teşekkür ederim canım senin sonuç ne oldu..
ben bebeğimi kaybettim arkadaşlar düşük oldu..
ben bebeğimi kaybettim arkadaşlar düşük oldu..
canım çok gecmiş olsun inan çok üzüldüm...ama rabbim en kısa zamanda yeniden yüzünü güldürücektir inan buna canım benim...
çok geçmiş olsun tatlmumudunu kaybetme sakn eminm ki yavrun sana gelecek yakn zamanda
teşekkür ederim kızlar ..çok üzüldüm ama bir yandanda rabbim böyle uygun gördü diyorum.. dondurulmuş embriyolarım var onlarla denemek istiyorum bakalım işte kısmet..
teşekkür ederim kızlar ..çok üzüldüm ama bir yandanda rabbim böyle uygun gördü diyorum.. dondurulmuş embriyolarım var onlarla denemek istiyorum bakalım işte kısmet..
canım yaa biliyorum üzüntün var ama sana bişey sormak istiyorum..transferin yapıldıgında rahim kalınlıgın ne kadardı bilgin var mı?sordun mu doktora yada doktor sana bişey dedi mi?
canım bahsettiğin endometrium duvarı heralde .. transferden bi önceki muayenede 7cm di iyi demişti alev hanım uygun demişti. ama transfer günü sormadım valla heyecandan.. senin tedavinin kacıncı günü neler yapıyosun..
tatlm nasıl bir yol izleyeceğne bağlı olark değşiyor sanrm sıkntılar. ama cidden daha öncdn deneymli biri bir anlatablirse çok iyi olur. ben başladm pozitif sonuç aldm ama benmki farklıydı. başka neler olacak diye korkuyorm açıkcası bende
tatlm bende ekstra bir belirti var mı bilmiyrm çünkü stress ve panik atak yüznden çarpntı ve bulantıdan duramıyordm sonuçu alana kadr :) yemek yiyemedm o derece heyecanlydım. bende bir belrti olmadı ama öyle gözle görlür bir şekilde. kimi hissediyorsn diyor ama ben bişey farketmedm açıkcası. sonra doktoruma sordum belirti olmaması önemli değil dedi.
umarım başarılı olr da seninkini de kutlarız :)
Bende öyle duydum. Yani bazıları hissediyormuş ama bazıları da hissetmiyormuş. Sanırım kişiyle alakalıdır di mi?
inşallah bitanem yaaa...benim transferin 2. gününden beri kasık agrım var sanki adet olucakmışım gibi ara ara da batma gibi oluyor...
sanırım öle cnm kimisi hiç bişi hisstemiyor kimide agrı gögüslerde şişlik bazen lekelenme bile olabiliyor sanırım..seninde transferin mi oldu canım?
tatlm nasıl oldn? var mı bir değişiklik ya da bir gelşme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?