merhaba arkadaslar. ben henüz 6 haftalık hamileyim ve henüz uzmana gitmedim.tavsiye edbileceğiniz bir doktor arıyorum.yardımcı olur musunuz lütfeen:) Kartal'da oturuyorum
pendikte oya baran a 2 3 kez bende gittim güler yüzlü,ilgi konusunda ilgisiz dyemem ama çok ilgili olduğunuda söyleyemem..mustafa özbek i duydum ama hiç gitmedim..şimdi kurtköy emsey hastanesinde pınar gökova azman a gidiyorum.çok ilgili herşeyi açıklıyor ve oldukça güler yüzlü herkonuda rahatlatıyor..ben memnunum tavsiye ederim
bende bölge hastanesinde yeliz hanıma gidiyorum gayet ilgili bi doktor her ultrason muayenemiz çok güzel ve keyifli geçiyor ve oldukça da uzun tutuyo.. kendisi de çok ilgili ve güler yüzlü, sorduğum sorulara itinayla geniş cevaplar veriyor tavsiye ederim...
Çok iyi yapmışsın canım, ben de prolaktin tedavisi görüyordum ve şimdi de çok şükür hamileyim. Kendisi insanı o kadar çok rahatlatıyor ki stres falan kalmıyor insanda. Bence hastanenin en iyi kadın doğumcusu.
Merhaba arkadaşlar ben de Şifa hastanesindeki Soner Bey'e gidiyorum kendisi hem çikolata kisti operasyonumu hemde kızlık zarı operasyonumu başarı ile çözdü. Teyzelerimin doğumlarında da bulundu. Yani ben çok memnun kaldım kendisinden.
Merhabalar. Iletiniz 2 yıl öncesi ama iyi bir doktor bulabildiniz mi ? Aynı sıkıntı bende var şimdi. Hamileliğim çok yeni. Doktor araştırıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhabalar. Iletiniz 2 yıl öncesi ama iyi bir doktor bulabildiniz mi ? Aynı sıkıntı bende var şimdi. Hamileliğim çok yeni. Doktor araştırıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim