İstanbul mu ? Manisa mı ?

esimin manisada bir arkadasi vardi. her gun izmire gidiyordu. izmirde calisip manisada yasayan ya da tam tersi pek cok insan var. degisiklik seven bir insan olarak ben istanbul disini denemek isterdim ama bu cok kisisel bir tercih.

İstanbul'da yaşamayı çok isterdim o yüzden İstanbul diyorum
H Heytttt be Bu mesajımı niye beğenmediniz ? İstanbulda yaşamak isterdim yazmışım.Cidden o kadar polemikli mesajlarım var onlara beğenmedim emojisi gelmedi de şu mesaja gelince sormak istedim

H Heytttt be Bu mesajımı niye beğenmediniz ? İstanbulda yaşamak isterdim yazmışım.Cidden o kadar polemikli mesajlarım var onlara beğenmedim emojisi gelmedi de şu mesaja gelince sormak istedim
istanbula gezmeye bile gittiğimde nevrim dönüyor o keşmekeşten karışıklıktan o yüzden beğenmedim dedim.istanbul un tadını zenginler çıkarıyor sadece diğerleri metrobüsler de saatlerce süren dur kalk araba seyahatlerinde pahalılıkta ömür çürütüyor

Tabi bu da sizin tercihiniz ben bu saydıklarınızı bile yaşamaya razıyım keşke Oraya atanabilsem.Orda yaşamak istememin sebebide bütün kültürel aktivitelerin maalesef O şehre toplanması

Tabi bu da sizin tercihiniz ben bu saydıklarınızı bile yaşamaya razıyım keşke Oraya atanabilsem.Orda yaşamak istememin sebebide bütün kültürel aktivitelerin maalesef O şehre toplanması
manisada annem öğretmenlik yapmıştı çok eskiden ben sevmemiştim halkını.memur için çok pahalı istanbul bence.o aktiviteler en az 20000 bandında gelir istiyor.

kuzenimin oğlu elektrik mühendisi bu yıl düz memur atandı istanbula.Ama araştırdı oturabileği evler 2500 den başlıyor kendi 4000 e yakın alacak cıkss dedi yeniden sınava hazırlanıyor mühendis olarak atanmak için

Manisanın spil dağı çok güzel manzara harika oraya çıktığınızda bütün şehir ayaklarınız altında bornova otobüsle 20 dk

her ile tercih hakkınız var mı peki
Ben öğretmenlik mezunuyum.İllere göre Okullarda boş kontenjan sayısı her sene değişiyor.Bazı seneler tamamen Doğu bölgesini açıyorlar.Bazı seneler Marmara,İç Anadolu bölgesinden illeri açıyorlar.Boşluğa göre belli oluyor yani

küçük bir ilde mi okudunuz sosyal hayatı az olan ondan mı istanbul düşünüyorsunuz

Kastamonu'da okudum aslında her hafta sonu yakın olduğu için Ankara'ya gidiyordum.Kalabalık şehirleri seviyorum sanırım
kastamonu fena yer değildir bahçesi kaplumbağa dolu bir açık çarşısı vardı o kadar kaplumbağayı hiç birarada görmemiştim bugüne dek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…