İstanbul Eurofertil Hakan Özörnek

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sane
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2020
241
209
103
Tüp bebek tedavisi için bu klinik ve dr da tedavi olan var mı.Ben 47 yaşındayım ve 10.tedavi için dr araştırıyoruz.Hakan beyi seda sayının programın görmüştüm.Bilenlerden rica etsem bana görüşlerinizi yazar mısınız.memnun kaldınız mı sonucunuz ne oldu.

Şöyle söyleyeyim ben doktor olarak yasemin çekmez ile tüp bebeğe başladım yumurta toplama ve transfer Eurofertil de oldu. Ekip çok ilgiliydi ben sevdim

Şöyle söyleyeyim ben doktor olarak yasemin çekmez ile tüp bebeğe başladım yumurta toplama ve transfer Eurofertil de oldu. Ekip çok ilgiliydi ben sevdim
Çok teşekkür ederim cevabınız için.sonucunuz ne oldu.inş.güz3l sonuçlanmıştır.

Sıradan bi doktor, daha iyilerini bulabilirsiniz

Sıradan bi doktor, daha iyilerini bulabilirsiniz
Ya gerçekten mi canım.tv de konuşmasını izleyince bayağı bilgili gelmişti bize.yani biz 9 defa farklı yerlerde denedik sürekli aynı rütin işlemler yapıldı hep bize.bu dr gebelik serumu,döllenen yumurtanın rahme yapıştırılması,ayda 2 defa opu vs bi dolu sistemden bahsediyordu.üzüldüm şimdi.yani biz yıllardır deniyoruz yaş 47 oldu hala içimizdeki umudumuzu yitirmedik.1 tane evladımız olsaydı bi 2.için hiç mücadele vermezdik.çok zor insanın çaresiz kalması.rabbim bizim gibi olanlara yardım etsin.

Şu sanatçılarda gittikleri yerleri sır gibi saklamasalar da bizde faydalansak ne olur sanki.ileri yaşta hamileler doğal yolla olduğuna kimi kandırdıklarını sanıyorlar.

Şu sanatçılarda gittikleri yerleri sır gibi saklamasalar da bizde faydalansak ne olur sanki.ileri yaşta hamileler doğal yolla olduğuna kimi kandırdıklarını sanıyorlar.
Onların donasyon yolu İle olma ihtimalleri de var, bilemeyiz gerçeği ama doğal olmayacağını düşünüyorum ben de

Bu yaşlarda hepimizin en temel sorunu sağlıklı yumurta, onun için de söylediğiniz yöntemlerin bi önemi yok, tabi rahim vs gibi başka sorununuz yoksa. O yüzden başka doktorlara da bakın derim. İnşallah bi tane bebişiniz olur

Önerebileceğiniz de var mı sizin.
Maalesef, çünkü hepsi hemen hemen aynı. Ortalama altındakileri saymıyorum tabi. İyi doktordan ziyade iyi laboratuvarı olan merkez aramak lazım galiba, doktorlar aşağı yukarı aynı tedavileri uyguluyorlar.

Maalesef, çünkü hepsi hemen hemen aynı. Ortalama altındakileri saymıyorum tabi. İyi doktordan ziyade iyi laboratuvarı olan merkez aramak lazım galiba, doktorlar aşağı yukarı aynı tedavileri uyguluyorlar.
Aret kamar nasıl acaba

Aret kamar nasıl acaba
En son 1 yıla yakın tedavi gördüm sürekli olarak aynı yöntemi uyguluyor, tek farkı bizim gibi ileri yaş kadınlarda iğne yerine klomen kullanması ve bunun da işe yarayıp daha az maliyetli daha az iğneli bir tedavi olması. Ama o da transferden sonra çok çok fazla ilaç ve iğne kullandırıyor ve nerdeyse aynı maliyet aslında. Gidilebilir aslında iyi bi doktor, pozitif vs ama merkez korkunç kalabalık SGK hastanesi gibi nerdeyse her seferinde 1 saat bekletiyor.

Tşkler canım

Bende 46 yasindayim. İlk denemem de olmadi. İkinciyi memorial semra kahramanda yapmaya karar verdik.

Bende 46 yasindayim. İlk denemem de olmadi. İkinciyi memorial semra kahramanda yapmaya karar verdik.
Nerede canım orası.inş.hayırlı güzel sonuçlar alırsın.ilk denemende kaç yumurta toplanmıştı.transfere gidebildin mi çok özel değilse.

Nerede canım orası.inş.hayırlı güzel sonuçlar alırsın.ilk denemende kaç yumurta toplanmıştı.transfere gidebildin mi çok özel değilse.
Uc yumurtam vardi ama toplama olmadi kalitesiz dedi dr um ve biosteron ve vitamin takviyesi verdi bana. İkinci deneme istanbul Memorial Şişli de yapmaya karar verdik

Uc yumurtam vardi ama toplama olmadi kalitesiz dedi dr um ve biosteron ve vitamin takviyesi verdi bana. İkinci deneme istanbul Memorial Şişli de yapmaya karar verdik
Yaa son toplamada benimde 3 tü ama aynı bende de kalite sıkıntı oldu canım.

Şimdi ne aşamadasın canım.tedaviye başladınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…