istanbul insanı güzelleştiriyor mu ?

Hehe :)) Beni guzellestiriyor. :KK53: Istanbul asigiyim ve her gittigimde mutluluktan geberiyorum. :KK71:
Bu yuzume de, ruhuma da, enerjime de fazlasiyla yansiyor. Acayip birsey oluyorum ben Istanbul'da. :KK45:

istanbul uskudarda deniz kenarinda , kiz kulesine baktigin zaman yada camilerini ve mistik mekanlari gezerken coooook guzel... insani degisik yerlere , eskilere , tarihe goturuyor ... Ammaaa o trafigi , kalabaligi , metrobusleri ... yok yok ben istanbul'u sevmiyorum ...

Seveni de var...ben orda yaşamıyorum.Ama seviyor tatil niyetine gitmekten bıkmıyorum..

Tatil ışıltısıdır o sizinki, arkadaşlarınızda gördüğünüz güzellikte metropol insanı oldum ben özgüveni. Bir iki aya yerini trafik ve insan selinden bunalmaya bırakır.

Yalnız söylemeden geçemeyeceğim ne İzmirmiş arkadaş, bu kadar overrated bir şehir daha duymadım ben. Böyle anlatıyorsunuz anlatıyorsunuz sonra hayal kırıklığına uğruyoruz gidince. Diğer sahil şeridi şehirlerden bir farkı olmayan, hatta sahil kasabalarının tıklım tıkışlığı ve kazıkçı esnafıyla gözümde diğer sahil şeridi şehirleri kadar bile olmayan bir yer İzmir benim için. İçinde yaşayanları ne bu kadar mutlu ediyor hiç bilmiyorum.

geçtiğimiz perşembe cuma ist daydım....ilk defa gittim en çok orayı istiyordum....kadıköy akşam dışarı çıktık insanlar üzerime geliyo sandım bi uğultu....ertesi gün döndelim dedik eğer böyleyse....allahtan ertesi gün sabah erken eminönü sultanahmete gittik turistlerden başkası yoktu çok güzel zaman geçirdik....çok beğendim....
ist bence yaşanılacak değil gezilecek bi şehir.....
konumuza gelince çevredekilerin bakımlı olmasının etkisi olabilir.....ist da salıp gezmesi zorrr...

Bende İstanbulda yaşıyorum.İstanbulun adı çıkmış işte bir kere taşı toprağı altın diye İstanbula gelenlerde havalanıyolar muhtemelen o havaylada gazlarını alamıyolardır bacım.Ben İstanbulda doğdum büyüdüm ha güzellik desen varda İstanbulun havasından suyundan değil anacım saolsun genetik :KK14:

İstanbul eğer yaşamasını bilirsen ve bu hayatı sürdürmek için paran varsa çok güzel bir şehir.
Denizse deniz, gece yaşamı ise gece yaşamı, ortam ise ortam, yemek desen her çeşit var.
Tek olmayan şey trafiksiz bir yaşam.
Onun da maalesef olmaması mümkün değil.
Ya sev ya terket dersem İstanbul faşizanı ilan etmezsiniz beni değil mi? :KK53:
Şaka bir yana bir sevdadır İstanbul.
Yaşamasını bilene...:cool:

geçtiğimiz perşembe cuma ist daydım....ilk defa gittim en çok orayı istiyordum....kadıköy akşam dışarı çıktık insanlar üzerime geliyo sandım bi uğultu....ertesi gün döndelim dedik eğer böyleyse....allahtan ertesi gün sabah erken eminönü sultanahmete gittik turistlerden başkası yoktu çok güzel zaman geçirdik....çok beğendim....
ist bence yaşanılacak değil gezilecek bi şehir.....
konumuza gelince çevredekilerin bakımlı olmasının etkisi olabilir.....ist da salıp gezmesi zorrr...

4 yıldır istanbuldayım, Kadıköy'de oturup Eminönü'nde okudum. Eminönü'yü Kadıköy'den tenha bulduğum bir gün olmadı. Görece sakin, kara trafiğine hiç bulaşmadan yaşayabileceğiniz ne isterseniz yürüme mesafesinde bulabileceğiniz, Istanbulun yaşanabilecek en keyifli yerlerindendir Kadıköy. Çok şaşırdım Eminönü'ye göre boğucu bulmanıza.

4 yıldır istanbuldayım, Kadıköy'de oturup Eminönü'nde okudum. Eminönü'yü Kadıköy'den tenha bulduğum bir gün olmadı. Görece sakin, kara trafiğine hiç bulaşmadan yaşayabileceğiniz ne isterseniz yürüme mesafesinde bulabileceğiniz, Istanbulun yaşanabilecek en keyifli yerlerindendir Kadıköy. Çok şaşırdım Eminönü'ye göre boğucu bulmanıza.
şimdi siz bayağı yaşamışsınız siz tabiki benden iyi bilirsiniz ben 2 günlüğüne gezmeye gittim akşam kadıköyde otele yerleştim yorgun argın karnımızı doyurmak için çıktık belki de bu nedenle bi uğultu insanlar üzerime geliyor sandım...çocuklarda vardı ....sabah erken eminönüne sultanahmete geçtik ondan olsa gerek fazla kalabalık değildi... sultanahmetin büyüsüne bayıldım...

