Tüp Bebek Merkezleri istanbul eurofertilciler buraya !!!!!!

hayır cnm herhangi birşey kullanmıyorum perşembe günü genetik test için zeynep kamilde kan vereceğim temmzuda başlıcam kısmetse bende hayırlısı bakalım transferi yapılan arkadaştan haber alamadık dimi?

Feridemasalın tüpbebek günlüğü isimli başlıkta mesajlarını gördüm. Sıkıntılı bir transfer dönemi geçirmiş sanırım ama bebeği tutunmuş. İnşallah Allah kucağına almayı nasip eder.

Kızlar merhaba,

Ben hollandada yaşıyorum burada 1 tane tüp bebek tedavisi geçirdim, malesef düşükle sonuçlandı. Buradaki tedavide yumurta toplama işlemini uyutmadan, uyuşturmadan yaptıkları için çok canım yandı, biz de türkiyede yaptırmaya karar verdik.

Araştırmalarım sonucu 4 adet merkezden randevu alıp goruşmeye karar verdik bunlardan biri de eurofertil.

Mesajları okumadan once Hakan beyden randevu almayı düşünüyordum ancak, çok ta gerek olmadığını farkettim. Onerebileceğiniz bir doktor varmı bana acaba? Gelmeden randevu alayım

Herkese hayırlı pozitif sonuçlar diliyorum :)

Hakan bey dışında, alev hanım ve emre bey var.

Kızlar merhaba,

Ben hollandada yaşıyorum burada 1 tane tüp bebek tedavisi geçirdim, malesef düşükle sonuçlandı. Buradaki tedavide yumurta toplama işlemini uyutmadan, uyuşturmadan yaptıkları için çok canım yandı, biz de türkiyede yaptırmaya karar verdik.

Araştırmalarım sonucu 4 adet merkezden randevu alıp goruşmeye karar verdik bunlardan biri de eurofertil.

Mesajları okumadan once Hakan beyden randevu almayı düşünüyordum ancak, çok ta gerek olmadığını farkettim. Onerebileceğiniz bir doktor varmı bana acaba? Gelmeden randevu alayım

Herkese hayırlı pozitif sonuçlar diliyorum :)

tatlm ben yine de eurofertli tavsye ediyorm sana. hani bi arkadaşmızın skntısı olmuş ona bişey diyemem ama ben ve biçok tandığm çok raht ve güzel bi tedavi süreci geçirdk ve pozitf sonç aldk :) pozitf sonç şu an gayet şişkn bi şeklde hatta :) ben hakan bey ile tedavi gördm hem ilgidn hem de tedavden çok memnunum ve tavsye ediyorm. emre doktor ile de tanştım gerçi o da çok iyi ama hakan doktor mükemmel cidden. alabiliyorsan ondan al mutlaka randevnu

Cumartesi şişli memorialla görüştüm, transfer için para alınmadığını öğrendim. Bu hafta ilk denemeden sonraki ilk adetimi bekliyorum. İkinci gün hormonlarıma baktıracağım. Haziranda deneme düşündüğüm için ön hazırlık olsun istiyorum. Sen bu süreçte bişey yapıyor musun veya kullanıyor musun?

Aman diyeyim Memorial zincirine çok dikkat et. Ben ve eşim hiç hoş şeyler yaşamadık orada. Oradan bezdim diye Eurofertil'e geldim can havliyle. Denediğim dört merkezden herhalde en zorlayanıydı bizi hem psikolojik hem de fiziksel açıdan.

Bu süreçte sakın ekstra bir şey kullanma dostum doktoruna danışmadan. Rejim vs de sakın yapmamanı tavsiye ediyorum. Sigara, alkol, yoğun stress ve çok yağlı yiyeceklerden uzak durmaya çalış çok zararını gördü kızkardeşim. Hani genel doktor tavisyeleri diyip geçmeyin sakın, tecrübe ile sabittir.

Bu arada Eurofertil'den randevu almak isteyen dostumuz, Hakan Bey biraz yoğun olabiliyor, ben Emre Bey ile tedavi gördüm ve çok memnun kaldım. Yalnız Hakan Bey'i çok tavsiye eden var, eğer zamanını tutturabiliyorsan onu deneyebilirsin ama ben dediğim gibi Emre Bey ile tedavi gördüm.

Aman diyeyim Memorial zincirine çok dikkat et. Ben ve eşim hiç hoş şeyler yaşamadık orada. Oradan bezdim diye Eurofertil'e geldim can havliyle. Denediğim dört merkezden herhalde en zorlayanıydı bizi hem psikolojik hem de fiziksel açıdan.

Bu süreçte sakın ekstra bir şey kullanma dostum doktoruna danışmadan. Rejim vs de sakın yapmamanı tavsiye ediyorum. Sigara, alkol, yoğun stress ve çok yağlı yiyeceklerden uzak durmaya çalış çok zararını gördü kızkardeşim. Hani genel doktor tavisyeleri diyip geçmeyin sakın, tecrübe ile sabittir.

