Tüp Bebek Merkezleri istanbul eurofertilciler buraya !!!!!!

canım çok gecmiş olsun inan çok üzüldüm...ama rabbim en kısa zamanda yeniden yüzünü güldürücektir inan buna canım benim...

çok geçmiş olsun tatlm umudunu kaybetme sakn eminm ki yavrun sana gelecek yakn zamanda

teşekkür ederim kızlar ..çok üzüldüm ama bir yandanda rabbim böyle uygun gördü diyorum.. dondurulmuş embriyolarım var onlarla denemek istiyorum bakalım işte kısmet..

teşekkür ederim kızlar ..çok üzüldüm ama bir yandanda rabbim böyle uygun gördü diyorum.. dondurulmuş embriyolarım var onlarla denemek istiyorum bakalım işte kısmet..

canım umudumuzu asla kaybetmeyecegiz dediğin gibi demekki hayırlı degildi rabbim nasip eylemedi..inşallah dondurulmuşlarınla melegin sana gelecek...

eurofertilciler'e gittim, ve çok memnun kaldım. İnsanlar çok iyi ve samimiler bütün sorularınıza içtenlikle cevap veriyorlar. Aklınıza takılan her şeyi bu kadar samimi oldukları için çekinmeden sorabiliyorsunuz. Özellikle hijyen benim için (tabi hepimiz için) önemli bir konu bu kısımda da gayet memnunum. Aletler yeni teknolojik ve temiz. ortam da çok steril ve bu konuda çok dikkatliler. Yakında tedavime başlayacağım ama şimdilik herkese tavsiye ediyorum.

canım yaa biliyorum üzüntün var ama sana bişey sormak istiyorum..transferin yapıldıgında rahim kalınlıgın ne kadardı bilgin var mı?sordun mu doktora yada doktor sana bişey dedi mi?

canım yaa biliyorum üzüntün var ama sana bişey sormak istiyorum..transferin yapıldıgında rahim kalınlıgın ne kadardı bilgin var mı?sordun mu doktora yada doktor sana bişey dedi mi?

canım bahsettiğin endometrium duvarı heralde .. transferden bi önceki muayenede 7cm di iyi demişti alev hanım uygun demişti. ama transfer günü sormadım valla heyecandan.. senin tedavinin kacıncı günü neler yapıyosun..

canım evet sordugum oydu...canım benim iyi gidiyor gibi şimdi kontrolden geldim 2 gün daha iğnelere devam edeceğim pazartesi yumurtalarım toplanıcak..bneimde 10.6 olmus cok iyi dedi doktor..cumartesi tekrar kontrolüm var bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah..

Bende çok üzüldüm fatoş, umarım en kısa sürede mutlu edici sonuçlar alırsın. Ben hamile kalmak istiyorum ama bir yandan da korkuyorum. Aslında çok rahatlattılar içimi ama ne kadar bir acı ve ağrı oluyor bu süreçte deneyimli kişiler varsa paylaşabilirler mi lütfen.

tatlm nasıl bir yol izleyeceğne bağlı olark değşiyor sanrm sıkntılar. ama cidden daha öncdn deneymli biri bir anlatablirse çok iyi olur. ben başladm pozitif sonuç aldm ama benmki farklıydı. başka neler olacak diye korkuyorm açıkcası bende

canım sen pozitif sonuc almıştın benim 14 subatta transferim yapıldı sonuc bekliyorum sonuc tarihim 26 subat senin sonuc bekleme sürecinde ne gibi belirtilerin olmuştu acaba?paylaşabilir misim?

tatlm bende ekstra bir belirti var mı bilmiyrm çünkü stress ve panik atak yüznden çarpntı ve bulantıdan duramıyordm sonuçu alana kadr :) yemek yiyemedm o derece heyecanlydım. bende bir belrti olmadı ama öyle gözle görlür bir şekilde. kimi hissediyorsn diyor ama ben bişey farketmedm açıkcası. sonra doktoruma sordum belirti olmaması önemli değil dedi.

umarım başarılı olr da seninkini de kutlarız :)

Bende öyle duydum. Yani bazıları hissediyormuş ama bazıları da hissetmiyormuş. Sanırım kişiyle alakalıdır di mi?

inşallah bitanem yaaa...benim transferin 2. gününden beri kasık agrım var sanki adet olucakmışım gibi ara ara da batma gibi oluyor...

Bende öyle duydum. Yani bazıları hissediyormuş ama bazıları da hissetmiyormuş. Sanırım kişiyle alakalıdır di mi?

sanırım öle cnm kimisi hiç bişi hisstemiyor kimide agrı gögüslerde şişlik bazen lekelenme bile olabiliyor sanırım..seninde transferin mi oldu canım?

tatlm nasıl oldn? var mı bir değişiklik ya da bir gelşme?

tatlm nasıl oldn? var mı bir değişiklik ya da bir gelşme?

canım agrılarım hala devam ediyor ara ara hasta olucam diye cok korkuyorum..test günüm ayın 26 sı çok az kaldı.inşallah ayın 26 sında pozitif sonuc alırım..senin nasıl gidiyor canım benim..bir sıkıntı yoktur bebişte inşallah...

ara ara halsizlk oluyor ama o havadan sanırm. bu tip havalarda hep halsiz oluyorm ben.

haber çıkar çıkmaz bize söyle merak ediyorm çok :) umarm çok güzel bir sonuç alırsn da birlikte sevinirz. hasta olmazsn bence korkma. bazısnda ağrı oluyormş normalmiş o sormuştm ben doktora hiç telaşlanma güzel olack tatlm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…