Suriyelilerin daimi mekanı oldu. Pandemi onlarada vız geliyorGezmek için güzel yaşamak için kötü bir yer sanırım
H Heytttt be Bu mesajımı niye beğenmediniz ? İstanbulda yaşamak isterdim yazmışım.Cidden o kadar polemikli mesajlarım var onlara beğenmedim emojisi gelmedi de şu mesaja gelince sormak istedimİstanbul'da yaşamayı çok isterdim o yüzden İstanbul diyorum
istanbula gezmeye bile gittiğimde nevrim dönüyor o keşmekeşten karışıklıktan o yüzden beğenmedim dedim.istanbul un tadını zenginler çıkarıyor sadece diğerleri metrobüsler de saatlerce süren dur kalk araba seyahatlerinde pahalılıkta ömür çürütüyorH Heytttt be Bu mesajımı niye beğenmediniz ? İstanbulda yaşamak isterdim yazmışım.Cidden o kadar polemikli mesajlarım var onlara beğenmedim emojisi gelmedi de şu mesaja gelince sormak istedim
en yaşanası şehirler izmir sinop aydınİzmir olsa tabii ki İzmir derdim ama Manisa ıı ıı. Küçük , sıkıcı .. o yüzden İstanbul
Tabi bu da sizin tercihiniz ben bu saydıklarınızı bile yaşamaya razıyım keşke Oraya atanabilsem.Orda yaşamak istememin sebebide bütün kültürel aktivitelerin maalesef O şehre toplanmasıistanbula gezmeye bile gittiğimde nevrim dönüyor o keşmekeşten karışıklıktan o yüzden beğenmedim dedim.istanbul un tadını zenginler çıkarıyor sadece diğerleri metrobüsler de saatlerce süren dur kalk araba seyahatlerinde pahalılıkta ömür çürütüyor
manisada annem öğretmenlik yapmıştı çok eskiden ben sevmemiştim halkını.memur için çok pahalı istanbul bence.o aktiviteler en az 20000 bandında gelir istiyor.Tabi bu da sizin tercihiniz ben bu saydıklarınızı bile yaşamaya razıyım keşke Oraya atanabilsem.Orda yaşamak istememin sebebide bütün kültürel aktivitelerin maalesef O şehre toplanması
her ile tercih hakkınız var mı pekiTabi bu da sizin tercihiniz ben bu saydıklarınızı bile yaşamaya razıyım keşke Oraya atanabilsem.Orda yaşamak istememin sebebide bütün kültürel aktivitelerin maalesef O şehre toplanması
kuzenimin oğlu elektrik mühendisi bu yıl düz memur atandı istanbula.Ama araştırdı oturabileği evler 2500 den başlıyor kendi 4000 e yakın alacak cıkss dedi yeniden sınava hazırlanıyor mühendis olarak atanmak içinTabi bu da sizin tercihiniz ben bu saydıklarınızı bile yaşamaya razıyım keşke Oraya atanabilsem.Orda yaşamak istememin sebebide bütün kültürel aktivitelerin maalesef O şehre toplanması
Ben öğretmenlik mezunuyum.İllere göre Okullarda boş kontenjan sayısı her sene değişiyor.Bazı seneler tamamen Doğu bölgesini açıyorlar.Bazı seneler Marmara,İç Anadolu bölgesinden illeri açıyorlar.Boşluğa göre belli oluyor yaniher ile tercih hakkınız var mı peki
küçük bir ilde mi okudunuz sosyal hayatı az olan ondan mı istanbul düşünüyorsunuzBen öğretmenlik mezunuyum.İllere göre Okullarda boş kontenjan sayısı her sene değişiyor.Bazı seneler tamamen Doğu bölgesini açıyorlar.Bazı seneler Marmara,İç Anadolu bölgesinden illeri açıyorlar.Boşluğa göre belli oluyor yani
Kastamonu'da okudum aslında her hafta sonu yakın olduğu için Ankara'ya gidiyordum.Kalabalık şehirleri seviyorum sanırımküçük bir ilde mi okudunuz sosyal hayatı az olan ondan mı istanbul düşünüyorsunuz
kastamonu fena yer değildir bahçesi kaplumbağa dolu bir açık çarşısı vardı o kadar kaplumbağayı hiç birarada görmemiştim bugüne dekKastamonu'da okudum aslında her hafta sonu yakın olduğu için Ankara'ya gidiyordum.Kalabalık şehirleri seviyorum sanırım
6 yıldır İstanbul'dayım, ben İstanbulu bıraktım İstanbul beni bırakmıyor.Ev kiraları, yol parası, zehir gibi havası kalabalık...
Hiç göründüğü gibi bir yer değilmiş emin olun
ben gidebilsem sinop ta yaşardım denizi çok güzel ve temiz insanları medeni trafiği yok ucuz e daNeden Manisa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?