istanbul altunizade eurofertil tup bebek merkezi

naptın görüşmeye gttn mi ne zaman başlıyorsun
Slm yok daha gitmedim. Alev hanima gidicem bende. Ilk tup bebegimi alev hanim koymustu cok sukur de tutmustu.ama nasip erken dogumdan kaybettim. Simdide alev hanimi kotuluyolar kulagima ole seyler geldi. Sen hayirdir yani tutarken iii dide kadin tutmayinca kotumu. Kadin napsin hersey Allahtan Allah verirse olucak ole degilmi.. Allah elimizi bos koymasin

am,n cnm hakkımızda hayırlısı olsun. tabiiki bu kişiye görte değişir her doktorla ilgili bir kötü seneryo var. sen bildiğinden şaşma bende özge beyle görüştüm oda tecrüleli iyi bir doktor akalım ben hala v,sanneden sonra 20 gün oldu bırakalı regl olmadım olursam ilk yapacağım iş gitmek olcak

Aynn ole dedigin gibi. Hayirlisi bakalim.zeynepkamilde denedim gecen ay yumurtalarim bos cikti benim ilgi yok o hastanede dr. Yok simdi ordan rapor alip ole gidicem

Aynn ole dedigin gibi. Hayirlisi bakalim.zeynepkamilde denedim gecen ay yumurtalarim bos cikti benim ilgi yok o hastanede dr. Yok simdi ordan rapor alip ole gidicem
bende rapor var bende rapor geçen özel hastanelre bakıyorum en uygunm eurofertil geldi zeynep kamilde çok uğraştıyıo rapor için yok kan ver sora gel yok 2 hafta sonra çıkıcak öyle gel üff Allah kıolaylık versin kistn falan varmı bu arada

Aynn ole dedigin gibi. Hayirlisi bakalim.zeynepkamilde denedim gecen ay yumurtalarim bos cikti benim ilgi yok o hastanede dr. Yok simdi ordan rapor alip
Zeynep kamilde basladim ya dosyam da rapor hazir benim onu alican bide ilaclar icinn ayri bi rapor oluyomus o nasil bisi bilmiyorum. Kist cikolata kisti var bende

Bu arada isminiz ne acaba

Bu arada isminiz ne acaba

anladım cnm heyete gönderecekler sonra randevu alıosun ilaç yazıyorlar biraz zmanın varsa visanne iç dicektim boşuna kşst büyümesn

anladım cnm heyete gönderecekler sonra randevu alıosun ilaç yazıyorlar biraz zmanın varsa visanne iç dicektim boşuna kşst büyümesn
Visanne ne oluyorki canim. Sogan kuru yapicam bende oda yok ediyomus kisti incir kurunu yaptim 42 gun o bitti sogani yapicam simdi incir yumrta sayisini arttimak icinmis. Memnun oldum canim elif bende☺

Visanne ne oluyorki canim. Sogan kuru yapicam bende oda yok ediyomus kisti incir kurunu yaptim 42 gun o bitti sogani yapicam simdi incir yumrta sayisini arttimak icinmis. Memnun oldum canim elif bende☺
bende memnun oldum visanne direk çikolata kistine yönelik bir ilaç ben ilk çıktığında kistimin kullanmadığıma pişman oldum benm kistlerimi küçlttü 6 ay kullandım sende vaktin varsa kullan o yüzden söyledm.

Anladim canim ben agustos gibi dusunuyorum yapttirmayi ozamana kadar kullanabilirim herhangi bi sorun teskil etmiyor dimi dr onersiz kullanmak yani bilemedim

Anladim canim ben agustos gibi dusunuyorum yapttirmayi ozamana kadar kullanabilirim herhangi bi sorun teskil etmiyor dimi dr onersiz kullanmak yani bilemedim
eğer zeynep kamile gidersen omlar yönlendirmiyorlar sağlık ocakları yazıyor yok sorun etmiyor regl olmuyorsun biliyorsunki çikolata kistini kan besliyor regl olmuyorsun kahvereng, akıntıyla kistin gidiyor tavsiye ederim sağlık ocağından yaz başlar kaç cm

Anladim canim benim kucuk canim ya buyumuyo kendimi bildim bileli var sogam kurunu denim dedim ama bakalim

Anladim canim benim kucuk canim ya buyumuyo kendimi bildim bileli var sogam kurunu denim dedim ama bakalim
çok enteresan çikolata kisti olduğu gibi kalmaz hiçbi zman büyür her reglinde miyom falan olmasın o bildim bileli var diyosun.. soğuan kürünü dene tabi oda faydalı diyolar

çok enteresan çikolata kisti olduğu gibi kalmaz hiçbi zman büyür her reglinde miyom falan olmasın o bildim bileli var diyosun.. soğuan kürünü dene tabi oda faydalı diyolar
Ole valla hem oldugu gibi duruo buyumuyo yani cok dr gezdim ben biride demedi buyuyor yada buyuk bi sekilde tup bebek bile olmaz demedi yani

Kii ben tup bebekle hamile kalabildim yani kistle birlikte zararsiz bi kist

Kii ben tup bebekle hamile kalabildim yani kistle birlikte zararsiz bi kist
kistle birlikte tüp bebek oluyor tabide normal yollarla olmuyor büyüyor yada yuapışıklık kanal tıkanıklığı yapıyor çoğu doktorda anlamıyr

kistle birlikte tüp bebek oluyor tabide normal yollarla olmuyor büyüyor yada yuapışıklık kanal tıkanıklığı yapıyor çoğu doktorda anlamıyr
Normal yolla sansim yokki zaten kanalimin biri yok 8 yasinda alinca kanserdim ben biri de tikali olursa Allah verirse normal yolla mucize olur canim insallah ole bir mucizem oluverir

Normal yolla sansim yokki zaten kanalimin biri yok 8 yasinda alinca kanserdim ben biri de tikali olursa Allah verirse normal yolla mucize olur canim insallah ole bir mucizem oluverir
ALLAH GÖSTERMESİN BİDAHA KEŞKE MUCİZE OLSA aLLAH BİZE MUCİZEMİZİ EN KISA SÜREDE NASİP ETSİN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…