Bu arada Eurofertil'den randevu almak isteyen dostumuz, Hakan Bey biraz yoğun olabiliyor, ben Emre Bey ile tedavi gördüm ve çok memnun kaldım. Yalnız Hakan Bey'i çok tavsiye eden var, eğer zamanını tutturabiliyorsan onu deneyebilirsin ama ben dediğim gibi Emre Bey ile tedavi gördüm.

eet haklısn alkol sigara filan uzak durmak gerekyor da o abur cubur kısmı zor be tatlmm :) ki stress de zor işin eğer yoğnsa. bnce mutlaka yürüyüş ve temz havaya çıkmak lazm. bi de kızlar eşinizin istekli ve destekli olmsı çok önmli.

bi de çay kahve flan da çok içmeyn diyor doktor haberniz olsn. ben en çok kahvye üzülmştüm :)

eet haklısn alkol sigara filan uzak durmak gerekyor da o abur cubur kısmı zor be tatlmm :) ki stress de zor işin eğer yoğnsa. bnce mutlaka yürüyüş ve temz havaya çıkmak lazm. bi de kızlar eşinizin istekli ve destekli olmsı çok önmli.

bi de çay kahve flan da çok içmeyn diyor doktor haberniz olsn. ben en çok kahvye üzülmştüm :)

kızlar biliyomusunuz ben sigara kullanıyorum günde 6 veya 7 tane ondan mı acaba tutmadı benim :( halada içiyorum pek inanmamıştım sigaradan olabileceğine şimdi temmuzda transfer yaptırcam tekrar allah izinverirse bırakmam gerekiyor

Tamamı sigaradan tutmadı demek olmaz ama sigaranın zararı çok büyük be dostum. Ne olursun bırak kurtul kısa zamanda sigaradan. Tutma şansını çok fazla düşürmesini geçtim genel sağlığını da mahvediyor. Çocuğun için bırak, kendin için olmasa bile.

kızlar merhaba

4 mayısta transferim yapılmıştı doktorum alev hanım,
bugün 10. günüm dünden beri adet olacakmışım gibi hafif sancılarım var,
adet olacağımı hissediyorum bu yüzden sabah idrar testi yaptım ve ne yazıkki negatif çıktı,
16 sında kan tahlili yaptıracağım,ama benim umudum yok ne yazık ki,allahım hayırlısını versin,
isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin,

yanlız kızlar ben transferden sonra progestan fitil olarak,
kalçalarıma yapıştırılan fakat adını unuttuğum bir bant ve folbiol kullanıyorum yanlızca
başka ilacım yok yani

Ne çay, ne cola, ne alkol, ne sigara içerim. Arada sırada nescafe o kadar. Memorial da ne yaşadın acaba. Özelden yazamıyorum henüz.

sinyora, ben de projinex ve folbiol dışında hiç bişey kullanmamıştım. Bant olayını da hiç bilmiyorum. İdrar testine göre değerlendirme yaparak moralini bozma, tüp bebekte idrar testinde hemen çıkmadığını söylüyorlar. Kan testini bekle. İnşallah bebeğin seninledir.

evt idrar testi bnim de negatf çıkmştı tatlm o yüzden beklemek en iyisi kan testne kadar. mutlu haberni beklyoruz :):)

sigarayı bırakmak lazm mutlaka. tamam herşeyi o engellemyor ama zararı var bnce mutlaka. sonuçta vücut sağlığı bu o bozulrsa nasıl düzgn bebek yapabilr ki? ben en zor kahveyi azaltmıştm ama dürüstçe söyleyeym :) şimdi maşallah agobun kazı gibi yiyorm hamileym dye bakalm sonum ne olacak :):)

ve ne yazık ki sonuç negatif,
bugün test günümdü kızlar , allahım nasip etmedi ,inşallah ikinci denememizde
yüzümüzü güldürür rabbim

ve ne yazık ki sonuç negatif,
bugün test günümdü kızlar , allahım nasip etmedi ,inşallah ikinci denememizde
yüzümüzü güldürür rabbim

Allah sabır versin :( Allah hayırlısını versin. O doğru zamanı biliyordur. İnşallah ikincide hepimizin kucaklarında ikiz bebekler olur :)

tatlm cidden sabır diliyorm ama vazgeçme elbet gelecek yavrularn. biraz dinlen gücünü topla sonra dvam et vazgeçme. evladn gelecek mutlka sana

Bende bugün görüşmeye gittim hem doktor hem çalışanlar çok güzel karşıladılar.doktorum alev hanımıdı.ramazandan sonra görüşmeye gideceğim inşallah güzel şekilde sonuçlanır

aa bak bn de söylemyi unuttm kızlar ramazan aynda çok dikkat etmniz lazm eğer ramazan sonrası gideceksenz. doktorunzla konuşun oruç tutmaya dayanıklı mı bünyenz, mineral vitamin eksiğiniz var mı daha mı kötü olur niyetli olursanz diye. bu da önemliymş

aa bak bn de söylemyi unuttm kızlar ramazan aynda çok dikkat etmniz lazm eğer ramazan sonrası gideceksenz. doktorunzla konuşun oruç tutmaya dayanıklı mı bünyenz, mineral vitamin eksiğiniz var mı daha mı kötü olur niyetli olursanz diye. bu da önemliymş

Sağolun bir daha ki gidişimde soracağım inşallah

Kizlaaarrrrrrr bizz iyiyiz allhin izniyleee
Sizde ne var nee yokk bi degisiklil gelisme var miiii
Eurofertili tavsiye ediyorummmm emre beyle bu yola ciktik galip geldik cok sukurrr darisii size olsunn insallaaahhhh

arkadaşlar merhaba
butun sayfaları okudum negatif sonuc alanda cok pozitif sonuc alanda kısaca kendimden bahsediyim
benim hormon testlerim normal ama yumurtlıyamıyorum klomen ve buyutme ignelerıyle yumurtluyorum zk da 1 asılama oldu tutmadı şimdi 2.olcak tüp bebek raporu icin mecbur yaptırıyorum.size sormak istedigim şu benim durumumda olup tüp bebekde pozitif sonuc alan varmı? yani pco gibi yumurtlayamıyorum.yardımcı olursanız sevinirim

Back
X