İstanbul da yaşayanlar bakabilir misiniz?

Teşekkür ederim.Bende ısınamadım kartal a Çekmeköy ve Pendik daha cazip geliyor.İnsallah hayırlı bir yerde yerimizi alırız.

Çekmeköy ü sokak sokak bilirim. Bazı yerleri çok elitken bazı yerleri çok fena. Bir sabah işe gittiğimde İETT garajında başından vurulmuş bir genç cesedi gördüm
Ben pek bilmiyorum ama arkadaşım yakın zamanda oralarda baktı bu fiyatlarda var ev .Ama tabi muhit ,mahalle nasıldır bilemiyorsun işte dediğin gibi.

Sitede dimi? Sitede sıkıntı yok işte onu diyorum. Bir yeri çok iyiyken hemen ilerisi çok karışık. Değişik bir yer

Ay evet sitede
Ben eksik okumuşum
Yıllaar önce ilk taşındıklarında sitenin dışında bir sokakta intihar bombacısı mı ne yakalamışlardı

Tuzlada ve pendikte bulursunuz.
Ama is yerleriniz önemli. Özellikle pendik cok ucsuz bucaksiz bir ilce. Ilceniz pendik diye alirsiniz bir yerinden, 3 vesaitle ise gidersiniz aman diyeyim.

450 ye İstanbul da ev bulmak imkansız...

Çekmeköyde siteiçi istemiyorsanız rahat bulursunuz. Ama ulaşıma dikkat edin derim.

Sahibindene bakıp, fikir sahibi ola bilirsiniz. Sadece premium reklamlı ilanlara bakmayın. En azından fiyat fikriniz olur. Sıfır almazsanız O fiyata çok güzel daire bulursunuz belki daha Uyguna içine girmeden de bir el gezdirirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…