- 20 Aralık 2014
- 1.707
- 430
- 53
- Konu Sahibi yagmurbulutu
-
ben de bakmıştım şimdi instagramına da keşke daha aktif olsa da yaptığı işleri daha net görebilsek.....yerini falan detaylı görmek öğrenmek isteyenler için sitesini paylaşıyorum..
.... bu da instagram hesabı yaptığı işleri görmek isterseniz diye..
bu da size benden hizmet olsun
....yerini falan detaylı görmek öğrenmek isteyenler için sitesini paylaşıyorum..
... bu da instagram hesabı yaptığı işleri görmek isterseniz diye..
bu da size benden hizmet olsun
Taksim meydanda mükemmel bir kuaför var. Ben de tavsiye üzerine gittim ve 3 senedir daimi kuaförüm oldu. Hem uygun fiyatlı hem de tam profesyoneller. Yeri de çok kolay ....üstünde .....Aradan bayağı zaman geçmiş ama düzgün güzel bir kuaför bulabildiniz mi avrupa yakasında?
Bence .... burayı da denemelisiniz. İnanılmaz güzel saçlar yapıyorlar kesim ve boya da Ersin Bey'in üstüne tanımıyorum.Taksim'de de benim tavsiye edebilecegim bir yer var Gratis'in üstünde. Yeni açılmışlar. Luxus hair design diye bir yer. Fiyatları çok uygun. Ben çok memnun kaldım, tavsiye ederim.
Fiyat listelerini web sitelerine de yazmışlar.
bende saçımı boyatmak istiyorum ve
Acikcasi ben tavsiye ettigim icin uzuldum bu yoruma ben yillardir gidiyorum hic boyle agresif bir tavirla karsilasmadim saci ceke ceke derken kisa ise ustura ile kesiyor ki benim de oyle keserken o sekilde calismak zorunda aletten dolayi o nedenledir eminim. model icin bir sey diyemem tabii ki herkesin zevki farkli ben hala devam ediyorum gitmeye umarim siz de sizin icin en kuaforu bulursunuzNihal tekcan a gittim yıllardır saçımı kısa kestiririm en son kesimi hiç beğenmedi ;çok agresifti saçımı çeke çeke kısacık ve yamuk kesti dediklerimi dinlemedi ve şu an berbat kısacık saçlarım var ; bir daha da bu internet yorumlarına inanıp gidersem son olsun ; Bence iyice şımarmış bu bayan !hala çok kızgınım Allahından bulsun
Ben buradaki tavsiye ile Nihal Tekcan'a gittim yeri etilerde ve butik calisiyordu kesim ve boya yapti cok memnun kaldim ozellikle kesim cok iyiydi sadece benimle ilgileniyor olmasi cok hos tabii mesela sunu yapalim mi dedim neden bana uymayacagini anlatti uzun uzun ki ıstedigim islem cok daha yuksek maliyetliydi yani para icin degil gercekten sizin mutlulugunuz icin cabaliyor.Tavsiye eden arkadasa cok tesekkurler buradan yillar sonra benimde bir kuaforum var artikk
Geçen hafta nişanım vardı ve uzun zamandır kendime güzel kaliteli bir kuaför arıyordum burada yorumlarınızı okudum. Nihal Tekcan'dan randevu aldım. Boya , kesim yaptırdım ayrıca saç tarattım. Çok memnun kaldım yaptığı saç çok doğal ve güzel oldu fotoğraflarıma mutlulukla bakıyorum bunlar ömürlük anılar kötü olması felaket demekti benim için. Gitmeye devam edeceğim Nihal Hanım'a özellikle yaptığı ombre harika oldu. Kışa doğru röflede yaptırmak istiyorum..ama önce saçımın toparlanması gerektiğini yıpranmaması için bakıma alacağını bu işlemi sonra yapacağını söyledi..Kesinlikle tavsiye ederiiim..
Nihal Tekcan'ın akrabası olduğunuz düşünülünce topikte reklam üstüne reklam yapmanız kaçınılmaz tabii.Acikcasi ben tavsiye ettigim icin uzuldum bu yoruma ben yillardir gidiyorum hic boyle agresif bir tavirla karsilasmadim saci ceke ceke derken kisa ise ustura ile kesiyor ki benim de oyle keserken o sekilde calismak zorunda aletten dolayi o nedenledir eminim. model icin bir sey diyemem tabii ki herkesin zevki farkli ben hala devam ediyorum gitmeye umarim siz de sizin icin en kuaforu bulursunuz
Sevgiler
burayı incele iyi kuaförler var indirim mindirim taksit al internetten ben mahmut ebilden almaya başladım. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?