Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Cerrahi Hastanesi


Serdar Bey bir 6.haftada çağırdı birde 8.haftada daha sonraki yine iki hafta ara ama sonrakine gidemedim
 
Serdar Bey bir 6.haftada çağırdı birde 8.haftada daha sonraki yine iki hafta ara ama sonrakine gidemedim

Anladım canım teşekkür ederim. Sanırım durum bir az tuzlu olucak:44::44::44: İlk kontrolu hayırlısı ile bir atlatalım, sonrasını inşeAllah düşünürüz.
 
Cevabı bir az önce öğrendim. 9. gün değerim 173.6 çıktı

Serdar bey ikiz ve ya üçüz ola bilir dedi


çoooooooookkk sevindimmm canım benimmm işte bu kadarrr :)) gözünüz aydın olsun Yüce Allah'ım bebek isteyen herkesin yüzünü güldürsün. inşallah bebişlerini sağlıkla kucağına alırsın. inan çok sevindimm Allah nazarlardan saklasın çokk öpüyorum. :)
 

Sümeyye de muradına erdi darısı senin başına inşallah canım benim. herşeyde bir hayır vardır. hayatındaki olan sorunlar içinde böyle düşün. ben inanıyorum en kısa sürede Yüce Allah'ım sana da bu duyguyu yaşatacak.
 
kızlar bu arada ben hamile kaldıktan sonra Serdar Bey e devam etmiştim. hastane pahalı olduğundan muayenehanesine gitmiştim. en azından hastaneden daha uygun. doğumu farklı bir hastanede farklı bir doktora yaptırdık ama ayda bir serdar beye mutlaka göründüm. ne de olsa kızımın üzerinde hakkı büyük :) bence sizde arada bir de olsa Serdar Bey'e gitmeyi ihmal etmeyin derim. Sağlıkla kalın. kendinize ve bebişlerinize çoook dikkat edin ve gelişmeleride mutlaka paylaşın. öpüyorum ... :)
 

Amin canım cok teşekkür ederim. Darısı tüm arzusunda olanların başına. Rabbim minik kızını korusun, ve salih evlat eylesin. Amin.


Tafsiyyeler için de çok teşekkür ederim. Eşim de sen diyen gibi diyor - ayda iki kere gidemesekte, biz de bir kere gide biliriz diyor. Muayenehnede fiyatlar nasıl acaba? Bir de sanırım hastaneden sonra orda oluyor deyilmi?

Ben de seni ve minik kızını öpüyorum.
 

güzel dileklerin için sağol hepimiz için inşallah.
muayene ücreti 100 liraydı en son. yine Serdar beye sorman gerek. cumartesi öğleden sonra çarşamba günleride 17:00 den sonra orda oluyor.
 
Arkadaşlar ben geldim. Bu gün muayene vardı, 3 kese göründü , biri çok küçüktü, kalp atışı duyulmadı, diğer ikisi elhamduLillah iyiydi, içinde bebiş de beyaz nokta gibi gözüküyordu. Serdar bey kalpleri atmaya başlamış dedi, ancak ben duymadım, nerden anladıysa :44: :44: iyi olsunlar da ben duymayayım.
 

ayy hadi gözünaydın canım üçüzmüüüü maşallah maşallah sana .Rabbim Sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin
 
Amin. Durdu-durdu 3 aynı anda tutundu Birinden pek hayır yok gibi görünüyor, Allahtan hayırlısı.

Sen nasılsın? Bebiş nasıl?



Harika bir şey Rabbim hayırlısını versin Sağlıklı olsunlar inşallah. Çok şükür bende iyiyim bebişte iyi cumartesi günü ikili test var bakalım Allahım ogünde iyi haberler almayı nasip etsin. Oldu mu olucak mı derken 13.hafta dayız zaman ne çabuk geçiyormuş doktor belki c.tesi cinsiyetini görebilirz dedi sağlıklı olsunda ayrım yapmıyorum ama şöyle ufaktan ufaktan birşeyler alırım ona göre bilsem Sümeyyecim inan çok sevindim aracı olan Serdar beydende allah razı olsun İnşallah sağlıkla kucağına alırsın evlatlarını
 

Rabbim hepimizin sağlıkla kucağına almasını nasip eylesin. Sana ve bebişe testlerde başarılar dilerim. Rabbim tüm hamileliğini sorunsuz bir şekilde geçirip bebeğine kovuştursun.

