- 10 Ağustos 2017
- 16
- 0
- 16
- 44
merhabailaç olarak ne kullandın canım bende dün euro fertilde alev hanıma başladım gonal f verdi bana sadece diğer tedavimde gonal f eek olarak femera hap olarak ayrıyeten menogon kullanmıltım devlet hastanesinde ohss oldum şimdi ilacı azalttı inşAllah yumurtalar oluşur
Merhaba..merhaba
alev hanımdan ve eurofertilden memnun kaldın mı
merhabailaç olarak ne kullandın canım bende dün euro fertilde alev hanıma başladım gonal f verdi bana sadece diğer tedavimde gonal f eek olarak femera hap olarak ayrıyeten menogon kullanmıltım devlet hastanesinde ohss oldum şimdi ilacı azalttı inşAllah yumurtalar oluşur
Merhaba..
Kararınızı verdiniz mi?
Ben de 2.denememi Hakan bey ile Eurofertil'de yaptım. Empriyo kromozom testi yaptırdık. Embriyo sağlıksız olduğundan transfer iptal oldu. Ağustos-eylül gibi 3.denememize devam edeceğiz Hakan bey ile..
Merhaba hastane ve alev hanım gayet ilgili ancak negatif sonucu aldığımdan mıdır bilemedim çok soğuk geliyor o merkez banamerhaba
alev hanımdan ve eurofertilden memnun kaldın mı
Bende ona gidecem inşallah nasıl memnunmusun testlerin hepsini istiyor muBenim doktorum alev hanım
İnşallah canım memnunum amh tsh gibi hormon testleri istedi benden 35 yaş altında olanlara 2 tane koymuyorlar diye biliyorum. Bende 25 yaşındayım genç olduğum için biraz korkuyorum tüp bebek tedavisinden inşallah olumlu sonuçlar alırız.Bende ona gidecem inşallah nasıl memnunmusun testlerin hepsini istiyor mu
Birde benim yaşım 28 2 embriyo istesem koyarmi acaba
İnşallah canim olumlu olur gönlünü ferah tutİnşallah canım memnunum amh tsh gibi hormon testleri istedi benden 35 yaş altında olanlara 2 tane koymuyorlar diye biliyorum. Bende 25 yaşındayım genç olduğum için biraz korkuyorum tüp bebek tedavisinden inşallah olumlu sonuçlar alırız.
Bende 2 embriyo transferi istedim ama 35 yas altindaki hastalara 2 embryo koymuyorlarmis 32 yasindayim 8 yillik evliyim 1 tane dunyalar guzeli kizim var 2.evladımızı istiyoruz hayırlisiylaBende ona gidecem inşallah nasıl memnunmusun testlerin hepsini istiyor mu
Birde benim yaşım 28 2 embriyo istesem koyarmi acaba
2 yıllık evliyiz daha önce hamile kalmıştım ama düşük yaptım eşimle teyze çoçuklarıyız genetik olarak da araştırılmasını istediğimiz için alev hanım garantili paketi önerdi bizde onu seçtik umutluyuz inşallah.İnşallah canim olumlu olur gönlünü ferah tut
Kaç yıllık evlisin direk tüp bebek mi dediler size
Rabbim uzun ömürler versin inşallah yanına da hayırlısıyla bi kardeşBende 2 embriyo transferi istedim ama 35 yas altindaki hastalara 2 embryo koymuyorlarmis 32 yasindayim 8 yillik evliyim 1 tane dunyalar guzeli kizim var 2.evladımızı istiyoruz hayırlisiyla
Bizde iki yillik evliyiz hiç hamile kalmadım eşimin sıkıntısı var paketin adı aklıma gelmedi 1 taze 2 dondurulmuş tedavi vardı onu seçeriz bizde sanirim2 yıllık evliyiz daha önce hamile kalmıştım ama düşük yaptım eşimle teyze çoçuklarıyız genetik olarak da araştırılmasını istediğimiz için alev hanım garantili paketi önerdi bizde onu seçtik umutluyuz inşallah.
Kizim spontan gebelik yani doğal yolla hamile kaldım ama kardes istedigimizde olmadigini fark ettik özlem hanim zaten benim kadin dogum doktorumdu sezaryenle dogum yaptirmisti kendisi eurofertilde calisiyor simdi özlem hanimla baslayacagiz tedaviye sizin dediginiz paketi sectik bizde elmas paket diyorlar 1 taze deneme varsa dondurulmuslar 2 tanede dondurulmus emb transferiRabbim uzun ömürler versin inşallah yanına da hayırlısıyla bi kardeş
Yaa ben ikizlerim olsun isterim hep hayırlısı bakalım kızınız tüp bebeklemi oldu sizdemi alev hanima gideceksiniz
Özlem hanim nasıl iyimiKizim spontan gebelik yani doğal yolla hamile kaldım ama kardes istedigimizde olmadigini fark ettik özlem hanim zaten benim kadin dogum doktorumdu sezaryenle dogum yaptirmisti kendisi eurofertilde calisiyor simdi özlem hanimla baslayacagiz tedaviye sizin dediginiz paketi sectik bizde elmas paket diyorlar 1 taze deneme varsa dondurulmuslar 2 tanede dondurulmus emb transferi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?