- Konu Sahibi GazozGofret
Kızlar son iki haftadır iştahsızım ama öyle böyle değil şu iki hafta boyunca ne yediğimi bilseniz hayret edersiniz. oruç tutuyorum fakat bunun oruçla ilgisi yok çünkü ne sahurda yiyebiliyorum ne de iftarda. mesela dün iftarda bir bardak su içtim bir bardak ayran ve avuç içi büyüklüğünde bir pide yedim. biraz zaman geçti güç bela iki küçük armut yedim. sahurda ise yine avuç içi büyüklüğünde pide ve iki bardak çay. bu anlattıklarım yine çok yediğim günlere örnektir. artık karnımdan garip sesler geliyor. elimde değil zorla yemek yiyorum iştahım birden kesildi . sıvı tüketebiliyorum ancak. tavsiyeniz var mı ? ne yapabilirim kolay yiyebileceğim midemin alabileceği.
NOT:Tekrar belirtmemde fayda olur diye söylüyorum oruç tutma demeyin çünkü oruçla alakalı bir durum değil oruç tutmadan önce başladı ve o zaman çok çok daha az yiyordum :26:
NOT:Tekrar belirtmemde fayda olur diye söylüyorum oruç tutma demeyin çünkü oruçla alakalı bir durum değil oruç tutmadan önce başladı ve o zaman çok çok daha az yiyordum :26: