Tuzla diğer yerlere göre sakin olduğunu düşünüyorumMerhaba arkadaşlar.Tercih etmemize rağmen İstanbul a atamamız çıktı.Hic gitmedigim, görmediğim, gözümün korktuğu İstanbul a gideceğiz.Hangi şehirleri uygun ve yaşanabilir.Ogretmenim hangi ilçelerden tercih yapmalıyım.Cocugum var kreşe gidecek.Kafamiz çok karışık canımız sıkkın.Bosluktayiz.İstanbulda yaşayanlar bana yardımcı olabilir misiniz ?
Ne kadar uygun semtleri önermişsinAvrupa yakasında da; florya, Beşiktaş önerebilirim.
Şurada iki dakika zengin rolü yapıcam hemen burnumdan getirin, hemen gerçeği hatırlatın.Ne kadar uygun semtleri önermişsin
Siz pahalı şehir görmemişsiniz sanırım. Hee kira olarak pahalı evet ama alışveriş konusunda çoğu ilden daha uygun.İstanbul bir şehirdir ve ilçeleri vardır. Öğretmen olduğunuz için bunu özellikle düzeltmek istedim.
Anadolu yakasında ulaşım nispeten daha kolaydır. Pahalı bir şehirdir.
Anadolu Yakası Avrupa Yakasına göre daha sakin. Ben olsam Çekmeköy yazardım. Bir defa zemini sağlam. İstanbuldaki en sağlam zemin hatta. Yapılar yeni. Kiralar da satılık evler de görece uygun. Genellikle siteler var. Büyük siteler biraz pahalı olabilir ama butik olanlar da güzel. Dolmuşla Kadıköy, Üsküdar gibi merkezi yerlere kısa sürede varılıyor. İstanbulun geneline nazaran havası temiz ve sakin bir yer. Mahalle olarak Taşdelen güzel. Mutlaka değerlendirin.Eşim polis İstanbul a ataması çıktı.İlceleri seçecek bende ona göre tayin isteyeceğim.Su an sadece İstanbul olduğu belli.
Hangi birim?Eşim polis İstanbul a ataması çıktı.İlceleri seçecek bende ona göre tayin isteyeceğim.Su an sadece İstanbul olduğu belli.
Olası Marmara depreminden en az etkilenecek yer seçin derim başkada bişey diyemiyorum İstanbul'da yasamiyorumMerhaba arkadaşlar.Tercih etmemize rağmen İstanbul a atamamız çıktı.Hic gitmedigim, görmediğim, gözümün korktuğu İstanbul a gideceğiz.Hangi şehirleri uygun ve yaşanabilir.Ogretmenim hangi ilçelerden tercih yapmalıyım.Cocugum var kreşe gidecek.Kafamiz çok karışık canımız sıkkın.Bosluktayiz.İstanbulda yaşayanlar bana yardımcı olabilir misiniz ?
Eşiniz polis sanırım önce onu mu sizi mi yerleştirecekler nasıl olacak? Ya ben sahil bandını kaybetmeyin derim hayatımın en güzel dönemleri üsküdar Kadıköy o güzergahtaydı, oraları tavsiye edebilirim.
Gerçekten esenyurt önerisi nasıl yapabildiniz hayret ettim.Gelir düzeyinizin orta olduğunu farz ederek Anadolu’da Tuzla, Pendik, Maltepe, Çekmeköy, Kartal. Avrupa’da Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa, Beylikdüzü, Bağcılar, Küçükçekmece, Esenyurt, Büyükçekmece, Arnavutköy, Silivri. Bunlar olabilir.
Onun dışında Beşiktaş, Sarıyer, Beykoz, Bakırköy, Ataşehir, Kadıköy pahalı semtlerdir.
NeeeSiz pahalı şehir görmemişsiniz sanırım. Hee kira olarak pahalı evet ama alışveriş konusunda çoğu ilden daha uygun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?