evet cnm ilk tüp bebekte de blastosist transfer olmuştu ama tutunmadı nasip değilmişikinci denemem olacak temmuaz ayında inşallah yine 1 adet konulcakmış 3. denemede 2 tane koyabilirlermiş cnm sadece testleri yazdırıp çıktım çok kalabalıktı ben randevuda alamamıştım o yüzden çok konuşamadım soramadım yani.. feride masalda gelmiyor buraya sanıyorum belli olması lazımdı inşallah bebeği tutunmuştur çok merak ettim
Canım, bazı merkezler ilkinde bile 2 tane koyabiliyormuş. Bence 2 tane konması için ısrarcı ol. Ben 35 olduğum için 2 tane koymuşlardı, yine öyle olacak ama tutunmamıştı.
Ayrıca, ben başka merkezlerlede görüşmeye başladımHazirana kadar 3-4 merkez gezeceğim. Eurofertilde pek fazla hamile haberi alamıyorum çünkü. Duyduklarımda başka ve eski çalışan doktorlardan. Ve de kullandığımız ilaçlar eksik gibi geliyor. Güvenim azaldı yani. Eşim bir kere daha deneyelim burda diyor ama istemiyorum
Ben de cumartesi gününe kadar eurofertile mecbur olduğumu düşünüyordum. Eşim Martta tese oldu ve spermlerimiz orada. Ve 6 aydan önce ameliyat olmuyormuş. Ama görüşmeye gidince 1 ay önceden haber vermek şartıyla embriyoloklar taşıma yapabiliyormuş. Duyunca çok mutlu oldum tabi :) Yani, belki senin bebekleride başka yere taşıyabilirsin.
Cnm açıkcası ben Merkez'den çok memnunum alev hanım olsun oradaki herkes çok güleryüzü ve çok yardımcılar sadece blastosist olmasına rağmen tutmadığından güvenim azalmadı değil vede neden coraspin vermediler diye düşünüyorum ama bunu alev Hanım'a sorucam ben yine burda denicem şansımı hem maddi olarak birdahaki baştan karşılayamam hemde dediğim gibi kader kısmet Allah ol dedikten sonra bunlar vesile sadece merkezdende memnun olduğumdan tekrar burda denicem bu sefer olcak inşallah zaten :) burcumun yorumunu okudum kızlar Temmuz ayında ailenizgenişleyebilir yazıyordu :)kızlr istanbul eurofertl konusunda hamilelik ben dahil çevrmde birçk kişi yaşıyor. hani hamile haberi alamıyorm dye düşünmeyn ben sze en az 6 örnek sayablirim kendm dahil :) hem de hepmiz son bir sene içnde tedavi oldk. öyle ki arkdşım tedavsne devam etmk istemedi doktor para almadı tahllerini ve herşeyni de geri verdi, ne zamn istersniz geleblrsiniz tekrar dedi kibarca. korknuz olmasn eğer dvam etmk istemiyorsanz diğer yerler gbi uğraştrmıyorlar.
ilk denemede hamile kaldm ben o kadr sıkntım olmasna rağmen bu biraz da kısmet hani. ama sigara, alkol ve kilo sornnuz varsa mutlaka önce bunları düzeltn derm ben. ve doktornzla açık açık konşun memnun değilsniz anlatn ki düzelsn. boş yere ikinci merkze para vermek zor maddi açıdan yük biraz
Uzun zamandır bakmıyordum buralara hamileliğim sebebiyle :) Birincisi asla ümidinizi kaybetmeyin ben üçüncü defada denedim Eurofertil merkezini ve iyi sonuç aldım. Benim tedavimin başarısız olduğu yerlerde de elbet iyi sonuç alan vardır. Önemli olan parayı verdikten sonra da size düzgün davranan bir yer olması. En başarılı tedavi bence en rahat ettiğiniz yerdir o yüzden doktorunuzdan mutlu olduğunuz bir yerde tedavi olun dostlarım, gerisi cidden biraz kader işi dostlar.
Ebrak izmir şubesinin tam bilgileri nedir acaba? Bir yakınım İstanbul'a gelecekti tedavi için boşuna onca yol gitmeyecekse çok sevinir bence :)
Benim çevremde de eurofertile gidip hamile kalamayanlar var. Ben yine de orada daha önce çalışmış, eşimin arkadaşı var diye gittim. Tedaviye başladım, iğnelerin 8. günü alev hanım ben izne çıkıyorum dedi. Yumurta toplamayı emre bey yaptı. Transferi hakan bey. Ve ilaçlarımı bile hemşirelerle görüşerek aldım. Yumurta toplamadan sonra hemşire geldi yine.Hakan beyse transferi yapmaya gelince selam bile vermedi.Yapınca da "tamam, bitti" dedi ve çıktı. Bi hayırlı olsun bile demedi. Herkes yaşadığını bilir. Daha başkaları var ama anlatmak istemiyorum. Sonuçta burayı takip eden transferi yapılmış arkadaşlar vardır. Kimsenin moralini bozmak istemem.
nehir78, Anadolu sağlık merkezi demiştin. Daha önce hiç duymamıştım, nerde. Ataşehir memorial da Cem Demirelle görüştüm ama pek açıklayıcı konuşmadı. Bi tavsiye ile Seval Taşdemir le görüşeceğim. Bir de memorial şişli Mustafa Beyle, bakalım nasıl bir izlem verecekler. Burdan sana yazarım. Görüşmeler çok tatmin etmezse Alev hanımla bir daha konuşup, belki bir kez daha eurofertil i düşünebilirim.
Eurofertile ve tüp bebek doktorlarına karşı güvensizlik oluştu bende. Alev hanım ve aslı hanım sonradan kusura bakmayın falan filan deselerde işe yaramıyor. 2 arkadaşım tüp bebeğe başlayacak, onlara sakın gitmeyin dedim. Ve ikiside orayı düşünüyordu, şimdi başka yerle görüşüyorlar. Acaba, eurofertildeki psikologla bir görüşsem mi? Yaşadığım olumsuzları ve içimdeki kızgınlığı ona anlatsam mı acaba?
Bu sayfaya bunları yazmak belki doğru değil ama faydalı bir bilgi edinirsem paylaşmak istiyorum. Çünkü, olumsuzluk yaşayan bizler bir sebep, bir umut, bir ışık arıyoruz.
daha önce nette araştırmıştım olabiliyormuş ama onun içinde ayrı bir maliyet gerekiyor ama ben karşılayamayacağım kader kısmet birazda ya Allah ol dedikten sonra bunlar vesile sadece kısmetimi birdaha denicem burda cnm maddi olarak kalmadı çünkü artık
Cumartesi şişli memorialla görüştüm, transfer için para alınmadığını öğrendim. Bu hafta ilk denemeden sonraki ilk adetimi bekliyorum. İkinci gün hormonlarıma baktıracağım. Haziranda deneme düşündüğüm için ön hazırlık olsun istiyorum. Sen bu süreçte bişey yapıyor musun veya kullanıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?