İstanbul "AVCILAR" var mı??

Seroli61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
2.989
129
163
selam arkadaşlar var mı İstanbul "AVcILAR" da oturan yada çevresinde??
21 senedir buradayım ama inanın arkadaşım yok 2 tane vardı ikiside benden çok uzaklara taşındılar :gitme: ama hala msn tlf derken konuşuruz.
var mı ben gibi bi başına kalan canı sıkılın tanışıp kaynaşalım beraber :1hug:

canım avcılara geleli 6 ay oldu ama buranın yabancısı değilim az çok bilirim

süper yaa çok sevindim bende bi benmiyim diyordum tek değilmişim :dance:
bende gözümü burda açmışım hala burdayım kazık çaktım galiba kaydirigubbakcemile3
avcıların neresinde oturuyorsun??
Ben SERAP bu arada çok memnun oldumvereliniortak

canım bende avcılarlı sayılırım evlendim gittim ama annemler hala orda 17 senem benim
orda geçti hala geliyorum arada çok seviyorum avcıları ben zemuszemus

waww sayı artıyor çok mutlu oluyorum delikafadulden
bizde çoğalıp buluşalım o zaman avcılar zaten küçük bir yer birbirimizi bulmak zor olmaz kaydirigubbakcemile3

ben de özge memnun oldum canım
parseller tarafında oturuyorum sen?
ben de doğup büyüdüğüm semtten 23 yıl sonra ayrılmıştım
ne zor gelmişti anlatamam
yaşarken kıymetini bilmiyoruz sonra dank ediyor

ben koton mağazasının oralardayım.
bana şimdiden buradan gitmek çok zor geliyor düşünmesi bile ama sevdiğimin yanında olma fikri işi değiştiriyor tabii ki.
Allahım herşeyin hayırlısını versin inşallah.HAyırlı iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

amin canım amin
insan doğup büyüdüğü yerden çok zor kopuyor ama dediğin gibi ucunda sevdiğinin yanında olmak var
ben de çok özlediğim zaman atlayıp gidiyorum
akrabalarım var orada nasılsa hem ziyaret hem gezmek oluyor

bende hiç ayrılmadın avcılardan şimdi nasıl gideceğim ailem bütün akrabalarım burada diyorum ama işte gel gör ki ömrümün diğer geri kalanını bbaşkasına adamak pahasına çekip gidiyoruz böyle mecburen...Rabbim başka ayrılık vermesin inşallah...
bende çok özlediğimde kaçar gelirim :)

tabi gelirsin
nasılsa ailen akrabaların buradaymış
benim ailem de terketti memleketi
dipdibeyiz şimdi :roflol:

Ben 13 sene eşim ise 31 senedir avcılardayız gerçekten güzel bir semt deprem bile bizi yıldırmadı ailecek avcılardayız..............

Ben 13 sene eşim ise 31 senedir avcılardayız gerçekten güzel bir semt deprem bile bizi yıldırmadı ailecek avcılardayız..............

sanırım gelin olarak geldiniz avcılara???
ben öyle alıştım ki avcılara başka yerlerde yapamam gibime geliyor...bilmiyorumkismile
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın inşallah...:Saruboceq:

Ben avcılara gelin olarak gelmedim.Evlenince eşim de avcılarda olduğu için avcılardan çıkmadık. Cümlemizin ağzının tadı bozulmasın...........

hımm ne güzel ben mecbur çıkacağım teeee uzaklara gideceğim...:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…