canım ben 25 yasındayım acaba yasla mı alaksı var verilen ilacın ben aşılamadı ilk menapur kullanmıştım ikinci aşılamamdada puregon kullanmıştır..bu ilacı hiç duymamaıştım açıkcası...
yaşla ilgisi varmı bilemiyorum ben 31 yaşındayım bende acaba yaşla ilgisi olabilirmi diye sordum.. sanırım rahatsızlıklada ilgili olabilir bu arada hayırlı olsun tedavin alev hanım çok iyi bi doktor ben çok memnun kaldım sadece çok soru soramıyosun çok yoğun olduğu için tek problem bu..
canım senin sonuç tarihin ayın 25 i mi?
ayın 26 sı ama ben dayanamayıp 25 nde yapcam galiba:)
ayın 26 sı ama ben dayanamayıp 25 nde yapcam galiba:)
benm sonuç tarihm de 28'i. Haber ver mutlaka hep birlikte sevinelm senin için tatlm :) topluca dua edelm senn içn :)
benm sonuç tarihm de 28'i. Haber ver mutlaka hep birlikte sevinelm senin için tatlm :) topluca dua edelm senn içn :)
ayy hadi bakalım çok az kaldı canım benm..hiç belirtin fln var mı peki?
canım sen tedavi sürecinde hangi iğneyi kullandın birde doktorun kimdi?seninde cok az kalmış allahın izniyle inşallah ikinizdenden cok güzel haberler duyacagız..sende varmı herhangi bir belirti canım benim..
transferden sonra 12.günüm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr beta hcg 436 şükürler olsunn rabbimeşükürler olsun hamileyim galiba:)))))))))))))
hayırlı olsuuuun :):):):):):) allah analı babalı büyütsün inşallah tatlımmm :) ne güzel haber oldu bu ya :)
canım tebrik ederim rabbim bu mutlulugu banada hepimizide tattırır inşallah canım benim..senin kaçıncı denemendi canım ilk tüp bebek denemen mi?
bende yeni hastalandım yarın alev hanımla randevum var bakalım ne diycek..raporlu oldugum için ilaçlarımı almıştım...onları nasıl kullanıcagımı ve dozlarını fln ayarlıycak sanırım...ayy çok heyecanlandım canım yaa inşallah bende senin gibi böyle hamileyim diye yazabilirim... :)))
canım senin test günün dün degilmiydi canmım...sonucun ne çok merak ediyorummm....
canım mrb.ilaçların ne kadar tuttu raporlu olarak?birde merkeze kaç lira vereceksin?raporu nerden aldın?ayy çok soru sordum.bende çapadayım.rapor almaya çalışıyorum.2.aşılamayı yaptırcam.çapada 3 aşılamadan sonra tüp bebek raporu veriyorlarmış diye duydum da ondan sordum.inş bebiin gelir.takip ediyorum sayfanızı
Veeeeeeeeeeeeeee sonuçlarım geldi kızlar :):):):):):) karaciğerime ve herşye rağmn hamileymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)
hayırlı olsuuuun :):):):):):) allah analı babalı büyütsün inşallah tatlımmm :) ne güzel haber oldu bu ya :)
teşekkür ederim canım senin sonuç ne oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?