- 27 Nisan 2012
- 15.668
- 18.781
- 498
- Konu Sahibi gulendam_34
-
açıkçası bende bazen böyle düşünüyorumHic bilgim yok bu islerin oluru nedir.. Ama bence saatlerine ve yaptigi ise gore parasi az. Yani en azindan asgari ucret olmaliydi diye dusunuyorum..
Tv dediler mi cinlerim tepeme cikiyor cocuk bakiminda. Olmaz. Tv yi yeni bakici da alsaniz iptal edin. Biz oglum dogdugundan beri tv izlemiyoruz inanin. Diziyi haberleri bile telefondan izliyoruz kucucuk ekrandan.açıkçası bende bazen böyle düşünüyorum
ama aldığımın inanın yarısını ona veriyorum
yalnız çevremde hiç iş istemiyorsun sadece çocuğun başını bekliyor diyorlar
çünkü çocuğa hiçbir aktivite yaptırmıyormuş ve tv çok izliyor
o yüzden de değiştirmeyi istiyorum başka sebeplerde var tabi
cok az para verıyorsunuz bu paraya ıyı eleman bulamazsınızSelamlar herkese lütfen konum taşınmasın en azından bir müddet burda dursun
İstanbul' da ikamet etmekteyim Avrupa yakasında 16 ayının içinde olan bir kızım var pek memnun değilim açıkçası bakıcımızdan
yeni bakıcı arayışı içine gireceğim.. Bakıcı ile çalışan anneler ne kadar ücret ödüyorsunuz tam gün olarak
biz 1000 tl veriyoruz ayın 15 günü sabah 06:30 akşam trafikten dolayı neredeyse 18:30 u buluyor bazen
ayın diğer yarısı sabah 08:00 akşam 17, 17:30 arası çıkıyor bakıcı cumartesi pazar resmi tatiiler de tatil
çocuk bakımı ve bir kap yemek yapıyor bide mutfakta ufak tefek işler
Yardımcı olursanız sevinirim
Sevgiler
benim de artık cinlerim tepeme çıkıyor arkadaşımTv dediler mi cinlerim tepeme cikiyor cocuk bakiminda. Olmaz. Tv yi yeni bakici da alsaniz iptal edin. Biz oglum dogdugundan beri tv izlemiyoruz inanin. Diziyi haberleri bile telefondan izliyoruz kucucuk ekrandan.
Ancak uyuyunca halimiz kalirsa aciyoruz.
Eger dediginiz gibi bakiyorsa haybeye para aliyor.
Hakkini verecek birini insallah bulursunuz.
evetcok az para verıyorsunuz bu paraya ıyı eleman bulamazsınız
Rica ederim.. Biz gecen gun sgk ya gittigimizde devlet bakici yardimi yapiyor demisti gorevli. Sizi kapsar mi bilmiyorum. İsterseniz bi arastirin..benim de artık cinlerim tepeme çıkıyor arkadaşım
düşünsene eve gidiyorm bişey konuşuyoruz çocukla ilgili elinde kumanda gözü tv de bide bana ordakileri anlatıyor
kaç defa da desem dinlemiyor çocuğum bildiği şeyleri de unuttu
bu arada ilginize teşekkürler
Gülendam bakıcı yardımı başvuruları başlamıştı istanbul ve ankara için başvursan bir istersen.tarihleri bittimi bilmiyorum internette okumuştum,akraba olmayacak bakan kişi.Selamlar herkese lütfen konum taşınmasın en azından bir müddet burda dursun
İstanbul' da ikamet etmekteyim Avrupa yakasında 16 ayının içinde olan bir kızım var pek memnun değilim açıkçası bakıcımızdan
yeni bakıcı arayışı içine gireceğim.. Bakıcı ile çalışan anneler ne kadar ücret ödüyorsunuz tam gün olarak
biz 1000 tl veriyoruz ayın 15 günü sabah 06:30 akşam trafikten dolayı neredeyse 18:30 u buluyor bazen
ayın diğer yarısı sabah 08:00 akşam 17, 17:30 arası çıkıyor bakıcı cumartesi pazar resmi tatiiler de tatil
Sevgiler
Konuyu işgal ediyorum kusura bakmayın ama benim de bir sorum vardı.Selamlar herkese lütfen konum taşınmasın en azından bir müddet burda dursun
Sevgiler
Asgari ücret 1300 tl. Sadece kızımla ilgileniyor. Yemek sadece kızım için yapıyor(ben liste veriyorum). Ev için bişey yapmıyor,ben istemiyorum zaten. Tek isteğim sadece kızımla ilgilenmesi.Selamlar herkese lütfen konum taşınmasın en azından bir müddet burda dursun
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?