- Konu Sahibi pink_dreams
-
Sümeyyeeee bugün 21 i test yaptırıcak mısın ? yaptırırsan sonuçları bizimle paylaş olur muHadi hayırlı haberlerle gel inşllh
Sümeyyeee ay haber de vermedin çatlıycam meraktan hadi güzel haberlerle gel ne olur Rabbim yüzümüze gülsün
Sen nasılsın? Bir şey sormak istiyorum. Kullandığın ilaçlara (özellikle progesteron iyneye) ne zamana kadar devam ettin?? Hala kullanıyormusun?
biliyordum hissetmiştim gözün aydın canım çoooooooooook sevindim Rabbime binlerce kez şükürler olsun Ayyy acaba kaç bebiş gelicek armağan olarak Yarın kontrolüm var halen daha kullanmaya devam ediyorum yarın yine sorucam artık heryerim mosmor Hayırlısı bakalım
Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerle gel inşeAllah
İnşeAllah her şey yolunda giderse ben de 16 gün sonra ilk kontrole gidicem. Dedim belki o zaman iyneyle vedalaşırım. Sanırım 12. haftaya kadar kullanıcağız :18::18: . Bebişin olduğun bildikten sonra iyne daha tatlı geliyor. Allahtan bu tedavi sırasında o kadar da çok ağrı yapmadı. Yoksa eskiden resmen inletirdi beni. Ben ağrısından daha çok ağrıdan ateşim çıkıyordu ondan korkuyordum. Şimdiye kadar sadece iki kez hafif ateşim oldu elhamduLillah.
ay hadi bakalım inşaallah ogünde bebişlerini görür kalp atışlarını dinlersin harika bir duygubende her kontrolde bırakkcm diye gidiyorum ama devammmm kan sulandırıcı göbekten iğne yapıyorum sen kullanıyor musun galiba o doğuma kadar devam edicekmiş bende kara kara onu düşünüyorum :26:
Ben de kullanıyorum. Sende kan pıhtalaşması sorunu varmı? Yoksa sana da önlem amaçlı verildi?
Cevabı bir az önce öğrendim. 9. gün değerim 173.6 çıktı
Serdar bey ikiz ve ya üçüz ola bilir dedi
çok sevindim sümeyye ALLAH bebeklerini sağlıkla kucağına almak nasip etsin (ananaslar işe yaramış)
sümeyyecim tatlım hadi gözlerin aydın çok sevindim rabbim hayırla kucağına almayıda nasip etsin amin
rabbim isteyen herkese versin amin canım
duygulu ve sümeyye tatlım siz ikinizde hamişsiniz bana lütfen dua edin hamişlerin duası kabul olur
sümeyye tatlım serdar bey kaç ambriyo koymuştu
Neden yazmadın? Kontrol nasıl geçdi? Seni merak ediyorum.
maşallah sana . Ben kontrole ilk iki hafta sonra gittim 14 gün sonra gel demişti 6 haftalıkken kalbini dinlemiştik.C.tesi gidemedim kontrole zaten artık serdar beye gitmiyorum muayene ücreti 170 yada 180 tl olması gerekiyor eşim ödediği için net bilmiyorum Kısmetse yarın gidicem doktora bakalım.
İnşeAllah kontrolun sorunsuz geçer. Kontroldan sonra mutlaka beni de haberdar eyle. Sen şimdi nereye gidiyorsun? İnşeAllah benim de sağlıkla ilerlesin, bir süre Serdar beye gitmeği düşünüyorum. Bakalım artık Allahtan hayırlısı.
Bir de son bir soru, kalbini dinlediğinizde muayene alttanmı yapılmıştı?
Selam canım doktordan geldim tam rabbime şükürler olsun gününe göre ilerliyor bir sıkıntı yok.Devlet hastanesine gittim ama memnun kalmadım ilaçlara nekadar devam edicem henüz bilmiyorum :26: bende 7.haftadan sonra gitmeyi bıraktım serdar beye mali şartlar ne yazıkki ilk muayene 6 haftalıkkendi ve evet alttan muayene etti .İnşallah sen de biranönce duyarsın kalbinin pıt pıt attığını sende bizi habersiz bırakma olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?