Tüp Bebek Merkezleri istanbul eurofertilciler buraya !!!!!!

canım malesef benim sonuc olumsuz oldu.hastalandım..yarın merkeze gidip kan vericem yarın zaten 11. günüm oluyordu..doktorla dondurulmuşlar için konuşucam bakalım..bu seferde tutturamadık (

MERHABA ARKADAŞLAR.ben de erofertille görüştüm. bu ay başalyacağım inallah.dr emre bey var eurofertilde .bu doktor hakkında bilgisi olan var mı?Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba Arkadaşlar, bende 1 yıllık evliyim ve henüz bebeğimiz olmadı. ben 4 yıl önce çikolata kisti ameliyatı oldum ameliyatım başarılı geçti ve bir daha kistim tekrarlamadı..hep sorunun kıst olduğunu düşünürken eşimle birlikte sperm testi yaptırmaya karar verdik. 3 gün önce gittik ve sperm testinden çok kötü sonuç aldık.eşimin hareketli spermi yok denecek kadar azmış. yani 1-2 tane varmış yani bizde olumsuzluklar oldukça fazla.. kısa süre içersinde tüp bebek yapmaya karar verdik..Fakat tüp bebeği nerede yaptıracağımız konusunda kararsızıs, burada yazılanlara göre bahçeci kliniğinden birçok kişi memnun. Bir de Eurofertil diye bir tüp bebek merkezi varmış,burayla ilgili bilgisi olan var mı? ya da bana önerebileceğiniz başka bir merkez? bir de bu kadar düşük sperm ile başarı elde etmemiz mumkun olabilir mi hiç biliyorum.. günlerdir karamsarlık içerisindeyım, inşallah Allah isteyen herkese bebek nasip eder..

canım malesef benim sonuc olumsuz oldu.hastalandım..yarın merkeze gidip kan vericem yarın zaten 11. günüm oluyordu..doktorla dondurulmuşlar için konuşucam bakalım..bu seferde tutturamadık (

tatlm çok geçmş olsun ama vazgeçme başaracaksn bence, arada talihszlikler oluyor bu şekilde hepimize ama vazgeçme tatlm dualarmz hep snnle. ama durmunu haber ver nasl gitti ne oldu. inşallah güzl sonç alırsn bu sefr

sine80
Merhaba Arkadaşlar, bende 1 yıllık evliyim ve henüz bebeğimiz olmadı. ben 4 yıl önce çikolata kisti ameliyatı oldum ameliyatım başarılı geçti ve bir daha kistim tekrarlamadı..hep sorunun kıst olduğunu düşünürken eşimle birlikte sperm testi yaptırmaya karar verdik. 3 gün önce gittik ve sperm testinden çok kötü sonuç aldık.eşimin hareketli spermi yok denecek kadar azmış. yani 1-2 tane varmış yani bizde olumsuzluklar oldukça fazla.. kısa süre içersinde tüp bebek yapmaya karar verdik..Fakat tüp bebeği nerede yaptıracağımız konusunda kararsızıs, burada yazılanlara göre bahçeci kliniğinden birçok kişi memnun. Bir de Eurofertil diye bir tüp bebek merkezi varmış,burayla ilgili bilgisi olan var mı? ya da bana önerebileceğiniz başka bir merkez? bir de bu kadar düşük sperm ile başarı elde etmemiz mumkun olabilir mi hiç biliyorum.. günlerdir karamsarlık içerisindeyım, inşallah Allah isteyen herkese bebek nasip eder..

tatlm eurofertilde bildiğm kadaryla sperm sayısı az ya da nerdeyse hiç olmaynlara da tedavi yöntmi vardı. doktor açıklamştı bize sperm testi öncesi moralnizi bozmayn sperm testinde az ya da hiç olsa ble tüp bebk yapabiliyorz diye. bence git mutlaka konş derim ben merkezdn memnunum çok. çok iyi bakıyorlr açıkcası hastalarna. öyle tedavye başlaynca köşeye atan merkzler gbi değl hiç.

nurdanur
MERHABA ARKADAŞLAR.ben de erofertille görüştüm. bu ay başalyacağım inallah.dr emre bey var eurofertilde .bu doktor hakkında bilgisi olan var mı?Allah hepimizin yardımcısı olsun
bn bir tek doktr hakan beyi biliyorm. istanbl eurofertilde emre diye bir doktr duymadm tatlm üzgünm hani tek tek tanştırdılar ama emre yoktu orda ya da ben hatırlamyorum

Merhaba,eşim ve ben tüp bebek tedavisi yaptırdık daha önce ama hem iyi sonuç alamadık, hem de merkez ilgilenmedi pek parayı verdikten sonra. Acaba Eurofertil böyle sıkıntılar yaşattı mı size?

