selam bende cok arada kaldım.. doktorumdan memnundum ama bebegimi yeterince göremiyodum .. :/ oya baran ı duydum biraz suratsız diyolar doğrumu? bölgede en cok tawsiye edilen doktorda mustafa özbek miş ..onun hakkında bilgin warmı ..bide oya baran kac haftada bir cagrıyo ..we muayene fiyatları ne kadar ssklılar için?
Bende Oya hanıma gidiyorum. Oya hanım'a bende tavsiyeler üzerine gittim. Güler yüzlü bi kadın. Bu haftasonu randevum var. Aklımda bazı sorular var bu hafta konuşucam. Ona göre bende Mustafa bey'e de bi görünmek istiyorum. Ben doğuma da kendi giren dr istiyorum. Muayene fiyatı da katkı payı dahil 30 ya da 28 tl idi. Kontrolleri de 3 hafta ara ile yapıyor.
hmm tesekkür ederim mustafa beye bnde gitmek istiyorum aslında gittiginde fikrini yazarsan sevinirim:)
merhaba,
hamileliğinizin 11. haftası içindeymişsiniz. 12. - 13. haftalar arası ikili testinizi yaptırmak zorundasınız.
bu yüzden daimi olarak gitmeseniz dahi bir peritanoloji uzmanından randevu alıp, gerekli ultrason ölçümü ve kan testinizi yaptırın.
anadolu yakası'nda medikal park hastanesi'nden gökmen iyigün galiba perinatoloji uzmanı.
su an bi doktorum war ama dediginz gibi daimi degil 4ünde randewm war ikili için ..mmedical park göztepedeydi sanırım birz uzak kalıyo ..
günaydın,
yanlış anlamadıysam, ikili test için randevu tarihiniz 4 Nisan.
bu tarihte gebeliğinizin 15. haftası içinde olacaksınız galiba.
bu test en geç 14. hafta içinde yapılmalı. geç kalmayın, lütfen.
Merhabalar kızlar,
Cumartesi günü Mustafa bey'e gittim. Artık sorun çıkmazsa doğuma kadar ona gidicem. Bizi çok rahatlattı. Muayene çok eglenceli geçti. Bilgilendirmeler yaptı, anlattı. Doğuma da 24 saat kendim geliyorum, dedi. 2 li testi de yaptırdım. Haftaya cumartesi test sonucunu alıp gidicez. Cumartesi ultrasondan ense boşluğunu ölçtü ve normal çıktı. İlk defa bebeğimi gördük, hareketlerini, göz yuvalarını falan... Kısacası Mustafa bey çok güzel ilgilendi, kafamızda ne kadar soru işareti varsa sildi.
hmm cok sewindim adına :) peki ultrasonda ne kadar kaldın ..
Ultrasonda sadece 5 dk kaldım. Zaten yeterli. Önceki muayenelerimde en fazla 2 dk duruyodum. Sizin ne kadar sürüyor?
2 3 dk falan bende ikili testimi 13.haftaya brakmak istemiyorum bu hafta yaptırmak istiyorum ..tawsiye ediyosan ona gidebilirim :)
Merhaba,
Ben tavsiye ediyorum. Ama giderken aç git. Mustafa bey ikili testi aç karnına istiyor. Bu arada muayene fiyatları artmış, SSK ile anlaşmalı 35 tl.
hmm teşekkr ederim perş gidiyim ben .. ek ücret istiyolarmı 2li test için..
Canım eğer Pendik'te oturuyorsan Bölge Hastanesindeki doğan beyi tavsiye ederim. Çok güler yüzlü ve anlayışlı bir doktor.merhaba arkadaslar. ben henüz 6 haftalık hamileyim ve henüz uzmana gitmedim.tavsiye edbileceğiniz bir doktor arıyorum.yardımcı olur musunuz lütfeen:) Kartal'da oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?