İstanbul/Bahçelievler Civarı Doktor Tavsiyesi..

Nurgulce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
1.435
7
0
İstanbul
selam bayanlar..
benim kadın dogum doktorlarıyla ilgili ciddi problemlerim oldu..
1 kimyasal 1 düşükle sonuçlanan gebeligin ardından 3. kez gebeyim:nazar:
ve doktor konusunda da çok pimpirikliyim :25:

aslında ben 2 doktor arasında kaldım.. biri hizmet has. dr sait halil digeri nisa has. dr alev oral..

bu doktorlara giden yada şiddetle başka doktor tavsiye eden var mı?
bu doktorlarla sorun yaşayanlar var ise onlardan da yorum bekliyorumm:26:

Bu bahsettiğin doktorları tanımıyorum ama bahçelievler medikanada düzgün korkmaz adında bir doktor var kesinlikle tavsiye edebilirim,bende tavsiye üzerine gitmistim çok memnun kaldım ama dogumumu o hastanede yapamadım benim için fiyatı çok yüksekti.

hizmet hastanesindeki bütün doktorları cok begeniyolar..
ama fiyatları cok yüksek :26:

bizim burdaki hastanede muayene 35 tl.. diger tahliller falanda diger hastanenin neredeyse 3te 1i kadar :53:
dogum hizmette 1600ü geçiyo diyolar nisa da ise max 600 diyolar :53: (normal dogum fiyat)

kafam cok karıştı :26:

Ben hizmet hastanesinde dogum yapmayi dusunuyorum..
Ama doktora karar veremedim, meltem hanim ve sait bey arasinda kaldim..

Bende ilk başka jfk hastanesi gülfem şişmanoğluna gittim.hamileliğimin ilk 3 ayında.daha sonra hastaneden ayrılmış.bende başka doktor hastane aradım.hep başka doktora gittim geldim bi tutturamadım.en sonunda medicine hastanesine karar verdim.muayne ücreti 25tl. nst ye girdim dün 7tl verdik.Fatma Armağana gidiyorum.memnunum.Çok hanımefendi.sorduğum herşeye güleryüzüyle cvp veriyor.kasıntı bi doktor değil.ben onun yanında rahat hissediyorum güveniyorum artık.Aslında evim Nisa hastanesine yakın ama doğum ücreti bilgi aldık..normal doğum 425 sezeryan olursa 900tl. eğer kişi kendi sezeryanı isterse 1050 demişlerdi.muayene ücreti de fazla.gerek yok dedim.medicine hastanesinde normal doğum 350tl,sezeryan 500tl. epidural istersem 300tl. hastaneden çok doktorun kasıntı olmaması normal doğumu sorun olmadığı zamanda teşvik etmesi,doğru yönlendirmesi gerekli bence.hayırlı doğumlar olsun...

Merhaba Arkadaşlar,
ben daha önce Nisa hastenesi Alev Hanım'dan randevu almıştım, fakat gittiğimde ameliyata girdiğini söylemiş bana o gün için başka bir doktoru tavsiye etmişlerdi ( sanırm adı Aysel mi neydi). O an durumun acil olduğu için o na girmiştim.
Şu an ki doktorum Medical Park Hale Uzer, iki kere gittim en son çikolata kistim olduğu çıktı ortaya, korunmayı bırak hamile kalmaya bak 6 ay deneyelim kalamazsan operasyonla alıcaz kisti dedi. Daha önce doğum yapmadım... ameliyet olmakta istemiyorum açıkcası. Bir doktora daha görüneyim dedim. Alev Hanım hakkında olumlu yorumlar alıyorum çevremde giden 2 kişi var, doğumunu da onda yapmış olan. Çok güler yüzlü iligili olduğunu söylüyorlar. Bu sefer Alev Hanım'dan alacağım yine randevu... gittikten sonra görüşlerimi burada paylaşırım sizlerle.

arkadaslar alev hanıma gittim evet güler yüzlü ama o kadar yogunki.. gerektigi kadar ilgilenemiyo gibime geliyo..
aynı ande odaya 3 kişiyi alabiliyor :26:
bide bana hiç hijyen gelmedi.. o aletleri hiç temizlemiyolar..
üzeri jelli jelli bi benim göbeme bi başkasının göbene sürüp duruyo :20:
ama belli alev hanım bilgili bi kadın..

ve son aldıgım habere görede hizmet has. muayene ücreti 84 olmuş :53:
lüx olmaya başladı beni aşar bu durum :25:

sait beyin hastası olan yok mu aranızda..
randevu alırken cok ugrasıyorum gebelik takibindede böyle olurmu..

bu fiyat hala aklımı karıştırmakta.. diger doktorların muayene ücretleride aynı mı??

