastırırm o duyguyu doktora gittim bende bişey yok dediler sadece doğal olarak kolesterol( yağ) eksikliği var....şimdi 2 haftadır hiç olmasa canım çekmese bile 2 kere yemek yiyorum günde...yawş yawaş midem açılır umarım...bende 22 yaşında 45 kg yum

Son düzenleme:
bu sitede kilo alamayan ne çok insan varmış böyle...''Yemeklerin yanında hazır meyvesuları tüket... pekmez, bal, makarna, muzda kilo almana yardımı olur, birde doğruluk payını pek bilmemekle birlikte şalgam suyunun iştah açtığını okumuştum...''

Ben de böyle bir konu açmak istiyorum buraya :27:
Lakin şu sıra iştahım aldı başını gidiyor , darısı başıma :1:

Ya öyle böyle değil acıktigimi hissetmiyorum ancak biri yicekte gel beraber yiyelim dicek ya da eşim akşam gelicek sofra kurucam da o yerken bende bi tabak bisi yicem bu kadar gün içinde acikmiyorum açlık hissetmiyorum hangi doktora ne bölümüne gitmem gerekir ki ?

özel hastaneye gitmiştim ben yanılmıyosam dahiliye bölümüne
Gitmiştim daha önce de kan tahlili istedi baktı birşey yok dedi ben aynı zamanda çok çabuk yoruluyorum devamlı bir bitkinlik hali var bende demiştim kan değerlerin normal birşey yok dedi geçti gitti ama hala ben ayniyım

Back
X