- 13 Ocak 2012
- 337
- 40
- 73
- Konu Sahibi pink_dreams
-
transfer ne zaman sümeyye ?Kızlar hastaneyi aradım ve embriolarımın durumunu öğrendim
Döllenmiş olan 9 yumoşun maşeAllah hepsinine biopsi yapılıp PGT-ye yollamışlar elhamduLıllah
Gerçekten çok duygulandım. Rabbim yarın güzel haberlerini de almayı nasip eylesin. Amin ya Rabb
lütfen merakta bırakma bizibende bugün kötüyüm moral olarak bilmiyorum sebebini sabah kalktığımda göğüslerim ilk günkü gibi şiş değildi hala acıyor ama öyle ilk günler gibi değil eskisi gibi iştahımda yokbugün bebişim için telaş yaptım inşaallah annesini bırakmamıştır
transfer ne zaman sümeyye ?
Pgt-yi sağ-salim atlatalım. Kısmetse inşeallah salı transfer olucak.
sakın moralini bozma bütün bu endişeler 9 ay oyunca olacak elinde değil kucağına alıncaya kadar öyle ben 11 haftalıkken ilk hareketini hissetmiştim doğana kadar her gün hareket etsin diye saatlerce kendimi dinlemişimdir bazen karnımı sallardım oda karşılık verirdi13 haftalıkken kanamam oldu ağlaya ağlaya serdar beyi aradım cumartesi ve saat sabah 7:30 du adamcağızı uykusundan uyandırdım oda yurt dışındaymış :18: çıldıracak gibi olmuştum başka bir doktora güvenim yoktu neyse ki bana bir arkadaşını tavsiye etti gittik bizimki içeride gayet rahat taklalar atıyordu kısacası bunlarla da karşılaşabilirsin ama sen moralini yüksek tut ki bebişin de sana tutunsun
Kizlar hastaneden aradılar:124::124::124::124::124: 9 embrionun 4-ü anomalili çıkmış, 5-i sağlam elhamduLillah.
Yarın saat 11 de transfer varinşeAllah.
ooooooh gözümüz aydın rabbime çok şükür harika bir haber bu. Şu saatlerde bebişin göbişinde olmalıRabbim ona annesine sıkı sıkı tunucak inat versin
Eveeeeet bebişlerim belimle elhamduLillah. Duana amin. Rabbim bebişlerime can versin . İkisini de dondurduk elhamduLillah
Kıyamam Rabbim onların sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin .Kaç embriyo transfer edildi iki mi üçmü Artık meleğin seninle Rabbiim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
eve boşa panik yapmışım cumartesi günü doktora gittik yine kalp atışını duyduk çok şükürGaliba bende kucağıma alana kadar böyle devam edicem 11 haftalıkken nasıl hissettin erken değil mi nasıl bir histi neler hissettin bakalım ben nezaman hissedicem
sümeyyecim transfer nasıl geçti nasılsın sana ufak bir tavsiye 3 gün dinlen sonra günlük hayatına devam et ve her gün 2 dilim taze ananas ye tutunmaya yardımcı oluyor bende işe yaradı inşallah bebişlerin tutunur dua edeceğim senin içinPgt-yi sağ-salim atlatalım. Kısmetse inşeallah salı transfer olucak.
sümeyyecim transfer nasıl geçti nasılsın sana ufak bir tavsiye 3 gün dinlen sonra günlük hayatına devam et ve her gün 2 dilim taze ananas ye tutunmaya yardımcı oluyor bende işe yaradı inşallah bebişlerin tutunur dua edeceğim senin için
Eveeeeet bebişlerim belimle elhamduLillah. Duana amin. Rabbim bebişlerime can versin . İkisini de dondurduk elhamduLillah
canımsın ya çok sevindim inşallah bebişin yada bebişlerin sana sımmmmsıkı tutunur hayırlısıyla tüm kalbimle dua ediyorum.
gelişmelerden haberdar et.çok sık giremiyorum ama aklım sizinle.
TeşekkürlerSenin minik nasıl? Baş ede biliyormusun tatlı kuzucukla?
birbirimize alıştık valla şuan herşey yolunda.ilkgünler çok zor geçiyordu valla ne yalan söliyim ama şuan baş edebiliyorum alıştım :) darısı başınıza artık :)
Hu huuuu kızlar ses seda çıkmamış kimsedenNasılsınız bakalım ? sümeyyecim nasıl gidiyor test günün nezaman Ben de çok şükür iyiym ara ara bel ve kasık ağrısı mahvetsede c.tesi kontrol var bakalım Bir yaramazlık yok şuan için çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?