ben gecen sene tavsiye üzerine gittim sait beye.hamileliğim her ay kanamalı geçiyordu,hatta her 15 günde bir nerdeyse.ilk 4 ay bu şekilde geçti sait beye sordugumda bunun olabileceğini bebeğin bir sorunu olmadığını söyleyip durdu,ben tabi tatmin olmadığım için prof a görünmeyi tercih ettim ve prof ultrasonu koyar koymaz karnıma şak diye tanıyı koydu plesenta da 5-6 cm lik bir kopukluk var yani orası olusmamış ilaçlarla yatarak 24.haftaya kadar tutatbildik erken doğumla kaybettim bebeğimi.asla sait bey kötü doktodur demem ama 4 ay ben şakır şakır kanadım,ve nasıl görmedi neden müdahale etmedi yani 5 cm lik bir açıklık nasıl görünmez gördü de önemsemedi mi diye diye ben kendimi yedim,sait beye takip yaptıran 2 arkadaşım var onlar de sıkıntı olmadı,yalnız randevulu olmana rağmen en aşağı 1-1.5 saat bekliyosun cok yoğun.maddi durumun müsaitse acıbadem bakırköy derim,prof.dr.rıza madazlı özellikle.

ben gecen sene tavsiye üzerine gittim sait beye.hamileliğim her ay kanamalı geçiyordu,hatta her 15 günde bir nerdeyse.ilk 4 ay bu şekilde geçti sait beye sordugumda bunun olabileceğini bebeğin bir sorunu olmadığını söyleyip durdu,ben tabi tatmin olmadığım için prof a görünmeyi tercih ettim ve prof ultrasonu koyar koymaz karnıma şak diye tanıyı koydu plesenta da 5-6 cm lik bir kopukluk var yani orası olusmamış ilaçlarla yatarak 24.haftaya kadar tutatbildik erken doğumla kaybettim bebeğimi.asla sait bey kötü doktodur demem ama 4 ay ben şakır şakır kanadım,ve nasıl görmedi neden müdahale etmedi yani 5 cm lik bir açıklık nasıl görünmez gördü de önemsemedi mi diye diye ben kendimi yedim,sait beye takip yaptıran 2 arkadaşım var onlar de sıkıntı olmadı,yalnız randevulu olmana rağmen en aşağı 1-1.5 saat bekliyosun cok yoğun.maddi durumun müsaitse acıbadem bakırköy derim,prof.dr.rıza madazlı özellikle.

bugün aklıma geldi aslında acıbademe gitmek.. cok korkuyorum cünkü. 1 kimyasal gebeligim 1 düşügüm oldu..
muayene ücreti ne kadar acıbademde.. eşimin gözü pek ücreti görmüyo ma benim doktor kararsızlıgıma kızmaya başladı.
sait beyden ekimin 20sinde 24 kasıma randevu alabildim zorla zorla 18ine düşürdüm:26:

sen bilirsin canım,içinde kalmasın sait beye git memnun kalmazsan değiştirisin.acıbadem de prof. muayene sanırım 240-250 normal kadın doğum uzmanı 180 tl ama zam gelmediyse.ayrıca acıbadem bakırköy de doç.dr özlem pata da var o da cok iyi bir doktormus.benim annem orada çalışıyordu ben doktor doktor gezdim bana cok kızıyordu gel buraya diye ama dinlemedim şimdi kesinlikle oraya gidicem,zaten rıza hocanın uzmanlık alanı problemli gebelikler,madem sen de böyle kötü tecrübeler edinmişssin benim gibi, bir düşün derim...

sen bilirsin canım,içinde kalmasın sait beye git memnun kalmazsan değiştirisin.acıbadem de prof. muayene sanırım 240-250 normal kadın doğum uzmanı 180 tl ama zam gelmediyse.ayrıca acıbadem bakırköy de doç.dr özlem pata da var o da cok iyi bir doktormus.benim annem orada çalışıyordu ben doktor doktor gezdim bana cok kızıyordu gel buraya diye ama dinlemedim şimdi kesinlikle oraya gidicem,zaten rıza hocanın uzmanlık alanı problemli gebelikler,madem sen de böyle kötü tecrübeler edinmişssin benim gibi, bir düşün derim...

abaaooww:53:
çok pahalı.. dogum ücretlerini düşünemiyorum :53:
ben bi sait beye gidiyim en iyisi belki su tehlikeli dönemi atlatınca icim rahatlar daha uygun ama iyi bi doktora görünürüm:26:
gerçi ilk bebek insanın gözzü pek para falan görmüyo ama daha ev alıcaz birsürü esya eksigimiz falan var cok zorlayabilir bu durumda bizi :50:

Back
X