Teşekkür ederim.Cekmekoyden çok rahat bulursunuz diğer yerler hakkında bilgim yok ama.
Teşekkür ederim.Bende ısınamadım kartal a Çekmeköy ve Pendik daha cazip geliyor.İnsallah hayırlı bir yerde yerimizi alırız.Çekmeköy diyorum.
Zemin olarak İstanbul'un en sağlam zemini orada.
İBB raporuna göre 1 binanın bile yıkılmasının beklenmediği mahalleleri var ve evler yeni.
Metro ağından dolayı her geçen gün değer kazanıyor.
400-450 bine site içi olması biraz zor olabilir ama apartman dairesi bulursunuz.
Taşdelen ve Göngören Mahallelerinde yaşayan arkadaşlarım çok memnunlar. Oralardan bakabilirsiniz.
Ulaşım genellikle metroya giden dolmuşlar var bir de Üsküdar ve Kadıköy'e gidiyorlar falan; rahat olduğunu biliyorum.
Kartalda biraz zor. Eski evlere bakmayın derim çünkü Kartal e-5 altında yani denize yakın, kıyı şeridinde kalıyor ve zemini Çekmeköy gibi değil.
Pendik çok çok büyük bir yer o yüzden ev fiyatları da çok değişken ama Kurtköy'ün zemini iyi diye biliyorum, pek sevmesem de oraları.
600 700 başlarDiğer taraflarda kaç civarı evler ?
O diyecektim calcim mahalle bile farkediyorÇekmeköy de hayatta bulamaz. Bulduğu yerde adam deşerler
Çekmeköy ü sokak sokak bilirim. Bazı yerleri çok elitken bazı yerleri çok fena. Bir sabah işe gittiğimde İETT garajında başından vurulmuş bir genç cesedi gördümO diyecektim calcim mahalle bile farkediyor
Rica ederim. İnşallah.Teşekkür ederim.Bende ısınamadım kartal a Çekmeköy ve Pendik daha cazip geliyor.İnsallah hayırlı bir yerde yerimizi alırız.
Ben pek bilmiyorum ama arkadaşım yakın zamanda oralarda baktı bu fiyatlarda var ev .Ama tabi muhit ,mahalle nasıldır bilemiyorsun işte dediğin gibi.Çekmeköy ü sokak sokak bilirim. Bazı yerleri çok elitken bazı yerleri çok fena. Bir sabah işe gittiğimde İETT garajında başından vurulmuş bir genç cesedi gördüm
Çekmeköy de hayatta bulamaz. Bulduğu yerde adam deşerler
Sitede dimi? Sitede sıkıntı yok işte onu diyorum. Bir yeri çok iyiyken hemen ilerisi çok karışık. Değişik bir yerKuzenim Çekmeköy e yakın Sancaktepe de sitede oturuyor orada
Evler 450 500 bin
Kimse deşilmedi
Sitede dimi? Sitede sıkıntı yok işte onu diyorum. Bir yeri çok iyiyken hemen ilerisi çok karışık. Değişik bir yer
Ay evet sitede
Ben eksik okumuşum
Yıllaar önce ilk taşındıklarında sitenin dışında bir sokakta intihar bombacısı mı ne yakalamışlardı
450 ye İstanbul da ev bulmak imkansız...Merhabalar bu ara derdimiz ev almak.Tayinimiz İstanbul a çıktı.Agustosta ilçe seçimi yapacağız.İlce belli olunca da ev almak istiyoruz.İstanbul a hiç gitmedim bilgim yok.Evlerin daha çok 2+1 olduğunu gördüm sıkıntı değil zaten 3 kişi yaşayacağız.Butcemiz 400-450 bin arası.Ama İstanbul u bilen arkadaşlarımız bu rakamlara hayatta ev bulamazsınız falan diyorlar.
Tercih etmek istediğim ilçeler Pendik, Çekmeköy,tuzla,kartal vs. .Bu fiyat aralığında yoksa da artık kendimizi ona göre ayarlamak istiyoruz.Bilen birilerinden doğru şeyler duymaya ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?
Çekmeköyde siteiçi istemiyorsanız rahat bulursunuz. Ama ulaşıma dikkat edin derim.Merhabalar bu ara derdimiz ev almak.Tayinimiz İstanbul a çıktı.Agustosta ilçe seçimi yapacağız.İlce belli olunca da ev almak istiyoruz.İstanbul a hiç gitmedim bilgim yok.Evlerin daha çok 2+1 olduğunu gördüm sıkıntı değil zaten 3 kişi yaşayacağız.Butcemiz 400-450 bin arası.Ama İstanbul u bilen arkadaşlarımız bu rakamlara hayatta ev bulamazsınız falan diyorlar.
Tercih etmek istediğim ilçeler Pendik, Çekmeköy,tuzla,kartal vs. .Bu fiyat aralığında yoksa da artık kendimizi ona göre ayarlamak istiyoruz.Bilen birilerinden doğru şeyler duymaya ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?
Ulaşım olmazsa olmaz zaten dikkat edeceğiz teşekkürlerÇekmeköyde siteiçi istemiyorsanız rahat bulursunuz. Ama ulaşıma dikkat edin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?