istanbul insanı güzelleştiriyor mu ?

kalabalığı severim ben :)

Kalabalik derken bir suru sevimli, iyi niyetli insanin bir arada olmasindan bahsetmiyoruz tabii ki :)

Ya cidden gelin 2-3 ay yasayin. Her gun en az 1 saat metrobus yolculugu yapin. Sonra o yolculukta bir suru garip insana hatta kavgalara sahit olun. Ben bazen trafige kalmayayim diye toplu tasimaya biniyorum ama deliriyorum. Trafik zaten ayri dert.Gezmeye gitmek icin haftasonu bile sabahin korunde kalkin. Kopru trafiginde saatler gecirin arabanin icinde sinirden o kopruyu yuruyerek gecmeyi dusunun.
Sonra bir daha konusalim :KK48:

Kalabalik derken bir suru sevimli, iyi niyetli insanin bir arada olmasindan bahsetmiyoruz tabii ki :)

Ya cidden gelin 2-3 ay yasayin. Her gun en az 1 saat metrobus yolculugu yapin. Sonra o yolculukta bir suru garip insana hatta kavgalara sahit olun.Gezmeye gitmek icin haftasonu bile sabahin korunde kalkin. Kopru trafiginde saatler gecirin arabanin icinde sinirden o kopruyu yuruyerek gecmeyi dusunun.
Sonra bir daha konusalim :KK48:

evet haklısınız bu açıdan bakacak olursak :)
ama benim çok monoton bir hayatım var istnbl iyi olablr diye dusunmustum
ama bu yorumlardan sonra tekrar dusunmem gerekecek :/

İstanbulda yaşıyorum güzellleştiyo mu ben güzel miyim bilemem :)
bir kaç şehir dolaştım :)
yok arkadaş benim derdemin dermanı istanbulda :)
trafigi kalabalık metrobüsü tramvayı herşey bi yana :)
bazen metrobüs beklerken yada trafikte sinirden ağlıycak duruma gelebiliyorum:mad:
ama bunlar gülün dikeni gibi :)
ama bu şehir insanı kesinlikle aktif hale getiriyor
ve bir istanbul aşığıyım:KK22:

İstanbul'un havasının güzelleştireceğini, berraklaştıracağını düşünen biri mantıksız düşünüyor demektir. O kirli hava nasıl cildi güzelleştirebilir ki? O sıkışık trafiği insanın sinir sistemini çökertir mesela.. Güzel yerleri var amenna ama yaşanacak şehir değil İstanbul..

İstanbul'un havasının güzelleştireceğini, berraklaştıracağını düşünen biri mantıksız düşünüyor demektir. O kirli hava nasıl cildi güzelleştirebilir ki? O sıkışık trafiği insanın sinir sistemini çökertir mesela.. Güzel yerleri var amenna ama yaşanacak şehir değil İstanbul..

ben burdaki güzelleştirme lafını
istanbul canlılığın insan üzeerindeki etkisiyle bağdaşlaştırdım :)
tabii mantıklı düşünene :)

şahsen istanbulda yaşayıp güzel olmaktansa bozcaadada yaşayıp huzurlu olmayı tercih ederim
senin genellemene pek katılmıyorum ama şirin sahil beldelerinde yaşayanların bizden daha mutlu olduğuna dair bir genelleme yapabilirim
mutlu insanların mutlu enerjileri olur:
Adres sorduğunda gerekirse kapıya kadar bırakır,yolda tanımadıklarına selam verir,iki kişi kendi fotoğrafınızı çektiğinizi gören bir amca size resminizi çekmeyi teklif eder,tiril tiril elbise giyinmiş güzel kıza ayı gibi bakmaz,komşuları olur,atmaktan çekinmeyeceği kahkahaları olur...
bunları istanbulda bulmak maalesef zor
...

Hiç gitmedim ama gitsem gorcez genclescez mi ysslilascaz mi bakcaz :)

Ben korkuyorum İstanbul'dan. Haberleri izliyorum. Otobüsü yakmışlar yer İstanbul, yolda yürürken silahla vurulup birisi ölmüş yer İstanbul, çatışma oluyor yer İstanbul, hırsızlık, kapkaç çoğunlukla bu şehirde. Tek sorun trafik olsa ama değil. Bide paran yoksa İstanbul'un pek bi faydası yok sana.

ben ıstanbulda yaşayıp istanbula aşık olan bırısıyım.

istanbul denızıyle hayat bulur ınsan.

ama herkes sosyal degıldır bu ekonomık duruma bağlıdır ben bu konuda sosyal olanlardanım.

ama bu demek degıldırkı ıstanbulda herkesın gıyımı degısır herkes güzelleşir son gunlerde mesela ben baya kılo aldım ama verecegım.

Herkes tarafından beğenilen bi İZMİRLİ olarak cevap vereyim.İstanbul insanı çirkinleştiriyor. :P Böyle yorucu ,psikopat dolu şehir görmedim ben.Bu güzel şehri burda yaşayan avam insanlar bozuyor,net!
Ha ,bi de insanlar arasında sidik yarışı var.Parası olmayan da kontes gibi salınıyor ortada. :P İzmir'im canım benim!Güzel kızları pazardan alır giyinir 10 numara durur,gocunmaz bundan.Burda insanlar kompleksli.

Yok ya, hiç katılmıyorum bu genellemeye. Yaşamak için cidden yorucu bir şehir. İyi ki yaşamıyorum. Tatil için güzel. Gezersin tozarsın farklı yerleri hoş, ama o kadar işte. Ne biliyim bana göre İstanbul da daha doğrusu büyük şehirlerde lüksü yaşamak zor oluyor. E orda lüks yaşayacak biri değilsen , e bide trafiği gürültüsü kavgası yürüyüşü eylemi vs. vs.. Ne gerek var otur mis gibi memleketinde:)

ben de istanbulda okudum..gayet iyi bildiğim bi yer..anadolu yakasını daha iyi biliyorum ama şuan avrupadayım...
tamam çok güzel bi şehir ama güzelliği kadar zorluğu da çok yaşaması zor trafiği,kalabalığı insanı bezdiren şeyler..
batıda küçük bi kasabada çalışmayı tercih ederim...

bugün bir kere daha nefret ettim yaw, burayı görmüşken yazayım dedim :27:

Back
X