Tüp Bebek Merkezleri istanbul eurofertilciler buraya !!!!!!

yaşla ilgisi varmı bilemiyorum ben 31 yaşındayım bende acaba yaşla ilgisi olabilirmi diye sordum.. sanırım rahatsızlıklada ilgili olabilir bu arada hayırlı olsun tedavin alev hanım çok iyi bi doktor ben çok memnun kaldım sadece çok soru soramıyosun çok yoğun olduğu için tek problem bu..

canım senin sonuç tarihin ayın 25 i mi?

ayın 26 sı ama ben dayanamayıp 25 nde yapcam galiba:)

ayy hadi bakalım çok az kaldı canım benm..hiç belirtin fln var mı peki?

benm sonuç tarihm de 28'i. Haber ver mutlaka hep birlikte sevinelm senin için tatlm :) topluca dua edelm senn içn :)

canım sen tedavi sürecinde hangi iğneyi kullandın birde doktorun kimdi?seninde cok az kalmış allahın izniyle inşallah ikinizdenden cok güzel haberler duyacagız..sende varmı herhangi bir belirti canım benim..

benm sonuç tarihm de 28'i. Haber ver mutlaka hep birlikte sevinelm senin için tatlm :) topluca dua edelm senn içn :)

inşallah canım çok saol.. dualara çok ihtiyacım var bugün belim çok ağrıdı bugün işe başladım iznim bitti..çok korktum adet olcam sandım

tatlm benim karaciğermde biraz sorun olduğundan ilaçsız tüp bebek tedavisi yaptırdık. onun sıkıntısı çok az oldu açıkcası, ama arkadaşlarmdan ilaçla yaptıran var puregon ile, bel ağrısı, iğne yerinin ağrıması, arada halsizlk gibi sıkıntıları olmuş onların. ama onlar başka tüp bebek merkeznde yaptırdılar eurofertilde yaptıran bir ben varım tanıdığm :)

doktorm hakan, ben çok memnunm hme ondan hem yerden. malum ilk deneym zırt pırt arayıp soru sordm meraktan :) snn bel ağrlarn varsa normaldr bildiğm kadaryla tatlım telaşlanma :)

transferden sonra 12.günüm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beta hcg 436 şükürler olsunn rabbimeşükürler olsun hamileyim galiba:)))))))))))))

hayırlı olsuuuun :):):):):):) allah analı babalı büyütsün inşallah tatlımmm :) ne güzel haber oldu bu ya :)

transferden sonra 12.günüm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beta hcg 436 şükürler olsunn rabbimeşükürler olsun hamileyim galiba:)))))))))))))

canım tebrik ederim rabbim bu mutlulugu banada hepimizide tattırır inşallah canım benim..senin kaçıncı denemendi canım ilk tüp bebek denemen mi?
bende yeni hastalandım yarın alev hanımla randevum var bakalım ne diycek..raporlu oldugum için ilaçlarımı almıştım...onları nasıl kullanıcagımı ve dozlarını fln ayarlıycak sanırım...ayy çok heyecanlandım canım yaa inşallah bende senin gibi böyle hamileyim diye yazabilirim... :)))

hayırlı olsuuuun :):):):):):) allah analı babalı büyütsün inşallah tatlımmm :) ne güzel haber oldu bu ya :)

canım senin test günün dün degilmiydi canmım...sonucun ne çok merak ediyorummm....

canım mrb.ilaçların ne kadar tuttu raporlu olarak?birde merkeze kaç lira vereceksin?raporu nerden aldın?ayy çok soru sordum.bende çapadayım.rapor almaya çalışıyorum.2.aşılamayı yaptırcam.çapada 3 aşılamadan sonra tüp bebek raporu veriyorlarmış diye duydum da ondan sordum.inş bebiin gelir.takip ediyorum sayfanızı

Veeeeeeeeeeeeeee sonuçlarım geldi kızlar :):):):):):) karaciğerime ve herşye rağmn hamileymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

Merhaba. Ben de tüp bebek yaptırmak istiyorum, acaba bu eurofertilciler iyi midir? Çok titiz bir insanım acaba bana bu konuda bilgi verebilecek birileri var mı? Deneyim sahibi olan kişiler? Lütfen, çok rica ediyorum.

tatlm bak yeni gittm ben pozitif sonuç aldm :) ha titizlikte gerçektn güzel bir yer, aletler ekipmanlar çok temiz, çok dikkat ediyorlr gerçktn :) bence git mutlaka bak bi dene sadece gezmeye de gidebilyrosn ben ilkne bakmaya gitmiştm sadce öyle beğendm

canım ben raporumu zeynep kamilde cıkarttım..orası 2 aşılamayı kabul ediyor 2 aşılamadan sonra veriyor raporu canım..canım benim ilaçlarım 365 tl tuttu raporlu olarak merkezde raporlu fiyat 1500 tl sadece ilk ultrasyon ücretli 118 tl veriyorsun eger embriyoskop kullanmak istersen onun için artı 500 tl alıyorlar birde kalan embriyoların dondurulmasını istersen 1 yıllık dondurma ücretide 300 tl cnm ..embriyoskop istege baglı kullanmak istemezsen ödemezsin.valla ben şimdilik merkezden cok memnunum çok ilgililer doktorum alev hanımda çok iyi biri..bugün başladım iğnelere bakalım hakkımızda hayırlısı...

Veeeeeeeeeeeeeee sonuçlarım geldi kızlar :):):):):):) karaciğerime ve herşye rağmn hamileymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

bitanem çok sevindim...2. pozitif haberimizde geldi şükürler olsun..darısı benim başıma inşallah...inşallah bende sizin gibi buradan hamileyim diye haykırırım...senin ilk denemenmiydi bitanem?kaçıncı gün embriyosunu koydular tatlım sana..bende şimdi iğnlere başladım süreç nasıl ilerliycek die çok merak ediyorum

ilk denememdi benm :) ama karacierimde bir skıntı vardı ondan ilaç konsunda çok dkkatli olmamız gerekti, biraz telaşlandm o yüzdn başarılı olur mu olmaz mı diye. dokuz ya da on gün sürdü toplamı ama rahatsızlık veren bir şeyim olmadı allahtan. çok gerildm ama şimdi çok şükür rahat ettm. inşallah bir skıntı olmaz ama biraz korkuyorm bişey olabilr diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…