Doğuma Hazırlık İstanbul Küçükçekmecede ssvd 'yi destekleyen kadın doğumcu var mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

havuclukek16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
16
7
36
38
İstanbul Küçükçekmecede hatta halkalıda oturuyorum. Bana yakın ssvd 'yi destekleyen bildiğiniz kadın doğumcu var mı?
Arkadaşlar, Önceliğim hayırlısı neyse o olsun niyetindeyim fakat bir yandan da normal doğum istiyorum. Şartlarına ne kadar uyuyorum bilmiyorum ama isteğim bu yönde . Hayırlısı tabi herşeyin de...

istanbul doğum akademisinden eğitimli jinekologlar genelde ssvd destekliyor. sitelerine girip kadın doğum uzmanlarına bakabilirsiniz, küçükçekmece de ya da yakınlarında biri vardır belki.

Bir sezaryen hep sezayen değildir diye bir hesap var instagramda orada il il ssvd yaptıran doktorları yazmışlar. Hesabı incelerseniz İstanbul'da destekleyen çok doktor var. Hatta avrupa ve anadolu yakasında olan doktorları ayrı yazmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…