arkadaşlar merhaba
butun sayfaları okudum negatif sonuc alanda cok pozitif sonuc alanda kısaca kendimden bahsediyim
benim hormon testlerim normal ama yumurtlıyamıyorum klomen ve buyutme ignelerıyle yumurtluyorum zk da 1 asılama oldu tutmadı şimdi 2.olcak tüp bebek raporu icin mecbur yaptırıyorum.size sormak istedigim şu benim durumumda olup tüp bebekde pozitif sonuc alan varmı? yani pco gibi yumurtlayamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim
Sagol tesekkur ederim cevabin icin tup bebegin tutcagina inaniyordum hep ama zaman yaklastikca korkmaya basladim.Oncelikle hosgeldin, pko olupta hamile olan bir suru kisi var. Benim kendi arkadasim pko olmasina ragmen tedavi gormeden kendi kendine hamile kaldi ve 8aylik hamile suan.. rabbim hayirliaini iatedikten sonra veriyor gonlunu rahat tutve olumlu dusun. Pozitif olmak cok ama sanilsigindan cok onemli. Stred arttikca beyinden salgilanan hormin sinyalleri ile maleaef olumsU sonuclar doguyo..buna engel olmak icin once suna ikna olman gerek.ben saglikliyim ve olmamasi icin bir neden yok eger rabbimde isterse
Bize birsey engel degil. Olursa rabbim istedigi icin olmaSa yine rabbim istedigi icin..iste buna inandiktan sonra inan hersey daha rahat..
Sagol tesekkur ederim cevabin icin tup bebegin tutcagina inaniyordum hep ama zaman yaklastikca korkmaya basladim.
Ya inaniyorimda isde tutmayanlari okuyunca neyse simdi altunizade deyim gidiyorum konusmaya gerci daha 3 ay var ama ben bir fiyat arastiriyim 2.asilamam olmadi daha senin sorun neydi ?Aaaaa cok ayipppppp inaniyordum da ne demek ayolll tup bebekle alti haftalik hamileyim lutfenn kizarim... buna inanmiyosan zaten hic baslama derim ben bosuna zaman kaybi ve psikoloji bozuklugundan baska bisi getirmez sana. Bence sen hazir degilsin. Once inan sonra basar...ben inaniyorum rabbim hayirli olan neyse size onu verecektir..
tatlm ben de tüp bebek ile hamile kaldm arkadaşın dediği gbi inanmak ve stressiz olmak da çok önemli. doktornla konuşp ne derse aynen yapacaksn. kalbini de ferah tutacaksn bu kadar pozitf örnek varken gdip negatflere hiç takılma bnce. hatta kliniğe gittiğnde duvara bak orda bisürü başarılı olmş tedavinin güzel sonçlarınn resmi var :) en azndann ben gderken vardı yani
Ya inaniyorimda isde tutmayanlari okuyunca neyse simdi altunizade deyim gidiyorum konusmaya gerci daha 3 ay var ama ben bir fiyat arastiriyim 2.asilamam olmadi daha senin sorun neydi ?
hayırlısı olsun inşallah hakkında. bende euro fertıl le görüştüm ve orayı düşünüyorum.sizin görüşmeniz nasıl geçti..
bende yumurta toplandı tarnsfer ıcın bekliyorum hastaneden memnunum kısmet herseyın hayırlısı arkadaşlar
merhaba arkadaşlar. ben yarın sabaha randevu alacağım ya da öğlene de, siz memnun musunuz fikirleriniz nelerdir internette yüzlerce şey yazmışlar birbirini tutmuyor hiçbiri. merak ettim açıkcası gitmedne biraz bilgi alayım ona göre tedaviye başlayacağım ya da başka yere bakacağım. bir iki yer gezdim ama beğenmedim pek.[/QU
Ben eurofertilden gayet memnununum...Tavsiye ederim. Tedavin şimdiden hayırlı olsun.))
vallahi de memnun kaldım ama çok şaşırdım. erken saatte gittim oturdum önce, yukarı aldılar. çay, kahve, sabah atıştırmalıkları, sadece benimle ilgilenen yonca sistemimidir nedir ordan bir kızcağız filan. doktorum işini biliyor da tatlı biri. keyifli yermiş cidden ama o kadar insan gördüm orda hasta, niye kimse burdan konuşmuyor onu anlamadım? bunları başından söyleseydi biri bana bu kadar heyecanlanmaz gerilmezdim.
nurdanur teşekkür ederim pozitif yorumun iyi geldi senin :) heyecanımı az da olsa yatıştırdı.
hayırlısı olsun arkadaşım. kaç yumurta döllendi senin.. benim de dün toplandı yumişler. inşallaah Allah bizlere de annelik duygusunu nsip eder:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?