Hangi şehirleri mi ? İstanbul ülke miMerhaba arkadaşlar.Tercih etmemize rağmen İstanbul a atamamız çıktı.Hic gitmedigim, görmediğim, gözümün korktuğu İstanbul a gideceğiz.Hangi şehirleri uygun ve yaşanabilir.Ogretmenim hangi ilçelerden tercih yapmalıyım.Cocugum var kreşe gidecek.Kafamiz çok karışık canımız sıkkın.Bosluktayiz.İstanbulda yaşayanlar bana yardımcı olabilir misiniz ?
Tuzla maltepe pendik olabilir anadolu yakası birazdaha sakindir avrupa yakasına göre.Merhaba arkadaşlar.Tercih etmemize rağmen İstanbul a atamamız çıktı.Hic gitmedigim, görmediğim, gözümün korktuğu İstanbul a gideceğiz.Hangi şehirleri uygun ve yaşanabilir.Ogretmenim hangi ilçelerden tercih yapmalıyım.Cocugum var kreşe gidecek.Kafamiz çok karışık canımız sıkkın.Bosluktayiz.İstanbulda yaşayanlar bana yardımcı olabilir misiniz ?
Eşim polis İstanbul a ataması çıktı.İlceleri seçecek bende ona göre tayin isteyeceğim.Su an sadece İstanbul olduğu belli.Esenyurt, bağcılar, gaziosmanpaşa hariç diğerleri yaşanabilir ilçeler. Saydığım ilçelere gidecekseniz göz yaşartıcı sprey ve çakı ile dolaşmanız gerekebilir.
Edit: bir de hiç İstanbul'a gelmediğiniz, hangi ilçeler diye çok genel bir soru sormanızdan belli yalnız ajajjs. Çünkü bazı ilçelerden bazı ilçelere gitmek, şehirler arası yolculuktan daha uzun sürebilir. Siz hangi ilçeye atandınız?
Bitlis gibi minik bir şehirde 6 sene yaşadıktan sonra korkmam normal değil mi? Ankara'da doğup büyüdüm ama İstanbul çok farklı bir şehir duyduğum.Bundan dolayı korkmanıza hatta boşlukta olmanıza çok şaşırdım. Sonuçta öğretmensiniz. Ufkunuzu geniş tutun. İstanbul gibi bir dünya metropolu merak uyandırmaz mı ya. İlginç.
Eşim polis İstanbul a ataması çıktı.İlceleri seçecek bende ona göre tayin isteyeceğim.Su an sadece İstanbul olduğu belli.
bence de en onemli etken oBirde kira bütçeniz ne kadar?
Şu kadar kira verebilirim diye yazarsanız ona göre ilçe söylenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?