Arkadaşlar benim de transferim oldu. her şey yolunda. elim ayağım titriyor heyecandan çok mutluyum. neyi nasıl yazsam bilemiyorum. gerçekten mucize bu. Allah'ın izni ve özellikle hakan beyin yardımlarıyla çok güzel oldu herşey. Çok mutluyum herkese tavsiye ediyorum.Doktor hakan bey e de tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Merhaba,eşim ve ben tüp bebek tedavisi yaptırdık daha önce ama hem iyi sonuç alamadık, hem de merkez ilgilenmedi pek parayı verdikten sonra. Acaba Eurofertil böyle sıkıntılar yaşattı mı size?

valla ben kapıdn girdmden itibaren zatn yanma birini verdler her derdmi sorumu cevpladı. merak ednce aradm yardm etti herşeymle ilglendi. her hastaya böyle brni veriyrlar o yüzdn ilgiszlk sıkntı değldi bende mesela.

tatlmmmm hayrlı olsn :):):) inşallah mutlu mesut devam edersin pozitif sonç alırsn bebişni seversn :):):)

Cevabınız için teşekkür ederim. Bugün randevu aldım, gidip denemeye karar verdim. Umarım burada dediğiniz gibi çıkar hem hijyen hem de ilgi konusunda.

Biraz önce çıktım Eurofertil'den ve gerçekten memnun kaldım. Öncelikle hizmet ve ilgi gayet iyi ve hatta yonca diye bir sistemleri var, cidden bana özel birini verdiler benimle ilgilenmesi ve her an ulaşabilmem için. Bir sorum olduğunda arayabiliyor muşum ne zaman istersem, çok beğendim bu hizmeti ben :) Açıkcası abartıyorlar mı acaba diyordum burada yazılanları okuyunca ama öyleymiş cidden :) Doktorlar gayet düzgün, cana yakın ve halden anlayan kişiler. Hijyeni de gayet içime sindi, tedaviye başladım bakalım.

Bu arada maddi durumu yerinde olmayan hastalara ücretsiz tüp bebek tedavisi uyguluyorlarmış, aylık on kişi sanırım ama çok hoşuma gitti bu yaptıkları da açıkcası. Teşekkür ediyorum ebrak önerin için :)

ne dmek tatlmm bana da başkası yol göstermşti :):):) ama çok svindm beğendiğne ve mutlu oldğuna. o yonca olayı bni de şaşrtmştı hani nasl yani bana özel biri mi var dye anlamamştm ilk başta :) ciddn her skntnda arayablyorsn çok yardmcı olyrlar :):) haberlrni vermye devm et ama mrk ettrme bni :)

çok teşekkürler abrak:) gerçketen çok memnunum hizmetten. Kafasında şüphesi olan arkadaşlarım varsa gerçekten de yonca sistemi var ve çalışıyor. Çok hoş bir sistem. Sizinle ilgilenen kişiyi her zaman utanmadan sıkılmadan arayabiliyorsunuz. Ki benim aklıma durup durup birşeyler geliyor ve arıyorum. Gerçekten de bütün çalışanlara çok teşekkürler.

hayırlısı olsunn inşallah.Ben de eurofertilde bu ay başlıyorum. senin doktorn kim arkadaım?

Teşekkür ederim :) Öncelikle umarım güzel ve başarılı bir tedavin olur. Doktorum Alev Hanım, kendisi her şeyi açıklayan ve anlatan hoş bir hanımefendi. Kesinlikle benim tarzıma uydu. Hakan Bey ile de tanıştım. Yonca sistemi dendiği kadar varmış daha bugün gittim hemen karşılandım her şeyim ile ilgilenildi. Tabii biraz gerginim doğal olarak ama umarım ben de pozitif bir sonuç elde edeceğim.

Ben Alev hanımı da çok duyuyorum. Onun hakkında da çok iyi şeyler söylüyorlar. Sanırım özellikle çok detaycı ayrıntılara çok dikkat eden biriymiş doğru mu?

bn bi kere konştum birz dikkat ediyr hepsne detaylarn. anladıına emn olmdan kesnlikle gitmyor yanından. benm yanmda bayağı bi kalmştı ondan bilyrm :):):)

Evet Alev Hanım gayet iyi bir doktor özellikle detaylar konusunda çok takdir ettim kendisini. Açıkcası ben memnunum ve tavsiye ediyorum herkese. Umarım başarılı bir sonuç alırım.

arkadaşlar bugün tedaviye başladık.DR umdan da çok memnun kaldım.Allah ım lütfen hayırlısıyla buradaki arkadaşlerıma ve bana ayırlı evlatlar nasip eyle...çok heyecanlıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…