İstanbul mu ? Manisa mı ?

ben gidebilsem sinop ta yaşardım denizi çok güzel ve temiz insanları medeni trafiği yok ucuz e da ha ne olsunnnn
Ben Manisalıyım. Merkezin havası çok boğuk. Kışın çok soğuk yazın çok sıcak. Merkez beni çok çekmiyor. Benim gibi asosyali temiz hava ve organik yaşam çekiyor. İstanbul' a gelince kıymete bindi sarı sarı samanlar, evet.

selendi ilçesinde çalıştı annem orayı hiççç sevmemiştim

6 yıldır İstanbul'dayım, ben İstanbulu bıraktım İstanbul beni bırakmıyor.
Ben eğitimim için ayrılmıştım. Ailem orda olmasa gitmezdim bile. Yaşamayan gerçekten çok güzel bir yer sanıyor ama bilmiyorlarki sadece zenginler orada geçinebiliyor. Hergün metrobüse binsinler bakalım hele ki şu pandemi de boğaz sevgisi kalır mı görelim :)

Ben evlendim de geldim. Yoksa ayak basacağım yer değildi. Belki birkaç gezi ile gelirdim.

müzelere giriş fiyatlarından köprü geçiş ücretlerinden boğazda yemek yemenin maliyetinden bihaberler sanırım

müzelere giriş fiyatlarından köprü geçiş ücretlerinden boğazda yemek yemenin maliyetinden bihaberler sanırım
Ayağımızın altındaki müzeye konsere tiyatroya gidemiyoruz. Ulaşımıydı yemeğiydi masrafıydı kdvsiydi yok zamıydı derken ayda anca bir kere yapılacak bir aktivite oluyor.
fatih civarı ful suriyeli oralardaki avm lere adım bile atamzsınız mesela.

Denizi sadece otobüs içinde görüyom, memlekete giderkene. Onun dışında 10 sefer anca gezdik.

biz İstanbula gelince masraflarımızı işverenler karşılıyor 5 yıldızlı otel boğazda yemek nusret vs.yoksa adımımı atmazdım oraya boğazda bankta simit ayrana talim ederdik ha ha ha

biz İstanbula gelince masraflarımızı işverenler karşılıyor 5 yıldızlı otel boğazda yemek nusret vs.yoksa adımımı atmazdım oraya boğazda bankta simit ayrana talim ederdik ha ha ha
Nusret masrafımı karşılamayan patronda ne biliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…