şimdi siz bayağı yaşamışsınız siz tabiki benden iyi bilirsiniz ben 2 günlüğüne gezmeye gittim akşam kadıköyde otele yerleştim yorgun argın karnımızı doyurmak için çıktık belki de bu nedenle bi uğultu insanlar üzerime geliyor sandım...çocuklarda vardı ....sabah erken eminönüne sultanahmete geçtik ondan olsa gerek fazla kalabalık değildi... sultanahmetin büyüsüne bayıldım...
Tabi tarihi yarımada sonuçta orası da, gerçekten apayrı bir büyüsü var. Ama hergün sıkış tepiş tramvayla geçince bir bıkkınlık geliyor insana, yine sizin dediğinize geldik istanbulu gezmek içinde yaşamaktan daha güzel.

istanbul insanı güzelleştiriyor mu ?
benim gibi düşüneniniz var mı ?
istanbula sonradan giden tüm tanıdıklarım ve arkadaşlarım bir anda çağ atladılar resmen giyimlerinden tutun fikirleriine kadar her şeyleriyle değiştiler .
üstelik yüzleride değişti , yüzleri daha berrak , daha alımlı
havasından mıdır suyundan mıdır bilemedim :)
ki bu benim içinde geçerli istanbula gittiğim zaman yüzüme bir renk geliyor
hayat dolu oluyorum resmen :)
belki de böyle görüp ve düşünmemin nedeni istanbul aşığı olmamdandır :)
istanbuldaki insanlar hep mi sosyaller ?
ayrıca bir istanbullu ile konuşm
Ben doğma buyume Istanbul dayım ama nezaman burdan baska bır yere gitsem bı güzellik gelir bana. Burda ne gıyersem ordada gıyerım burda ıkı saat saçımla uğraşırım başka sehirde sanki saçlarım soz dinler yıkayıp cıkarım. Yanı aynı gıyım aynı tarz bir Istanbul fotosu birde baska şehir fotosu yan yana koyunca fark ap açık meydanda.

8 yaşımdan beri burada yaşadığım için istanbul benim için vazgeçilmez bir şehir seviyorum bu şehri,

herşeye rağmen.:KK51:

Trafik filan çekilmiyor ama ben aşığım bu şehire iyi ki de İstanbul'da yaşıyorum.
Ama açıkçası iç kesimlerini sevmiyorum.Benim yaşadığım yerde evden çıkınca 10-15 yürüyünce karşına sahil çıkıyor.
Her gün eve dönerken ya da okula giderken otobüsle o sahilden geçerken bile mutlu oluyorum.
Yaşadığım yer haricinde Beşiktaş,Beyoğlu,Eminönü,Kadıköy,Üsküdar,Sarıyer taraflarını da çok severim :)

eheh , güzel bir çıkarım olurmuş , ama her şehir anısıyla güzel tabi , e anısı güzel şehirde çirkinleşmekte pek mümkün değil :)

Ankara gibi çirkinleştirmediği kesin. Öyle istedim ki istanbula gitmeyi. Ama şu ankara, okul, her şey elimi kolumu bağladı. hiçbir zaman da çözülmüyor bu bağlar. iyisi mi hiçbiri şey düşünmeden gitmek.. Hele onun aşkıyla gitmek.. Yanımda bir sihirli hikaye gibi taşımak ona olan aşkımı ondan habersiz, bir bavul gibi. Acaba beni özler mi, acaba o da beni sever mi ben istanbuldayken? ben istanbuldayken o da bir sokağından, bir yolundan çıkıverir mi karşıma mesela? duydum ki aşkımla beraber kaçmışsın istanbula, ama onu senden almaya geldim der mi?

Doğma büyüme İstanbulluyum. Tek sevmeyen ben miyim bilmiyorum ama burası insanı yoruyor, bunaltiyor. Bence İstanbul yaşanacak değil gezilecek bir yer.

Elime geçen ilk fırsatta daha küçük bir ile taşınmak istiyorum. Kendimi bildim bileli bu böyle.

ben istanbula asıgım cok sevıyorum ve burada oldugum heran burda yasadıgım ıcın mutluluk hıssedıyorum turkıyenın ve cogu ulkenın en guzel sehırlerın basında gelıyor fakat soyle bır durumda var daha kırsal yerlerden gelen ınsanlar daha az bırseylerı gormus ve değisime acık insanlar cogunlukla bırseylerı burada goruyorlar ayak uydurmaya calısıyorlar ve bakıs acıları dgısıyor bence buda gerıde bıraktıkları ınsanların gozunde buyuk bır degısım olarak gorunuyor sehır ınsanı guzellestırır mı bılmem ama para guzellestırır:))

Back
X