Manisa merkez İstanbul 'u yakaladı yakalayacak pahalılıkta. Hatta yakaladı bile. Covid de hızla artıyormuş.Manisa hakkında pek bir bilgim yok ama yazdıklarına göre fikrim İstanbul’da kalmanız yönünde. Haftaici dışarı çıkamasanız da haftasonu çıkıp dolaşabiliyorsanız bu da yeterli bence. Çünkü manisa yada benzeri küçük bir yer İstanbul’daki sosyalliği veremez gibi geliyor bana. Üstelik haftaici nasılsa çıkamıyorsak dışarı Manisa’da en azından haftaici trafikle yorulmaz haftasonu istediğimizde kaçarız İstanbul’a demişsin, ama işlerin uygulamaya gelince pek öyle olmadığını düşünüyorum. Çünkü haftasonu olunca da İstanbul’a gelmek isteseniz yine yollarda geçecek bir sürü zaman. Üstüne İstanbul’a geliş gidiş yaparken trafiği hesaplayıp yola çıkmaya köprüyü rahat geçmeyi hesaplayacaksınız. Yorgunluk yada yol derken bu sefer o haftasonunu da verimli dolu dolu geciremeyeceksiniz. Birde insan ne kadar da olsa iki üç saatten fazla yol olunca sürekli gel git yapmaktan da yoruluyor. Hazır orda düzeniniz varken haftasonları İstanbul’u keşfedip kalmak daha güzel. Tabi Manisa’ya gittiğinizde ekonomik olarak çok fark yaşamayacağınızı düşünerek yazdım bunları. Ekonomik olarak Manisa’da rahat ederiz yada birikim yaparız diyorsanız da Manisa’yı öneririm.
Manisa derim...İzmir'in ilçesi gibi zaten.İzmir'de yazligimiz var oradan biliyorumKızlar Merhaba,
Karabatak gibiyim bi görünüp bi kayboluyorum,
Bazı sağlık problemleri, ailevi problemler derken çok zaman ayıramadım şu sıralar.
Minik bir derdin içine düştüm ilk siz geldiniz aklıma,
belki çok alakasız ama sorum basit aslında başlıkta ki gibi
İstanbulda mı yaşanır ? Manisada mı ?
İki tarafın artıları eksileri elbet var
ben ege aşığı bi insanım aslında, İzmir olsa hiç düşünmezdim ama Manisa nasıl bir yer hiç bilmiyorum
manisa ilçeleri nasıl?
insanları nasıl ? sosyal hayat nasıl?
şuan istanbuldayım bu arada. Bu arada hangi sebeple Manisa da yasayacaksiniz
çok gezme aşığı biriyim. arabaya çadırımı atayım haftasonu koylara kaçayım kafasındayım.
istanbuldan ulaşımlar daha rahat oluyor tabi her açıdan (memlekete giderken, yurtdışına giderken vs)
bilemiyorum kafam çok karıştı yardımcı olur musunuz ?
Covid malesef her yerde hızla yayılmaktaManisa merkez İstanbul 'u yakaladı yakalayacak pahalılıkta. Hatta yakaladı bile. Covid de hızla artıyormuş.
Tatil yerlerine yakın olduğu için çok yayılmış Manisa'da. Zor geçecek bu kış.Covid malesef her yerde hızla yayılmakta
Herkesin tedbirli olması ile minimum zararla atlatilabilir.dunyada bitmeyen salgın yok.bitecek ama toplu istisnasız kurallara itaat lazimTatil yerlerine yakın olduğu için çok yayılmış Manisa'da. Zor geçecek bu kış.
Evet olabilir. Pek Manisa merkez hakkında bilgim yok. İlcelerinin bazıları da epey merkeze uzak diye biliyorum.Sakinliği sevenler için cazip olabilir ama İstanbul’daki hareketli sosyal hayata alışan biri için de sıkıcı gibi. İstanbul’a cok yakın da sayılmaz sürekli geliş gidiş yapmak biraz zorlayabilir.Bu covid tüm şehirlerde epey arttı.yakında yeni bir artışla kötü bir duruma gelmez umarım.Manisa merkez İstanbul 'u yakaladı yakalayacak pahalılıkta. Hatta yakaladı bile. Covid de hızla artıyormuş.
Yok ya,bizim gibi zengin olmayanlara da guzel canim Istanbulistanbula gezmeye bile gittiğimde nevrim dönüyor o keşmekeşten karışıklıktan o yüzden beğenmedim dedim.istanbul un tadını zenginler çıkarıyor sadece diğerleri metrobüsler de saatlerce süren dur kalk araba seyahatlerinde pahalılıkta ömür çürütüyor
Kesinlikle...hafif bir sırt çantası..nereye eserse...her haftasonu farklı yer..Manisa diyorum
Sebep de her haftasonu tatile gitmesi kolay olsun diye
ya amma abartmışlar ne köyü kardeşim. bütçene göre elit semtleri mevcut merkezde. kenar mahalle değil her yer. izmir de de yaşayabilirsin ayrıca yarım saat arasımanisa merkezden akhisara gitme şansı olabilir sanıyorum ama izmirden çok uzak kalır
istanbulu pek sevdiğim söylenemez çok keşmekeş geliyor bana
ama genç yaşlarımda da emekli hayatı gibi köy tarzı bi yerde de yaşamak istemem açıkçası
manisanın neresindensin bluewhite hiç yabancı değilManisanın spil dağı çok güzel manzara harika oraya çıktığınızda bütün şehir ayaklarınız altında bornova otobüsle 20 dk
Manisayı bilmiyorum ama İstanbul'da yaşamak gün geçtikçe zorlaşıyor.Kızlar Merhaba,
Karabatak gibiyim bi görünüp bi kayboluyorum,
Bazı sağlık problemleri, ailevi problemler derken çok zaman ayıramadım şu sıralar.
Minik bir derdin içine düştüm ilk siz geldiniz aklıma,
belki çok alakasız ama sorum basit aslında başlıkta ki gibi
İstanbulda mı yaşanır ? Manisada mı ?
İki tarafın artıları eksileri elbet var
ben ege aşığı bi insanım aslında, İzmir olsa hiç düşünmezdim ama Manisa nasıl bir yer hiç bilmiyorum
manisa ilçeleri nasıl?
insanları nasıl ? sosyal hayat nasıl?
şuan istanbuldayım bu arada.
çok gezme aşığı biriyim. arabaya çadırımı atayım haftasonu koylara kaçayım kafasındayım.
istanbuldan ulaşımlar daha rahat oluyor tabi her açıdan (memlekete giderken, yurtdışına giderken vs)
bilemiyorum kafam çok karıştı yardımcı olur musunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?