hayır cnm herhangi birşey kullanmıyorum perşembe günü genetik test için zeynep kamilde kan vereceğim temmzuda başlıcam kısmetse bende hayırlısı bakalım transferi yapılan arkadaştan haber alamadık dimi?
Kızlar merhaba,
Ben hollandada yaşıyorum burada 1 tane tüp bebek tedavisi geçirdim, malesef düşükle sonuçlandı. Buradaki tedavide yumurta toplama işlemini uyutmadan, uyuşturmadan yaptıkları için çok canım yandı, biz de türkiyede yaptırmaya karar verdik.
Araştırmalarım sonucu 4 adet merkezden randevu alıp goruşmeye karar verdik bunlardan biri de eurofertil.
Mesajları okumadan once Hakan beyden randevu almayı düşünüyordum ancak, çok ta gerek olmadığını farkettim. Onerebileceğiniz bir doktor varmı bana acaba? Gelmeden randevu alayım
Herkese hayırlı pozitif sonuçlar diliyorum :)
Kızlar merhaba,
Ben hollandada yaşıyorum burada 1 tane tüp bebek tedavisi geçirdim, malesef düşükle sonuçlandı. Buradaki tedavide yumurta toplama işlemini uyutmadan, uyuşturmadan yaptıkları için çok canım yandı, biz de türkiyede yaptırmaya karar verdik.
Araştırmalarım sonucu 4 adet merkezden randevu alıp goruşmeye karar verdik bunlardan biri de eurofertil.
Mesajları okumadan once Hakan beyden randevu almayı düşünüyordum ancak, çok ta gerek olmadığını farkettim. Onerebileceğiniz bir doktor varmı bana acaba? Gelmeden randevu alayım
Herkese hayırlı pozitif sonuçlar diliyorum :)
Cumartesi şişli memorialla görüştüm, transfer için para alınmadığını öğrendim. Bu hafta ilk denemeden sonraki ilk adetimi bekliyorum. İkinci gün hormonlarıma baktıracağım. Haziranda deneme düşündüğüm için ön hazırlık olsun istiyorum. Sen bu süreçte bişey yapıyor musun veya kullanıyor musun?
Aman diyeyim Memorial zincirine çok dikkat et. Ben ve eşim hiç hoş şeyler yaşamadık orada. Oradan bezdim diye Eurofertil'e geldim can havliyle. Denediğim dört merkezden herhalde en zorlayanıydı bizi hem psikolojik hem de fiziksel açıdan.
Bu süreçte sakın ekstra bir şey kullanma dostum doktoruna danışmadan. Rejim vs de sakın yapmamanı tavsiye ediyorum. Sigara, alkol, yoğun stress ve çok yağlı yiyeceklerden uzak durmaya çalış çok zararını gördü kızkardeşim. Hani genel doktor tavisyeleri diyip geçmeyin sakın, tecrübe ile sabittir.
Bu arada Eurofertil'den randevu almak isteyen dostumuz, Hakan Bey biraz yoğun olabiliyor, ben Emre Bey ile tedavi gördüm ve çok memnun kaldım. Yalnız Hakan Bey'i çok tavsiye eden var, eğer zamanını tutturabiliyorsan onu deneyebilirsin ama ben dediğim gibi Emre Bey ile tedavi gördüm.
eet haklısn alkol sigara filan uzak durmak gerekyor da o abur cubur kısmı zor be tatlmm :) ki stress de zor işin eğer yoğnsa. bnce mutlaka yürüyüş ve temz havaya çıkmak lazm. bi de kızlar eşinizin istekli ve destekli olmsı çok önmli.
bi de çay kahve flan da çok içmeyn diyor doktor haberniz olsn. ben en çok kahvye üzülmştüm :)
Aman diyeyim Memorial zincirine çok dikkat et. Ben ve eşim hiç hoş şeyler yaşamadık orada. Oradan bezdim diye Eurofertil'e geldim can havliyle. Denediğim dört merkezden herhalde en zorlayanıydı bizi hem psikolojik hem de fiziksel açıdan.
Bu süreçte sakın ekstra bir şey kullanma dostum doktoruna danışmadan. Rejim vs de sakın yapmamanı tavsiye ediyorum. Sigara, alkol, yoğun stress ve çok yağlı yiyeceklerden uzak durmaya çalış çok zararını gördü kızkardeşim. Hani genel doktor tavisyeleri diyip geçmeyin sakın, tecrübe ile sabittir.
Bu arada Eurofertil'den randevu almak isteyen dostumuz, Hakan Bey biraz yoğun olabiliyor, ben Emre Bey ile tedavi gördüm ve çok memnun kaldım. Yalnız Hakan Bey'i çok tavsiye eden var, eğer zamanını tutturabiliyorsan onu deneyebilirsin ama ben dediğim gibi Emre Bey ile tedavi gördüm.
ve ne yazık ki sonuç negatif,
bugün test günümdü kızlar , allahım nasip etmedi ,inşallah ikinci denememizde
yüzümüzü güldürür rabbim
aa bak bn de söylemyi unuttm kızlar ramazan aynda çok dikkat etmniz lazm eğer ramazan sonrası gideceksenz. doktorunzla konuşun oruç tutmaya dayanıklı mı bünyenz, mineral vitamin eksiğiniz var mı daha mı kötü olur niyetli olursanz diye. bu da önemliymş
inşallah başarılı sonuç alırsn tatlm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?