Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet arkadaşlar konuyu açtım. buluşalım maxide. zaman saat gün önerilerinizi alayım dostlar. ama haftasonu olmasın lütfennnzemuszemus bekliyorum dostlar hayırlı ola topicimiz
kızım dedımya bız bı ev tutalım kk evı yazalım tabelaya bulsumalar orda olsun ne bu bı max ı bı ıkea olmuor :) bakalım ınsallah bı soz vermımde burda olursam ınsallah :)
kızım dedımya bız bı ev tutalım kk evı yazalım tabelaya bulsumalar orda olsun ne bu bı max ı bı ıkea olmuor :) bakalım ınsallah bı soz vermımde burda olursam ınsallah :)
dışarda kar var arkadaşlar bizim içimiz kaynıo:)kaydirigubbakcemile2 biraz havalar düzelsin bakalım o vakit hemen yaparız buluşmamızıolumunekankayizsmile
gerilere düşmüş sayfa yaw:9 azcık önlere alalım dedim. yapçaz inşallah buluşmayı ama şu kar kıyamet bir dinsin. sanmayın unuttuk. mahallenin adı gibi havasıda tufan mübarek:))
gerilere düşmüş sayfa yaw:9 azcık önlere alalım dedim. yapçaz inşallah buluşmayı ama şu kar kıyamet bir dinsin. sanmayın unuttuk. mahallenin adı gibi havasıda tufan mübarek:))