Tüp Bebek Merkezleri İstanbul Cerrahi Hastanesi

transfer ne zaman sümeyye ?

sakın moralini bozma bütün bu endişeler 9 ay oyunca olacak elinde değil kucağına alıncaya kadar öyle ben 11 haftalıkken ilk hareketini hissetmiştim doğana kadar her gün hareket etsin diye saatlerce kendimi dinlemişimdir bazen karnımı sallardım oda karşılık verirdi 13 haftalıkken kanamam oldu ağlaya ağlaya serdar beyi aradım cumartesi ve saat sabah 7:30 du adamcağızı uykusundan uyandırdım oda yurt dışındaymış :18: çıldıracak gibi olmuştum başka bir doktora güvenim yoktu neyse ki bana bir arkadaşını tavsiye etti gittik bizimki içeride gayet rahat taklalar atıyordu kısacası bunlarla da karşılaşabilirsin ama sen moralini yüksek tut ki bebişin de sana tutunsun

Son düzenleme:

eve boşa panik yapmışım cumartesi günü doktora gittik yine kalp atışını duyduk çok şükür Galiba bende kucağıma alana kadar böyle devam edicem 11 haftalıkken nasıl hissettin erken değil mi nasıl bir histi neler hissettin bakalım ben nezaman hissedicem

Kizlar hastaneden aradılar:124::124::124::124::124: 9 embrionun 4-ü anomalili çıkmış, 5-i sağlam elhamduLillah.
Yarın saat 11 de transfer var inşeAllah.

Kizlar hastaneden aradılar:124::124::124::124::124: 9 embrionun 4-ü anomalili çıkmış, 5-i sağlam elhamduLillah.
Yarın saat 11 de transfer var inşeAllah.

ooooooh gözümüz aydın rabbime çok şükür harika bir haber bu. Şu saatlerde bebişin göbişinde olmalı Rabbim ona annesine sıkı sıkı tunucak inat versin

ooooooh gözümüz aydın rabbime çok şükür harika bir haber bu. Şu saatlerde bebişin göbişinde olmalı Rabbim ona annesine sıkı sıkı tunucak inat versin

Eveeeeet bebişlerim belimle elhamduLillah. Duana amin. Rabbim bebişlerime can versin . İkisini de dondurduk elhamduLillah

Kıyamam Rabbim onların sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin .Kaç embriyo transfer edildi iki mi üçmü Artık meleğin seninle Rabbiim kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Amin Duygu. Rabbim hepimizin sağlıcakla kucağına almasını nasip eylesin. Sayıyı sayla diyil de resimle gösteriyim

Bu arada benim 9 embriomdan dördünde genetik anomali çıktı. Birinde trizomi 13, birinde monozomi 16, ikisinde monozomi 18:18::18::18::18:. İşin en korkunc yanı pgt yapılmamış olsaydı çok kaliteli göründükleri için hastalar transfer edile bilirdi. Allah korudu. 5 tane sağlıklı vardı, ikisini dondurduk elhamduLillah.

hadi gözün aydın 11 haftalıkken karnımın içinde damar seğirmesi gibi hissetmiştim serdar bey hissetmen çok zor demişti ama ben eminim o günden sonra da ara ara hep hissettim bebeğimi

Eklentiler

• $8 hafta 5 günlük.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 62
Pgt-yi sağ-salim atlatalım. Kısmetse inşeallah salı transfer olucak.
sümeyyecim transfer nasıl geçti nasılsın sana ufak bir tavsiye 3 gün dinlen sonra günlük hayatına devam et ve her gün 2 dilim taze ananas ye tutunmaya yardımcı oluyor bende işe yaradı inşallah bebişlerin tutunur dua edeceğim senin için

iyiyim elhamduLillah. Transfer iyi geçdi. Tafsiyeler için teşekkürler Bu gün ananas aldırdım. inşeAllah bende de işe yarar. Gelişmeleri paylaşıcam

Eveeeeet bebişlerim belimle elhamduLillah. Duana amin. Rabbim bebişlerime can versin . İkisini de dondurduk elhamduLillah

canımsın ya çok sevindim inşallah bebişin yada bebişlerin sana sımmmmsıkı tutunur hayırlısıyla tüm kalbimle dua ediyorum.
gelişmelerden haberdar et.çok sık giremiyorum ama aklım sizinle.

canımsın ya çok sevindim inşallah bebişin yada bebişlerin sana sımmmmsıkı tutunur hayırlısıyla tüm kalbimle dua ediyorum.
gelişmelerden haberdar et.çok sık giremiyorum ama aklım sizinle.

Teşekkürler Senin minik nasıl? Baş ede biliyormusun tatlı kuzucukla?

birbirimize alıştık valla şuan herşey yolunda.ilkgünler çok zor geçiyordu valla ne yalan söliyim ama şuan baş edebiliyorum alıştım :) darısı başınıza artık :)

Amin. Rabbim evladını hayırlı ve salih bir kız eylesin, ve senin için de kolaylaştırsın. Biz de darısının başımıza olması için çırpınıyoruz işte

slm bayanlar nasılsınız ?
duygulu tatlım hamişlik nasıl gidiyor ?
sümeyyecim sen nasılsın transferin olmuş inş hamişsinidr hayırlısıya
rabbim yüzünü gildirsün inş sende duyguluda hayırla bebeklerinize kavuşırsunuz
ben çalışıyorum evden işe işten eve bildiğin gibi büyük bir sıkıntı geçiriyoruz
umutlarım kimbilir hangi bahara kaldı yada hiç kalmadı inan herşeyi güzel rabbim bilir
geçen yıl tedaviye başlayacaktık ozaman başlamış olsaydık şimdi bebeğim vardı diye düşünüyorum
tabikikde bu sadece bir düşünce rabbim dilemedi şimdilik demek zamanı değilmiş nasip inş sizlerin bebeği olur
rabbim yardımcınız olsun amin

Hu huuuu kızlar ses seda çıkmamış kimseden Nasılsınız bakalım ? sümeyyecim nasıl gidiyor test günün nezaman Ben de çok şükür iyiym ara ara bel ve kasık ağrısı mahvetsede c.tesi kontrol var bakalım Bir yaramazlık yok şuan için çok şükür.

Ben beklemedeğim, iyiyim elhamduLillah. Asıl test günüm 24 mart, ancak ben 21 martta yaptırmağı düşünüyorum. Senin de Allah yardımcın olsun. İnşeAllah görünürde olduğu gibi aslında da bir yaramazlık yoktur. Kontrolda başarılar dilerim. Rabbim bize de güzel bir hamilelik nasip eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…