- 26 Haziran 2018
- 10
- 7
- 1
- 38
Canım vajinal muayene yapıyolar sonra ilaç yazıyolarÖzlem hanim nasıl iyimi
Bende bugün adet oldum büyük ihtimal pazartesi ilk muaneye gidecem neler yapiyolar ilk muanede
Canım ben bugün ilk kontrolüme gittim hayırlısı inşallah hepimiz için sen naptınca
Canım vajinal muayene yapıyolar sonra ilaç yazıyolar
Bende yarın gidecem ama adet düzensizliği var bakalim ne diyecekCanım ben bugün ilk kontrolüme gittim hayırlısı inşallah hepimiz için sen naptın
Canım elmas pakete ne kadar ödedinizKizim spontan gebelik yani doğal yolla hamile kaldım ama kardes istedigimizde olmadigini fark ettik özlem hanim zaten benim kadin dogum doktorumdu sezaryenle dogum yaptirmisti kendisi eurofertilde calisiyor simdi özlem hanimla baslayacagiz tedaviye sizin dediginiz paketi sectik bizde elmas paket diyorlar 1 taze deneme varsa dondurulmuslar 2 tanede dondurulmus emb transferi
Biz nakit 9750 tl olarak anlastik ama henuz odeme yapmadim daha tedaviye basladiktan sonra odeme almaya basliyorlar senin görüsmen nasil geçti canim?Canım elmas pakete ne kadar ödediniz
Benim adetim tam başlamadı akıntı şeklinde devam ediyor o yüzden başlamadik tedaviye sökülmedi bi ne yapsam bilmiyorum sökülmesi içinBiz nakit 9750 tl olarak anlastik ama henuz odeme yapmadim daha tedaviye basladiktan sonra odeme almaya basliyorlar senin görüsmen nasil geçti canim?
Benimde ayin 7 sinde olmasi gerekiyor stresten dolayi gecikmesinden korkuyorum bendeBenim adetim tam başlamadı akıntı şeklinde devam ediyor o yüzden başlamadik tedaviye sökülmedi bi ne yapsam bilmiyorum sökülmesi için
Bizde Alev hanımdan memnunuz Hakan beyi televizyonda görmüştük ama onunla başlamadık sizin nasıl oldu bugün tekrar kontrole gittik hayırlısı olsun inşallah.İyi akşamlar arkadaşlar. Gördüğüm kadarıyla Eurofertil Tüp bebek merkezinin duayeni Hakan Bey'e hiçbiriniz denk gelmemişsiniz. Allah'ıma çok şükürler olsun ki yolum kendisiyle kesişti. Senelerce boş geçen uğraşımız doktorumuz Hakan Özörnek sayesinde bebeğimizle sevince dönüştü.
Bende bugün iBenim adetim tam başlamadı akıntı şeklinde devam ediyor o yüzden başlamadik tedaviye sökülmedi bi ne yapsam bilmiyorum sökülmesi için
Benimde bugün yumurtalarım toplandı hayırlısıyla olur inşallah canım sende bir an önce başlarsın.Benim adetim tam başlamadı akıntı şeklinde devam ediyor o yüzden başlamadik tedaviye sökülmedi bi ne yapsam bilmiyorum sökülmesi için
Ben dün ilk muayenemi oldum Allaha sukurler olsun simdilik bir problem yok özlem hanim ilaclari yazdi bakalim 4 gun sonra ilk kontrolum var heyecanla bekliyorum sizler nasilsiniz bi gelisme var mi?Bende bugün i
Benimde bugün yumurtalarım toplandı hayırlısıyla olur inşallah canım sende bir an önce başlarsın.
Hadi hayırlısı bakalim ben hala beklemedeyimBen dün ilk muayenemi oldum Allaha sukurler olsun simdilik bir problem yok özlem hanim ilaclari yazdi bakalim 4 gun sonra ilk kontrolum var heyecanla bekliyorum sizler nasilsiniz bi gelisme var mi?
Yaaa nasıl zor oldumu kaç yumurta toplandıBenimde bugün yumurtalarım toplandı hayırlısıyla olur inşallah canım sende bir an önce başlarsın.
15 yumurta toplandı kamera sistemi varmış daha iyi oluyomuş onla da bakıldı yarında koyucaklar hayırlısıyla inşallah canım.[/QUOTE]Yaaa nasıl zor oldumu kaç yumurta toplandı
Hadi hayırlısı bakalim ben hala beklemedeyim
Canim ne yaptın nasil geçti transfer[/QUOTE]15 yumurta toplandı kamera sistemi varmış daha iyi oluyomuş onla da bakıldı yarında koyucaklar hayırlısıyla inşallah canım.
Kamerayla bakıyolarmış bende tam bilmiyorum daha iyi oluyomuş iyi geçti hayırlısıyla bakalım senin noldu canım[/QUOTE]Canim ne yaptın nasil geçti transfer
Hayırlısı olsun bakalım ben bu ay adet olamadim miyom çıktı ilaç kullaniyorum önümüzdeki ay başlıyacamKamerayla bakıyolarmış bende tam bilmiyorum daha iyi oluyomuş iyi geçti hayırlısıyla bakalım senin noldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?