ben gecen sene tavsiye üzerine gittim sait beye.hamileliğim her ay kanamalı geçiyordu,hatta her 15 günde bir nerdeyse.ilk 4 ay bu şekilde geçti sait beye sordugumda bunun olabileceğini bebeğin bir sorunu olmadığını söyleyip durdu,ben tabi tatmin olmadığım için prof a görünmeyi tercih ettim ve prof ultrasonu koyar koymaz karnıma şak diye tanıyı koydu plesenta da 5-6 cm lik bir kopukluk var yani orası olusmamış ilaçlarla yatarak 24.haftaya kadar tutatbildik erken doğumla kaybettim bebeğimi.asla sait bey kötü doktodur demem ama 4 ay ben şakır şakır kanadım,ve nasıl görmedi neden müdahale etmedi yani 5 cm lik bir açıklık nasıl görünmez gördü de önemsemedi mi diye diye ben kendimi yedim,sait beye takip yaptıran 2 arkadaşım var onlar de sıkıntı olmadı,yalnız randevulu olmana rağmen en aşağı 1-1.5 saat bekliyosun cok yoğun.maddi durumun müsaitse acıbadem bakırköy derim,prof.dr.rıza madazlı özellikle.
sen bilirsin canım,içinde kalmasın sait beye git memnun kalmazsan değiştirisin.acıbadem de prof. muayene sanırım 240-250 normal kadın doğum uzmanı 180 tl ama zam gelmediyse.ayrıca acıbadem bakırköy de doç.dr özlem pata da var o da cok iyi bir doktormus.benim annem orada çalışıyordu ben doktor doktor gezdim bana cok kızıyordu gel buraya diye ama dinlemedim şimdi kesinlikle oraya gidicem,zaten rıza hocanın uzmanlık alanı problemli gebelikler,madem sen de böyle kötü tecrübeler edinmişssin benim gibi, bir düşün derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?