ara ara halsizlk oluyor ama o havadan sanırm. bu tip havalarda hep halsiz oluyorm ben.
haber çıkar çıkmaz bize söyle merak ediyorm çok :) umarm çok güzel bir sonuç alırsn da birlikte sevinirz. hasta olmazsn bence korkma. bazısnda ağrı oluyormş normalmiş o sormuştm ben doktora hiç telaşlanma güzel olack tatlm :)
canım malesef benim sonuc olumsuz oldu.hastalandım..yarın merkeze gidip kan vericem yarın zaten 11. günüm oluyordu..doktorla dondurulmuşlar için konuşucam bakalım..bu seferde tutturamadık(
Merhaba,eşim ve ben tüp bebek tedavisi yaptırdık daha önce ama hem iyi sonuç alamadık, hem de merkez ilgilenmedi pek parayı verdikten sonra. Acaba Eurofertil böyle sıkıntılar yaşattı mı size?
Arkadaşlar benim de transferim oldu. her şey yolunda. elim ayağım titriyor heyecandan çok mutluyum. neyi nasıl yazsam bilemiyorum. gerçekten mucize bu. Allah'ın izni ve özellikle hakan beyin yardımlarıyla çok güzel oldu herşey. Çok mutluyum herkese tavsiye ediyorum.Doktor hakan bey e de tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Biraz önce çıktım Eurofertil'den ve gerçekten memnun kaldım. Öncelikle hizmet ve ilgi gayet iyi ve hatta yonca diye bir sistemleri var, cidden bana özel birini verdiler benimle ilgilenmesi ve her an ulaşabilmem için. Bir sorum olduğunda arayabiliyor muşum ne zaman istersem, çok beğendim bu hizmeti ben :) Açıkcası abartıyorlar mı acaba diyordum burada yazılanları okuyunca ama öyleymiş cidden :) Doktorlar gayet düzgün, cana yakın ve halden anlayan kişiler. Hijyeni de gayet içime sindi, tedaviye başladım bakalım.
Bu arada maddi durumu yerinde olmayan hastalara ücretsiz tüp bebek tedavisi uyguluyorlarmış, aylık on kişi sanırım ama çok hoşuma gitti bu yaptıkları da açıkcası. Teşekkür ediyorum ebrak önerin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?