İstanbul

Kıız Pendik e gelmesinler doldu taştı burası, salın ilçemizi djjsjdjdj.

Istanbul rüya gibi bi şehir ama sonradan gelenler sevmez kalabalıktır ulaşım zordur her türlü insan vardır siz şimdi nereye atandiniz ilk onu bilmemiz lazım trafik derdi diye birşey var iş ev arası yakın olursa rahat edersiniz 5 ay önce izmire yerlestim ama hala burnumda tüter canim istanbulum

Üsküdar Çengelköy de oturuyorum. Evet kiralık yüksek ama sakinlik acısından güzel bir yer tavsiye edebilirim. Ama Çekmeköy de ulaşım ve kiralar açısından daha uygun bence

İlçemizi biz belirleyeceğiz ona göre o civara tercih vereceğim eş durumundan.Giden bir daha dönmek istemiyormuş da önemli olan bı adım atmak

Oturduğum yer istanbul’un göbeği değil ama 2+1 kira 4500 :) Hani nezih bir semt de diyemem. O yüzden pendik, kartal kesinlikle kiralarda uygun. Hem bence oralarda yaşam hala çok güzel, avrupa yakası gibi leş değil

Çok fazlaymış benim maaşım o kadar ediyor Dediğimiz gibi Anadolu yakası daha makul

Teşekkür ederim cevabınız için gerçekten trafik insanı çileden çıkartır.İkametgah gösterip biz belirleyeceğiz öyle oluyormuş diye duyduk.Bende ona göre o civarı seçeceğim.Sakin ve evlerin pahalı olmadığı bir yer olmasıni tercih ederim .Hiç değilse ilk etapta bu tarz uyum sağlamama yardımcı olur

Anadolu yakası derim karşı tarafa göre daha sakin,semt olarakta görev yapacağı yerlere baksanız daha iyi olur.
Ev fiatları da maalesef biraz yüksek buralarda,pendik kartal çekmeköy taraflarına bakabilirsiniz.

Avrupa yakası Sultangazi, Güvercintepe, Şahintepe, Arnavutköy merkez gibi yerlere de gelmeyin.

Şile, Ağva çok güzel ya sahil kasabası gibi.
Yazları hareketli oluyor tabi biz gezmek için gittik de.
Okullarının da sakin olacağını düşünüyorum burdan yola çıkarak.
Bilmiyorum tabi yaşayan varsa yorum yapsın.
Yazlikci insanı bol olduğu için okula gideni az kalır kışın diye düşündüm.
Onun dışında Çekmeköyu de beğenmiştim.
Çok site yapılmış ve çok çok yeşil.
Evler dip dibe değil merkezi hariç.

İlçemizi biz belirleyeceğiz ona göre o civara tercih vereceğim eş durumundan.Giden bir daha dönmek istemiyormuş da önemli olan bı adım atmak
Ben levent civarı oturdum avrupa yakası güzel ama kalabalıktır anadolu yakası biraz daha sakindir

Eşim polis İstanbul a ataması çıktı.İlceleri seçecek bende ona göre tayin isteyeceğim.Su an sadece İstanbul olduğu belli.
Anadolu yakasını tercih edin. Nispeten daha rahat sokaklar, daha geniş evler vardır. Branş nedir?

Bundan dolayı korkmanıza hatta boşlukta olmanıza çok şaşırdım. Sonuçta öğretmensiniz. Ufkunuzu geniş tutun. İstanbul gibi bir dünya metropolu merak uyandırmaz mı ya. İlginç.
İstanbul bi çok kişi için korkutucu bi yer. Bunun halay başı geçim derdi. Yaşanılacabilecek uygun bi ev, ev iş mesafesi vs vs. İstanbulun güzelliğine laf edilmez belki ama saydığım şeyler çok önemli parametreler

Bende Bitlisteyim. Neden gözünüzün korktuğunu anlayabiliyorum. Bitlis çok küçük bir şehir. Ama inanın Istanbula gidince o kadar rahat edeceksiniz ki..... Gerçi size de bağlı. Sessiz sakin bi hayat seviyorsaniz zorlanırsinız. Ama gezip tozmayi seviyorsaniz Bitlisten sonra mukemmel gelecektir.

Çengelköy , rasathane , Üsküdar’ın üst kısımları olabilir.

Ama görev yeriniz nerede ?

Büyükçekmece’de ise çalışacağınız yer tutup Altunizade de oturmanız mantıksız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…