- Konu Sahibi pink_dreams
-
Rabbim sonuna kadar güzel geçirmeni nasip eylesin. Acaba kontroller ne kadar zamandan bir oluyor ki? Biz türkiye vatandaşı olmadığımız için devlet hastaneleri kabul edermi bilmiyorum. Eğer ayda 1 kere kontrol olursa bir süre Serdar beyle devam ede biliriz. Ancak daha sık olursa bilemiyorum.
Serdar Bey bir 6.haftada çağırdı birde 8.haftada daha sonraki yine iki hafta ara ama sonrakine gidemedim
Cevabı bir az önce öğrendim. 9. gün değerim 173.6 çıktı
Serdar bey ikiz ve ya üçüz ola bilir dedi
sümeyyecim tatlım hadi gözlerin aydın çok sevindim rabbim hayırla kucağına almayıda nasip etsin amin
rabbim isteyen herkese versin amin canım
duygulu ve sümeyye tatlım siz ikinizde hamişsiniz bana lütfen dua edin hamişlerin duası kabul olur
sümeyye tatlım serdar bey kaç ambriyo koymuştu
çoooooooookkk sevindimmm canım benimmm işte bu kadarrr :)) gözünüz aydın olsun Yüce Allah'ım bebek isteyen herkesin yüzünü güldürsün. inşallah bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın. inan çok sevindimm Allah nazarlardan saklasın çokk öpüyorum. :)
kızlar bu arada ben hamile kaldıktan sonra Serdar Bey e devam etmiştim. hastane pahalı olduğundan muayenehanesine gitmiştim. en azından hastaneden daha uygun. doğumu farklı bir hastanede farklı bir doktora yaptırdık ama ayda bir serdar beye mutlaka göründüm. ne de olsa kızımın üzerinde hakkı büyük :) bence sizde arada bir de olsa Serdar Bey'e gitmeyi ihmal etmeyin derim. Sağlıkla kalın. kendinize ve bebişlerinize çoook dikkat edin ve gelişmeleride mutlaka paylaşın. öpüyorum ... :)
Amin canım cok teşekkür ederim. Darısı tüm arzusunda olanların başına. Rabbim minik kızını korusun, ve salih evlat eylesin. Amin.
Tafsiyyeler için de çok teşekkür ederim. Eşim de sen diyen gibi diyor - ayda iki kere gidemesekte, biz de bir kere gide biliriz diyor. Muayenehnede fiyatlar nasıl acaba? Bir de sanırım hastaneden sonra orda oluyor deyilmi?
Ben de seni ve minik kızını öpüyorum.
Arkadaşlar ben geldim. Bu gün muayene vardı, 3 kese göründü, biri çok küçüktü, kalp atışı duyulmadı, diğer ikisi elhamduLillah iyiydi, içinde bebiş de beyaz nokta gibi gözüküyordu . Serdar bey kalpleri atmaya başlamış dedi, ancak ben duymadım, nerden anladıysa :44: :44: iyi olsunlar da ben duymayayım.
ayy hadi gözünaydın canım üçüzmüüüü maşallah maşallah sana .Rabbim Sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
Amin. Durdu-durdu 3 aynı anda tutunduBirinden pek hayır yok gibi görünüyor, Allahtan hayırlısı.
Sen nasılsın? Bebiş nasıl?
Harika bir şey Rabbim hayırlısını versin Sağlıklı olsunlar inşallah.Çok şükür bende iyiyim bebişte iyi cumartesi günü ikili test var bakalım Allahım ogünde iyi haberler almayı nasip etsin. Oldu mu olucak mı derken 13.hafta dayız zaman ne çabuk geçiyormuş doktor belki c.tesi cinsiyetini görebilirz dedi sağlıklı olsunda ayrım yapmıyorum ama şöyle ufaktan ufaktan birşeyler alırım ona göre bilsem Sümeyyecim inan çok sevindim aracı olan Serdar beydende allah razı olsun İnşallah sağlıkla kucağına alırsın evlatlarını
Selam kızlar herkese iyi haftalarc.tesi günü ikili test için gittim inşallah sonuçları güzel çıkar :18: bu arada detaylı ultrason muayenesinden sonrada doktor bebişin cinsiyeti için erkek dedi haftaya sonuç almaya gittiğimizde tekrar bakıcak ....acayip bir hismiş
Kızlar nasılsınız? Bebekler nasıl? Arada bir de olsa kendinizden yazın...
canlarım bende arada bi okuyup çıkıyorum sizin iyi haberlerinizi aldım ya o bana yeter :) ikinizin adına da çok sevindim herşeyin yolunda olması çok güzel maşallah sübanallahh.
benim cadı kızım 3.5 aylık oldu büyüdü teyzeleri :)) parmak emmeye başladı, agulara başladı bi görseniz :) sürekli ilgi istiyo bütün gün onla ilgilenceksin hiç bir iş yapmıcaksın bizde ilgileniyoruz :)) Allahım sizede yaşatsın inşallahhhh çok öptümm
Amin. Allah razı olsun. Kızının şeker dönemleri bundan sonra başlıyor daha. O kadar şeker oluyorlar ki... Hele bir de kendinin olması... İstedikleri ilgi olsun, yıllardı vermek için bekliyoruz
Sana bir şey sorucam, Serdar beyin muayenehanesinde koşullar nasıl? Hastanedeki muayene odası gibimi? Kısmet olursa bir süre orda devam etmek istiyorum.
evet canım hastane odası gibi. bir de muayenehanede serdar bey daha yakından ilgileniyor gibi geldi bana bilmiyorum kendi mekanı diye herhalde :)) ben her gidişimde daha uzun kalıyorum ne biliyim sohbet bile ediyoruz öyle söyliyim yani. ama hastanede muayene ederdi açıklamasını yapardı hemşireler hemen diğer hastayı çağırırlardı insanında eli ayağına dolanıyor o şekilde. en iyisi muayenehane bence. hem hastaneye göre daha da uygun canım.
ay şimdi duygununda seninde en güzel zamanlarınız istediğiniz gibi naz yapın eşlerinize tadını çıkarın.
öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?