Serdar bey ne etti etti sonunda Allahın izniyle başardı. Bana bir gün sen artık buralara gelme diyeceğini düşünüyordum . Adam her şeyi yapıyor bizde tık yok. Bu günleri gösteren Rabbime sonsuz şükürler olsun. Çok güzel duygular bunlar.

Aslında transfer günü sorsaydım pgt yapıldığı için bizimkilerin cinsiyyeti belliydi (gerçi gizli bilgi, ancak her halde söylerlerdi). Aklıma gelmedi:44::44::44:
 
Selam kızlar herkese iyi haftalar c.tesi günü ikili test için gittim inşallah sonuçları güzel çıkar :18: bu arada detaylı ultrason muayenesinden sonrada doktor bebişin cinsiyeti için erkek dedi haftaya sonuç almaya gittiğimizde tekrar bakıcak ....acayip bir hismiş
 

Oy maşeAllah, BarakAllah . Rabbim sağlam ve salih erkek eylesin. Ne güzel, yani cinsiyyetini bilmek çok güzel. Rabbim kollarına almanı da nasip eylesin. Umarım test sonucun da güzel çıkar. Öpüldünüz

Rabbim bize de o günleri görmeği nasip ederse ben ikili, üçlü test inşeAllah yaptırmıycam.
 
Kızlar nasılsınız? Bebekler nasıl? Arada bir de olsa kendinizden yazın...

canlarım bende arada bi okuyup çıkıyorum sizin iyi haberlerinizi aldım ya o bana yeter :) ikinizin adına da çok sevindim herşeyin yolunda olması çok güzel maşallah sübanallahh.
benim cadı kızım 3.5 aylık oldu büyüdü teyzeleri :)) parmak emmeye başladı, agulara başladı bi görseniz :) sürekli ilgi istiyo bütün gün onla ilgilenceksin hiç bir iş yapmıcaksın bizde ilgileniyoruz :)) Allahım sizede yaşatsın inşallahhhh çok öptümm
 

Amin. Allah razı olsun. Kızının şeker dönemleri bundan sonra başlıyor daha. O kadar şeker oluyorlar ki... Hele bir de kendinin olması... İstedikleri ilgi olsun, yıllardı vermek için bekliyoruz

Sana bir şey sorucam, Serdar beyin muayenehanesinde koşullar nasıl? Hastanedeki muayene odası gibimi? Kısmet olursa bir süre orda devam etmek istiyorum.
 

evet canım hastane odası gibi. bir de muayenehanede serdar bey daha yakından ilgileniyor gibi geldi bana bilmiyorum kendi mekanı diye herhalde :)) ben her gidişimde daha uzun kalıyorum ne biliyim sohbet bile ediyoruz öyle söyliyim yani. ama hastanede muayene ederdi açıklamasını yapardı hemşireler hemen diğer hastayı çağırırlardı insanında eli ayağına dolanıyor o şekilde. en iyisi muayenehane bence. hem hastaneye göre daha da uygun canım.

ay şimdi duygununda seninde en güzel zamanlarınız istediğiniz gibi naz yapın eşlerinize tadını çıkarın.

öpüyorum..
 

Bilgiler için teşekkürler . İnşeAllah bu çarşamba muayenehanede randevum var, bakalım nasıl geçıcek. Umarım yerini kolay buluruz ve her şey yolunda gider.

Kesinlikle en nazlı zamanlarımız. Bir de böyle geç gelince....

Ben de senin minik kızını öpüyorum. Allaha emanet olun
 
Hu huuuuu selam kızlar herkese iyi haftalar diliyorum c.tesi günü ikili testin sonucunu aldık çok şükür doktor normal gayet iyi dedi nasıl içim rahatladı anlatamam. Bizim sıpa biraz ters ilk üç ay mide bulantısı hçbişi yoktu 3.aya girdik her sabah ve her akşam tuvalete koşturuyoruz Geçen günde ilk defa bir karnımda seyirme hissettim pıtpıt diye acaba bebişmiydi niye daha dikkatli olmadm diye ölüyorum şimdi Sizlerden ne haberler var bakalım ? Allah onlara uzuun ömürler versin Karnımızda ki bebişler umarım sağlıklı hayırlı evlat olurlar hepimizin ki .Allah onlara uzun ömür versin. SEviyorum kızlar sizi kendinize çoook iyi bakın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…