2 artı 1 eski bı daire alınır. Sıfır da olur bence. Ama mümkünse 3 artı 1 alın. On senelik alın. Üst katlardan tercih edin. Beylikdüzü Esenyurt tavsiye etmem. Başakşehir güzel ama pahalı. Ucuz olan yerleri oturulmaz. Güvercintepe ucuzdur ama insan açısından iyi değil. Yabancılar çok var. Ümraniye taraflarını tavsiye ederim. Çakmak mahallesi güzel nezih bı yerMerhabalar bu ara derdimiz ev almak.Tayinimiz İstanbul a çıktı.Agustosta ilçe seçimi yapacağız.İlce belli olunca da ev almak istiyoruz.İstanbul a hiç gitmedim bilgim yok.Evlerin daha çok 2+1 olduğunu gördüm sıkıntı değil zaten 3 kişi yaşayacağız.Butcemiz 400-450 bin arası.Ama İstanbul u bilen arkadaşlarımız bu rakamlara hayatta ev bulamazsınız falan diyorlar.
Tercih etmek istediğim ilçeler Pendik, Çekmeköy,tuzla,kartal vs. .Bu fiyat aralığında yoksa da artık kendimizi ona göre ayarlamak istiyoruz.Bilen birilerinden doğru şeyler duymaya ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?
Çekmeköy de hayatta bulamaz. Bulduğu yerde adam deşerlerOralarda bulursunuz bence
Bulursunuz ama o ilçenin en tekinsiz Mahallesi'nde bulursunuzMerhabalar bu ara derdimiz ev almak.Tayinimiz İstanbul a çıktı.Agustosta ilçe seçimi yapacağız.İlce belli olunca da ev almak istiyoruz.İstanbul a hiç gitmedim bilgim yok.Evlerin daha çok 2+1 olduğunu gördüm sıkıntı değil zaten 3 kişi yaşayacağız.Butcemiz 400-450 bin arası.Ama İstanbul u bilen arkadaşlarımız bu rakamlara hayatta ev bulamazsınız falan diyorlar.
Tercih etmek istediğim ilçeler Pendik, Çekmeköy,tuzla,kartal vs. .Bu fiyat aralığında yoksa da artık kendimizi ona göre ayarlamak istiyoruz.Bilen birilerinden doğru şeyler duymaya ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?
Farketmez oturulabilir bı yer olması önemli.semtle beraber site de mi isterseniz mahalle arası mı bu da önemli ?
sitelerde 1+1 ler bile 700bin civarında şu an bazı yerlerde, ve lüks semt denilmeyecek yerler bunlar.
İnternette öyle gözüküyor ama korkuyoruz güvenemiyoruz.Gidip bakana kadar böyle sıkıntı olacak.Siz kendiniz mi baktınız?biz de benzer bütçeyle pendik kurtköy taraflarına bakıyoruz. site içinde güzel evler var aslında. o bölgeyi araştırabilirsiniz.
Diğer taraflarda kaç civarı evler ?Bulursunuz ama o ilçenin en tekinsiz Mahallesi'nde bulursunuz
evet. oralar sorunsuz yerler. genelde bizler gibi genç veya memur olup kredi çekip ev alan insanlar oturuyor. benim orayla ilgili tek sıkıntım bu yaşıma kadar boğazda oturduğum için aileme ve boğaza uzak olması. ama ailemin oturduğu bölgeden ev almam hayal olduğu için oralara bakıyoruz.İnternette öyle gözüküyor ama korkuyoruz güvenemiyoruz.Gidip bakana kadar böyle sıkıntı olacak.Siz kendiniz mi baktınız?
Hayat çok pahalı oraların yanından geçmiyoruz malesefO ilçelerde bulabilirsiniz belki , ama Kadıköy’de 47 yaşındaki oturduğumuz apartmanda 3+1 ev 950 bine satıldı geçen haftaSıfır binalar ne kadardır düşünün
Zaten Beylikdüzünde bu fiyata ev yok bizde bakıyoruz 700 den başlıyor2 artı 1 eski bı daire alınır. Sıfır da olur bence. Ama mümkünse 3 artı 1 alın. On senelik alın. Üst katlardan tercih edin. Beylikdüzü Esenyurt tavsiye etmem. Başakşehir güzel ama pahalı. Ucuz olan yerleri oturulmaz. Güvercintepe ucuzdur ama insan açısından iyi değil. Yabancılar çok var. Ümraniye taraflarını tavsiye ederim. Çakmak mahallesi güzel nezih bı yer
Tam olarak bu sorunun cevabını arıyordum teşekkür ederim.evet. oralar sorunsuz yerler. genelde bizler gibi genç veya memur olup kredi çekip ev alan insanlar oturuyor. benim orayla ilgili tek sıkıntım bu yaşıma kadar boğazda oturduğum için aileme ve boğaza uzak olması. ama ailemin oturduğu bölgeden ev almam hayal olduğu için oralara bakıyoruz.
Çekmeköy diyorum.Merhabalar bu ara derdimiz ev almak.Tayinimiz İstanbul a çıktı.Agustosta ilçe seçimi yapacağız.İlce belli olunca da ev almak istiyoruz.İstanbul a hiç gitmedim bilgim yok.Evlerin daha çok 2+1 olduğunu gördüm sıkıntı değil zaten 3 kişi yaşayacağız.Butcemiz 400-450 bin arası.Ama İstanbul u bilen arkadaşlarımız bu rakamlara hayatta ev bulamazsınız falan diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?