- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Kıız Pendik e gelmesinler doldu taştı burası, salın ilçemizi djjsjdjdj.Len tuzla pendik demişsiniz uygun diye nere uygun lennnnnn almış başını gidiyor kiralar 2,500 dan başlıyor neredeyseee tabi bir beşiktaş suadiye vs kadar uçuk olmasada adghjk pendik seçin yinede Marmaray metro her şeye yakın ama öyle aşırı uygun kiralar beklemeyin kötü evler bile 2+1 1,500 falan
Istanbul rüya gibi bi şehir ama sonradan gelenler sevmez kalabalıktır ulaşım zordur her türlü insan vardır siz şimdi nereye atandiniz ilk onu bilmemiz lazım trafik derdi diye birşey var iş ev arası yakın olursa rahat edersinizMerhaba arkadaşlar.Tercih etmemize rağmen İstanbul a atamamız çıktı.Hic gitmedigim, görmediğim, gözümün korktuğu İstanbul a gideceğiz.Hangi şehirleri uygun ve yaşanabilir.Ogretmenim hangi ilçelerden tercih yapmalıyım.Cocugum var kreşe gidecek.Kafamiz çok karışık canımız sıkkın.Bosluktayiz.İstanbulda yaşayanlar bana yardımcı olabilir misiniz ?
Hangi şehirleri mi ? İstanbul ülke mi
İlçemizi biz belirleyeceğiz ona göre o civara tercih vereceğim eş durumundan.Giden bir daha dönmek istemiyormuş da önemli olan bı adım atmakIstanbul rüya gibi bi şehir ama sonradan gelenler sevmez kalabalıktır ulaşım zordur her türlü insan vardır siz şimdi nereye atandiniz ilk onu bilmemiz lazım trafik derdi diye birşey var iş ev arası yakın olursa rahat edersiniz5 ay önce izmire yerlestim ama hala burnumda tüter canim istanbulum
Oturduğum yer istanbul’un göbeği değil ama 2+1 kira 4500 :) Hani nezih bir semt de diyemem. O yüzden pendik, kartal kesinlikle kiralarda uygun. Hem bence oralarda yaşam hala çok güzel, avrupa yakası gibi leş değilLen tuzla pendik demişsiniz uygun diye nere uygun lennnnnn almış başını gidiyor kiralar 2,500 dan başlıyor neredeyseee tabi bir beşiktaş suadiye vs kadar uçuk olmasada adghjk pendik seçin yinede Marmaray metro her şeye yakın ama öyle aşırı uygun kiralar beklemeyin kötü evler bile 2+1 1,500 falan
Çok sevinirim büyük ihtimal o civara gideceğiz.Sakinliği çok sevdiğim için İstanbul’da en sevdiğim yer Pendik/Kurtköy
Eğer seçenekleriniz arasında Pendik yer alırsa özelden site önerisinde bulunabilirim :)
Çok fazlaymış benim maaşım o kadar ediyorOturduğum yer istanbul’un göbeği değil ama 2+1 kira 4500 :) Hani nezih bir semt de diyemem. O yüzden pendik, kartal kesinlikle kiralarda uygun. Hem bence oralarda yaşam hala çok güzel, avrupa yakası gibi leş değil
Teşekkür ederim cevabınız için gerçekten trafik insanı çileden çıkartır.İkametgah gösterip biz belirleyeceğiz öyle oluyormuş diye duyduk.Bende ona göre o civarı seçeceğim.Sakin ve evlerin pahalı olmadığı bir yer olmasıni tercih ederim .Hiç değilse ilk etapta bu tarz uyum sağlamama yardımcı olurCanım İstanbulben seviyorum vallahi cok. Şişli, Beyoğlu, fatih,uskudar gibi eski İstanbul'u içine alan yerleri daha çok seviyorum ama. Beylikdüzü'nde nezih, yürüyüş parkurlu,bisiklet yollu, yeni yapim site mi yoksa kurtuluş'ta yokuşu bol Rum sokağında eski bina mi dersen ben gözüm kapalı kurtuluş'u seçerim...
Sizin önceliğiniz ne? Eğer şehre yakin-uzak farketmez, zaten ayda yılda bir boğaz görür vapura bineriz. Nezih olsun, çocukla gezilecek parkı bol olsun, asansörlü -yeni binalar olsun derseniz eğer avcılar, Beylikdüzü - Kuyumcukent, Ataşehir gibi yerlerde güzel siteler var. Üstelik genel olarak aşırı bir pahalliligi yok. Yeni yapılan yerler olduğu için sokakları falan daha bir geniş, planlı programlı.
Ama tabii ki önce eşinizin nereye atandigini öğrenmeniz lazim. Çünkü bazen ilçe degistirmek il değiştirmek kadar uzun sürüyor. Hatta soyle söyleyeyim, bir gün Avrupa yakasindaki evimizden sabiah Gökçen havalimanına ananemi yolculadik, döndük, o iğrenç sabah trafiğine girdik. Biz tekrar kendi ilçemize gelmeden ananem aradı 'vardim ben , aldılar beni,arabadayim şimdi' diyeboyle diyim sen anla yani:)
Acaba seninle aynı lisede miydik kdjdjs bölümünden dolayı aklıma geldiKıız Pendik e gelmesinler doldu taştı burası, salın ilçemizi djjsjdjdj.
Hangi liseeAcaba seninle aynı lisede miydik kdjdjs bölümünden dolayı aklıma geldi
Özelden yazıyorumHangi lisee
Ben levent civarı oturdum avrupa yakası güzel ama kalabalıktır anadolu yakası biraz daha sakindirİlçemizi biz belirleyeceğiz ona göre o civara tercih vereceğim eş durumundan.Giden bir daha dönmek istemiyormuş da önemli olan bı adım atmak
Anadolu yakasını tercih edin. Nispeten daha rahat sokaklar, daha geniş evler vardır. Branş nedir?Eşim polis İstanbul a ataması çıktı.İlceleri seçecek bende ona göre tayin isteyeceğim.Su an sadece İstanbul olduğu belli.
İstanbul bi çok kişi için korkutucu bi yer. Bunun halay başı geçim derdi. Yaşanılacabilecek uygun bi ev, ev iş mesafesi vs vs. İstanbulun güzelliğine laf edilmez belki ama saydığım şeyler çok önemli parametrelerBundan dolayı korkmanıza hatta boşlukta olmanıza çok şaşırdım. Sonuçta öğretmensiniz. Ufkunuzu geniş tutun. İstanbul gibi bir dünya metropolu merak uyandırmaz mı ya. İlginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?