Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası İstanbul' da bebek bakıcısı ile çalışan bikaç sorum var bakabilir misiniz?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
işte kreş için pek küçük ablası hani bir 3 yaşına kadar evde kalsa
maalesef yardım edecek kimsemiz yok komşulara da sanmıyorum
dua ediyorum şimdi iyi birini bulayım diye

aynen ..işte imkanım olsa onu yapardım.konu sahıbının de o yuzden ne kadar verebilecegını sordum

Yeni gelene evde kamera olacağın söyle en bastan

Arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Dün kv mi çok sinir etmiş annem mahsus sevdiği programı değiştirmiş bikaç kez uzanıyormuş kv en sonunda kumandayı kv min üzerine koyup trip yapıp mutfağa gitmiş

kızım bi ara kumandayı ele geçirmiş biyere basmış çalışmamış tv
beni aradı tv açılmıyor diye bende ben anlamam eşim uyanınca bakar dedim
kendi uğraşıp durmuş annem çocuğa da kaç kez offf xxx offfffff dedi dedi durdu diyor
tek isteğim dualarınızda yer verin kızlar
inşallah Allah iyi birilerini çıkarsın karşımıza

Bir an önce başka çözüm yolu bulursunuz inşallah.Küfür etmesi,televizyon izletmesi başlı başına büyük falso.Allah yardımcınız olsun.

işte kreş için pek küçük ablası hani bir 3 yaşına kadar evde kalsa
maalesef yardım edecek kimsemiz yok komşulara da sanmıyorum
dua ediyorum şimdi iyi birini bulayım diye

En azından secenek olarak aklınızda olsun.
Gelirinize göre ödeme yapıyorsunuz sizi de anlıyorum ama malesef iyi bir bakıcı icin biraz az kalıyor meblağ.
Bunun yanında çocuğun bakicisinin degismesi de iyi bir şey değil malesef.
Üstelik mevcut olan devam etse tv izleriyor diyorsunuz.
Haklısınız biraz küçük ama su anda da ideal şartlarda degil zaten. En azından yasıtları ile bir arada sosyalleşme, oyun oynama fırsatı olur.
Umarım iyi insanlarla karsilasirsiniz

o zman hiç bulaşmasın :)
yani :) benim için zor
Bir an önce başka çözüm yolu bulursunuz inşallah.Küfür etmesi,televizyon izletmesi başlı başına büyük falso.Allah yardımcınız olsun.
ay inşallah canım.. çok sağolun
evet gerçekten kreş güzel bir seçenek
umarım canım teşekkürler

Bende çocuk bakıcısıyım .En son ikizlere baktım 4 sene ikizlerimden biri hiperaktif ve davranış bozukluğu vardı diğeride down sendromuydu .İkisinide çok seviyorum ama down sendromlu olan benim meleğim aşığım ona.Doğurmadan anne oldum dediğim tek varlık.Sabah 7,30 akşam 8,30 çalışıyordum .Çocuklarım dan biri 8 de servisle gidip aksam 4 de geri geliyordu .Paşamıda sabah 8,30 da ben götürüp 3 de gidip alıyordum okul saatlerinde ben boştum çıkmadan ortalığı toparlayıp gidiyordum okul saatinde işim varsa dışarı çıkıyordum aynı sokaktaydı evım evıme gidiyordum okuldan gelincede yemegımı yapıyordum .Hergun 2 tencere yemek yapıyor ve a dan z ye tüm işi yapıyordum bırtek 15 günde bır büyük temizliğe bayan geliyordu .15 günde 1 cumarteside çalışıyordum.Paşam cumartesi günü özel eğitime gidiyor.calıştığım haftasonu cumadan bana geliyordu beraber uyuyorduk cumartesi beraber egıtıme gidiyor geliyorduk cumartesi saat 9-10 bazen 12 de kuzum uyurken annesi babası gelip alıyordu .Yazın Bodrum da yazlıgada gidiyordum onlarla onun dışında ıstanbulda olduğumuz dönem ben sadece paşamı alıp kendi yazlığımıza götürüyor paşamla tatil yapıyorduk ameliyat oldu 20 gun hastanede yattık kıyamadım sadece 1 geceliğine evime gittim kimseye annesine bile güvenip bırakamadım paşamı .Okuldan gelince 1 saat özel çalışıyorduk sonra yemeği yıyıp 1 saatte tv izliyor sonra yatıyorduk onun dışında tv izlediğimi bilmem en son 1250 maaş alıyordum ben işten çıkarken teni bakıcı buldurdum çocukları özelliklerini a san zur herşeylerini anlattım oda 800 dolara işe girdi şimdi ne kadar bilmiyorum evlenip yurt dışına gelmesem asla ayrılmazdım hala görüşüyoruz ve oğlum aklıma geldikçe ağlıyorum bu torumu yazarken bile gözlerindeki yaş durmuyor kıymetlimi 1,5 senedir öpüp koklayamıyorum çok zor.

Mrb ben Beylikdüzü Yakuplu da ikamet ediyorum 9 yaşında bir oğlum var kendi evimde tam gün çocuk bakmak istiyorum ilgenen olursa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…